icon

Kde sušíte bielizeň, keď bývate v paneláku?

28. nov 2024

Ahojte, každú zimu riešime tento problém. Myslíte, že je nutné kúpiť sušičku? Bojím sa, že by v byte mohli začať plesne.

Strana
z3
pstrap
29. nov 2024

V kuchyni mám vertikálny susiak pred oknom pri radiatore. Tam keď poobede zavesím celú práčku, na druhý deň doobeda môžem zbierať. Som doma na MD. Máme dve deti. Máme aj sušičku v obývačke schovanu za závesom. Sušim v nej len uteráky, pyžamá, posteľné prádlo a aj to len v zime. Ostatné nie, lebo nemám dobrú skúsenosť s tým. V lete ju skoro vôbec nepoužívam, na balkóne mi všetko uschne rýchlo.

fiafia
29. nov 2024

@aandrea9 aké sú to prosím pohlcovace vlhkosti? Môžem poprosiť link? Ďakujem

marcellka32
29. nov 2024

@aandrea9 kde si prosím kúpila tie závesné pohlcovace vlhkosti na okná ďakujem

kikul21
29. nov 2024

Tiež som mala tento problém , dve deti , samé sušiaky , kým sa vysusilo, kôš preplnený, v septembri už som kupovala sušičku a ľutujem že som ju nemala skôr. Odporúčam, operiem dve pracky hodim to tam hneď to je suché, ak máš navyše € , kupuj🙏

aandrea9
29. nov 2024

@marcellka32 @fiafia maju ich aj tu
https://www.superobchod.sk/zavesny-pohlcovac-vl... ja som raz kúpila toto isté na TEMU a zohnala som aj v Kiku, v takom bledomodrom obale vôňa čerstvého prádla a vo fialovom levanduľa

aandrea9
29. nov 2024

@marcellka32 @fiafia tieto sú tusim z Kik...účel plní, vlhkosť asi za 10 dní v predsieni

nelka93
29. nov 2024

V sušičke. Najlepší spotrebič🙂

nelka93
29. nov 2024

@kavasmliekom dávam do susicky všetko a nie je najmenší problém. Však sú rôzne programy

libusak
30. nov 2024

Na susiaku v obyvacke. Plesne nemam

babushkaem
30. nov 2024

@nelka93 presne, ja ani susiak doma nemam 😀

Strana
z3