Kapsule Finish do umývačky
Chcela by som poradiť , prečo sa mi tieto kapsule takto polepia a rozteču, ma už ide drbnuť z toho.Nejde to ani dať od seba.
Ďakujem

Finish som prestala už dávno používať. Tiež som mala toto iste. Už len jar platinum.
Treba to vrecko skladovat zatvorene, a kde nie je vlhko. Ved ten obal kapsule sa topi pri styku s vodou, takze to musi byt v suchu.
A este, ak ma ten vankusik aj tekutu gulku, ta obcas vytecie a zalepi ostatne, takze ja pouzivam uz len tie s lisovanym praskom, bez tekuteho.
Je to zlým skladovaním, ak ich chceš ďalej používať, ulož ich do uzatvorenej plastovej nádoby, kde nenavlhnú
Staci ze si tam raz isla mokrou rukou a urobi sa hento....
Stačí dávať pozor pri vyberaní tbl zo sáčku - vždy maj suchú ruku. Aj kvapka vody spôsobí poškodenie toho geloveho obalu.
zas to nie je katastrofa... nejako ich pooddeľuj, a druhýkrát ich skladuje na inom mieste, alebo zvoľ iný druh tabliet...
Zle skladovanie, finis pouzivam 20 roko a este sa mi takto nerozdrobili a to zvyknem kupit ak su v akcii aj 2-3 vrecka po 100ks, takze ich mam doma dlho, ale ja mam velmi suchu spajzu.
tiež používam a ešte sa mi to nestalo 😲 ani neprekladám zo sáčku, mám to bežne v linke položené… ale je pravda že do toho nejdem nikdy mokrými rukami (ale to ja do ničoho…)
Zle skladovanie, finis pouzivam 20 roko a este sa mi takto nerozdrobili a to zvyknem kupit ak su v akcii aj 2-3 vrecka po 100ks, takze ich mam doma dlho, ale ja mam velmi suchu spajzu.
@som_realistka to sa moc neoplati kupovat do velkej zasoby, pretoze plati ako aj pri pracich praskoch, geloch a podobnych produktoch, ze stracaju efektivitu cim su starsie prostriedky od vyroby.

Vplyvom vlhkosti sa naruší to plastové vrecko. Ja keď ich kúpim a otvorím hneď presypem do uzavretej sklenenej nádoby.