icon

Koľkokrát do týždňa periete?

13. sep 2023
Strana
z2
zuzubb007
13. sep 2023

Kazdy den jedna pracka + ked periny, deky atd. tak aj 10x za tyzden

janka2000
Odpoveď bola odstránená
minenkak
13. sep 2023

Však keď treba ,dnes ,už tri práčky a ešte dve dám

miadi
13. sep 2023

@kvetinka75 Ja som vzdy prala vsetko spolu okrem bieleho a muzove handre separatne od detskych 😄a nikdy sa nic nezafarbilo Iba raz .. ruzove plavky kriklave pustaju 😠 k otazke periem takmer kazdy den ak par dni neperiem Tak potom 3 varky v jeden den Aj ked mam velku pracku . Postelne pradlo ( aj paplony) raz za tyzden ..uteraky zupany .. tenisky .. koberce kupelnove.

kvetinka75
13. sep 2023

@miadi ja som zase mala také bledé veci potom trošku už také zájdené, keď som to oprala s tmavšou farbou. Tak už to radšej neriskujem pri niektorých veciach.

4stanka4
13. sep 2023

Väčšinou 2x- v stredu a v sobotu ale stane sa ze sa nazbiera toho viac tak pomedzi to zapnem keď treba

trinneo
13. sep 2023

2 dospelý, dieta a batola a periem 1-2x do týždňa, niekedy cely tyzden nie a potom za vikend idu asi 4 práčky.A niekedy aj 4x do tyzdna, ked sa vela nazbiera

zmrzlinka2021
13. sep 2023

2, max 3 krat po práčke - úplne postačuje

tehotna40
13. sep 2023

Každý deň 1 až 2 pracky, sme 4 členná rodina.

simca06022011
13. sep 2023

ako kedy.. niekdy 2x do tyzdna tak ze jedne den cely a potom jeden den dam nejake drobnosti naraz. Alebo pustim pracku hocikedy, ked mam plnu

diankamf
13. sep 2023

Sme zatial len dvaja, tak 1-2x do tyzdna, podla toho ako sa nam nazbiera pradlo 🙂

heni79
13. sep 2023

Koľko treba. 🤷 To je veľmi individuálne. Je teplo, potíme sa, posteľné operiem aj 2x za týždeň. Keď je normálny čas, tak raz týždenne. Veci - oblečenie. Opäť podľa aktivít. Pokiaľ sú tréningy, túry - tak asi viac. Bežné oblečenie po jednom dni ide do priania. .... Dá sa to vôbec spočítať?

slavomira236
13. sep 2023

Tento tyzden 2pracky no bolo aj postelne..inak jednu dve pracky max. Ja a 2deti

heni79
13. sep 2023

A už som aj o tretej ráno vyvešiavala druhú várku mimoriadneho prania. Keď prišla viróza a deti zvracali....

heni79
13. sep 2023

@miadi
Máš asi aj sušičku, keď aj paplóny raz týždenne. Ak sa teda chápeme správne. Nie obliečky na paplóny, ale paplóny. Prosím, vieš nejakú odporučiť? Vopred ďakujem.

janetinka27
13. sep 2023

Periem kazdy den, najcastejsie dve pracky, cez vikend aj viac. Ale periem len plne pracky a snazim sa pouzivat ekologicke prostriedky ked sa da

miadi
13. sep 2023

@heni79 u nas su take 2v jednom paplony alebo tie s navleckami . Pracka a susicka su Electrolux uz ich mame 12r a stale super . ( len niekedy treba cosi vymenit v susicke suciastka Lebo sa vyderie) . Jeden paplon mam s navleckami druhe mam 2v1 na Queen s a king size . Ta velka pracka je super vec ked mas dom a miesta dost .

heni79
14. sep 2023

@miadi Ďakujem za odpoveď.

enusamt
14. sep 2023

Kym som bola doma s detmi, tak denne.. Teraz prvy tyzden pracujem a zatial iba 1x 😀 cez vikend budem este urcite prat

majulino
14. sep 2023

@elenita ako u nás 😅

kikavadi
14. sep 2023

Aj u nás ide pracka takmer denne a niekoľkokrát. Mame 2 deti, takže toho prádla je dosť, ale vždy sa nazbieraju ďalšie veci mimo oblečenia- biele, farebné, tmavé, 2x týždenne uteráky na 90 st., posteľné prádlo mením každé 2 týždne a to sú aj 3 práčky na 60 stupňov, deky a prehozy z obývačky tiež 2x týždenne...akoze rada by som prala (a hlavne zehlila 😁) menej, ale to prádlo na pranie sa snáď samo kotí 🤣

pkgirl30
14. sep 2023

@kvetinka75 existujú handričky proti zafarbeniu? tak to musím poradiť kamarátke tá furt nadáva že sa jej všetko zafarbí. Ale ja neviem ako to robím, vždy som farebné miešala dokopy a ešte sa mi nestalo že by sa niečo zafarbilo 🤔

sara288
14. sep 2023

Ja počítam, koľkokrát zapínam práčku za týždeň - raz dávam prať biele, raz tmavé, raz farebné, separátne raz na vyššej teplote uteráky a spodné prádlo, raz handry a utierky, plus sa stále niečo nájde čo treba preprať, nejaká deka, vankúš, tenisky a pod, čiže navyše okrem oblečenia zapnem cca 2x. Dokopy týždenne tak 7x minimálne zapínam práčku.

kvetinka75
14. sep 2023

@pkgirl30 kupujem v DM ke. https://www.mojadm.sk/denkmit-utierky-do-pracky...

Jednu dá priamo do bubna s prádlom. Občas sa mi stalo, že napríklad žlté veci už nemali takú jasnú farbu, keď som ich dala s niekčím tmavším. Odkedy používam toto, sa mi nič také nestalo. A to dávam aj červené, tmavozelené. Všetko dokopy. Vynikajúca vec. Aspoň pre mňa.

pkgirl30
14. sep 2023

@kvetinka75 super ďakujem 🌞

miska1997
14. sep 2023

Každý deň

mk1111111111
14. sep 2023

@kvetinka75 bez toho uz neperiem, super vec, nic lepsie nie je

Strana
z2