Koľkokrát do týždňa periete?
Však keď treba ,dnes ,už tri práčky a ešte dve dám
@kvetinka75 Ja som vzdy prala vsetko spolu okrem bieleho a muzove handre separatne od detskych 😄a nikdy sa nic nezafarbilo Iba raz .. ruzove plavky kriklave pustaju 😠 k otazke periem takmer kazdy den ak par dni neperiem Tak potom 3 varky v jeden den Aj ked mam velku pracku . Postelne pradlo ( aj paplony) raz za tyzden ..uteraky zupany .. tenisky .. koberce kupelnove.
@miadi ja som zase mala také bledé veci potom trošku už také zájdené, keď som to oprala s tmavšou farbou. Tak už to radšej neriskujem pri niektorých veciach.
Väčšinou 2x- v stredu a v sobotu ale stane sa ze sa nazbiera toho viac tak pomedzi to zapnem keď treba
2 dospelý, dieta a batola a periem 1-2x do týždňa, niekedy cely tyzden nie a potom za vikend idu asi 4 práčky.A niekedy aj 4x do tyzdna, ked sa vela nazbiera
2, max 3 krat po práčke - úplne postačuje
Každý deň 1 až 2 pracky, sme 4 členná rodina.
ako kedy.. niekdy 2x do tyzdna tak ze jedne den cely a potom jeden den dam nejake drobnosti naraz. Alebo pustim pracku hocikedy, ked mam plnu
Sme zatial len dvaja, tak 1-2x do tyzdna, podla toho ako sa nam nazbiera pradlo 🙂
Koľko treba. 🤷 To je veľmi individuálne. Je teplo, potíme sa, posteľné operiem aj 2x za týždeň. Keď je normálny čas, tak raz týždenne. Veci - oblečenie. Opäť podľa aktivít. Pokiaľ sú tréningy, túry - tak asi viac. Bežné oblečenie po jednom dni ide do priania. .... Dá sa to vôbec spočítať?
Tento tyzden 2pracky no bolo aj postelne..inak jednu dve pracky max. Ja a 2deti
A už som aj o tretej ráno vyvešiavala druhú várku mimoriadneho prania. Keď prišla viróza a deti zvracali....
Periem kazdy den, najcastejsie dve pracky, cez vikend aj viac. Ale periem len plne pracky a snazim sa pouzivat ekologicke prostriedky ked sa da
@heni79 u nas su take 2v jednom paplony alebo tie s navleckami . Pracka a susicka su Electrolux uz ich mame 12r a stale super . ( len niekedy treba cosi vymenit v susicke suciastka Lebo sa vyderie) . Jeden paplon mam s navleckami druhe mam 2v1 na Queen s a king size . Ta velka pracka je super vec ked mas dom a miesta dost .
Kym som bola doma s detmi, tak denne.. Teraz prvy tyzden pracujem a zatial iba 1x 😀 cez vikend budem este urcite prat
Aj u nás ide pracka takmer denne a niekoľkokrát. Mame 2 deti, takže toho prádla je dosť, ale vždy sa nazbieraju ďalšie veci mimo oblečenia- biele, farebné, tmavé, 2x týždenne uteráky na 90 st., posteľné prádlo mením každé 2 týždne a to sú aj 3 práčky na 60 stupňov, deky a prehozy z obývačky tiež 2x týždenne...akoze rada by som prala (a hlavne zehlila 😁) menej, ale to prádlo na pranie sa snáď samo kotí 🤣
@kvetinka75 existujú handričky proti zafarbeniu? tak to musím poradiť kamarátke tá furt nadáva že sa jej všetko zafarbí. Ale ja neviem ako to robím, vždy som farebné miešala dokopy a ešte sa mi nestalo že by sa niečo zafarbilo 🤔
Ja počítam, koľkokrát zapínam práčku za týždeň - raz dávam prať biele, raz tmavé, raz farebné, separátne raz na vyššej teplote uteráky a spodné prádlo, raz handry a utierky, plus sa stále niečo nájde čo treba preprať, nejaká deka, vankúš, tenisky a pod, čiže navyše okrem oblečenia zapnem cca 2x. Dokopy týždenne tak 7x minimálne zapínam práčku.
@pkgirl30 kupujem v DM ke. https://www.mojadm.sk/denkmit-utierky-do-pracky...
Jednu dá priamo do bubna s prádlom. Občas sa mi stalo, že napríklad žlté veci už nemali takú jasnú farbu, keď som ich dala s niekčím tmavším. Odkedy používam toto, sa mi nič také nestalo. A to dávam aj červené, tmavozelené. Všetko dokopy. Vynikajúca vec. Aspoň pre mňa.
@kvetinka75 super ďakujem 🌞
Každý deň
@kvetinka75 bez toho uz neperiem, super vec, nic lepsie nie je

Kazdy den jedna pracka + ked periny, deky atd. tak aj 10x za tyzden