icon

Kapsule Finish do umývačky

zuzi56
28. jún 2025

Chcela by som poradiť , prečo sa mi tieto kapsule takto polepia a rozteču, ma už ide drbnuť z toho.Nejde to ani dať od seba.
Ďakujem

Kapsule Finish do umývačky
viktoriaandrascik
28. jún 2025

Vplyvom vlhkosti sa naruší to plastové vrecko. Ja keď ich kúpim a otvorím hneď presypem do uzavretej sklenenej nádoby.

bielasovicka
28. jún 2025

Finish som prestala už dávno používať. Tiež som mala toto iste. Už len jar platinum.

veselo_neveselo
28. jún 2025

Treba to vrecko skladovat zatvorene, a kde nie je vlhko. Ved ten obal kapsule sa topi pri styku s vodou, takze to musi byt v suchu.

A este, ak ma ten vankusik aj tekutu gulku, ta obcas vytecie a zalepi ostatne, takze ja pouzivam uz len tie s lisovanym praskom, bez tekuteho.

patka06
28. jún 2025

Je to zlým skladovaním, ak ich chceš ďalej používať, ulož ich do uzatvorenej plastovej nádoby, kde nenavlhnú

zooeynka
28. jún 2025

Staci ze si tam raz isla mokrou rukou a urobi sa hento....

pinkgirl
28. jún 2025

Stačí dávať pozor pri vyberaní tbl zo sáčku - vždy maj suchú ruku. Aj kvapka vody spôsobí poškodenie toho geloveho obalu.

deti95060810
28. jún 2025

zas to nie je katastrofa... nejako ich pooddeľuj, a druhýkrát ich skladuje na inom mieste, alebo zvoľ iný druh tabliet...

som_realistka
28. jún 2025

Zle skladovanie, finis pouzivam 20 roko a este sa mi takto nerozdrobili a to zvyknem kupit ak su v akcii aj 2-3 vrecka po 100ks, takze ich mam doma dlho, ale ja mam velmi suchu spajzu.

biba_18
28. jún 2025

tiež používam a ešte sa mi to nestalo 😲 ani neprekladám zo sáčku, mám to bežne v linke položené… ale je pravda že do toho nejdem nikdy mokrými rukami (ale to ja do ničoho…)

milaaanko
3. júl 2025
@som_realistka

Zle skladovanie, finis pouzivam 20 roko a este sa mi takto nerozdrobili a to zvyknem kupit ak su v akcii aj 2-3 vrecka po 100ks, takze ich mam doma dlho, ale ja mam velmi suchu spajzu.

@som_realistka to sa moc neoplati kupovat do velkej zasoby, pretoze plati ako aj pri pracich praskoch, geloch a podobnych produktoch, ze stracaju efektivitu cim su starsie prostriedky od vyroby.