icon

Je ružová čistiaca pasta skutočne efektívna?

31. aug 2025

používa niekto túto pastu? Je naozaj tak dobrá?

Je ružová čistiaca pasta skutočne efektívna?
anonym_1a5c16
31. aug 2025

Nie, stojí za prd.

benit
31. aug 2025

Mne sa paci.

summer138
31. aug 2025

@anonym_autor ten kto ju vynašiel by mal dostať Nobelovku. Môj granitový biely drez ďakuje. Okenné rámy na plastových oknách, paraletné dosky biele sa len tak lesknú. Všetky šmuhy čierne čo nešli dole, raz dva.

bonboniera
31. aug 2025

Za mňa rovnaký účinok ako cif.

autor
31. aug 2025
@summer138

@anonym_autor ten kto ju vynašiel by mal dostať Nobelovku. Môj granitový biely drez ďakuje. Okenné rámy na plastových oknách, paraletné dosky biele sa len tak lesknú. Všetky šmuhy čierne čo nešli dole, raz dva.

@summer138 Neskúšala si aj na špáry obkladov a dlažby?

kvietok2012
31. aug 2025

Pastu som neskúšala, ale je takýto aj sprej...a ten je o ničom..

rachel36a
31. aug 2025

Super...poradili mi ju na špáry na dlažbe...úplne ľahko to išlo dole...

summer138
1. sep 2025
@rachel36a

Super...poradili mi ju na špáry na dlažbe...úplne ľahko to išlo dole...

@rachel36a skúšala a perfektné na všetko

summer138
Autor odpoveď zmazal
autor
8. okt 2025
@summer138

@summer138 Už ju mám doma len ľutujem že som toto vedierko neobjavila skôr 🤣 naozaj na dlažbu špáry je to najlepšie až sa čudujem že to dokázalo tak vyčistiť špáry v kuchyni.. predtým to vôbec nešlo a áno aj na čierne smuhy išlo to dole rýchlo. Asi ako dlho vydrží to vedierko tebe? Ja už 4 ďalšie objednala 😀

summer138
8. okt 2025
@anonym_autor

@summer138 Už ju mám doma len ľutujem že som toto vedierko neobjavila skôr 🤣 naozaj na dlažbu špáry je to najlepšie až sa čudujem že to dokázalo tak vyčistiť špáry v kuchyni.. predtým to vôbec nešlo a áno aj na čierne smuhy išlo to dole rýchlo. Asi ako dlho vydrží to vedierko tebe? Ja už 4 ďalšie objednala 😀

@anonym_autor mne 4 mes cca 🙂

summer138
8. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor lacnejšie kúpiš v Action alebo Teddy 🙂

autor
9. okt 2025
@summer138

@anonym_autor lacnejšie kúpiš v Action alebo Teddy 🙂

@summer138 Teraz majú na alegro za 2,91 tak som objednala do zásoby viac 🙂