Koľkokrát do týždňa periete?
Ahojte, koľkokrát do týždňa periete? Dvaja dospelí, deti 2 a 4 roky.. ďakujem
Yes toto sa tu neriešilo už možno aj týždeň 😄
Periem 3-4x do tyzdna 😆 alebo ked treba??? Napriklad.. alebo ked je kos plny?? 🤣
Sme dvaja a perieme 2-4x do týždňa 😀
@bonboniera v tejto chvili lepsie ako peciete uz,piekli ste uz, kedy budete plnit kolace,ake kolace peciete 😂
Periem každý deň.
Furt je čo. 🤷♀️
Dnes som prala 4x. Zajtra minimálne 2x pôjde práčka. Stačí?
@bonboniera tak teraz sa riešia mäkké medovníky a či vydržia koláče a pod..
Sme 2+1(10r). Každy deň. A keď nedám prať cez víkend ma to dobehne.
Každý deň ...ak jeden deň vynechám na ďalší deň mám dve pracky ...tiež sme dvaja dospelí a dve malé deti
Vždy keď viem naplniť pracku. Niekedy aj 2x za deň, niekedy 2 dní neperiem
@anonym_autor tak ja napriklad v zime urcite castejsie ako v lete, lebo tri hrube svetre a dvoje hrube gate zaplnia podstatne viac priestoru ako tri tricka a dvoje kratasy. Ale ze ako casto, no... Niekedy dvakrat do tyzdna, niekedy aj kazdy den.
@anonym_autor biele raz do tyzdna, farebne obden. Sme 4
nás je 6. z toho 4 deti. Dcéra má diagn. Pas. niekedy sa pociká - ak sa nahnevá a nie je po jej.
perieme aj 2-3 krát za deň.
@bonboniera v tejto chvili lepsie ako peciete uz,piekli ste uz, kedy budete plnit kolace,ake kolace peciete 😂
@anonym_19fc67 dnes ale nebola žiadna nová téma o pečení, či? Som z toho nejaká nesvoja 😀😀😀
V tomto pocasi s 18 mesacnou periem kazdy den lebo 2x prechadzka denne to je 2x komplet vsetko smer pracka rovno aj s topankami.momemtapne faza jem vsetko sama tak je komplet prasiatko.vsetko obchytane ocapkane hracky kocik autosedacka okopana Teraz pred vianocami som este preplachla snad vsetky deky podusky a navlecky.muz mi doniesol z roboty vsetko co tam mal a dcera rovnako zo skoly.biele mi vide raz tyzdenne inak tmave a farebne davam snad asi kazdy den.ocapkane uteraky na ruky menim kazdy alebo kazdy druhy den rovnako koberceky v kupelni. U nas je sviatok skor ked pracka nejde..vecer ked sa posprchujeme vsetko nahadzem do pracky preplachnem kym idem spat hodim susit a rano to poskladam suche a ciste.ak.mam toho viac periem aj2x aj 3x.neznasam plne pradlove kose. Odkedy mam susicku tak uz to nejak neriesim ked je plno nalozim operem prehodim susit a poskladam.ved sa to vrti same k potoku s tym nechodim.
@anonym_19fc67 dnes ale nebola žiadna nová téma o pečení, či? Som z toho nejaká nesvoja 😀😀😀
@anonym_99fc53 aha myslela som ,ze to bolo dnes ,ci je dolezite piect na Vianoce. To bolo vcera. 😅😂
@anonym_99fc53 😂
Každý deň, keď periem periny, uteráky, deky a podobne aj 4 x denne, nechápem načo je dobrá táto otázka
@anonym_autor kazdy den, niekedy aj 2x 😁 2 dospely, deti 6,3 a 3 mesiace
@anonym_autor cca 4-5 krát
Denne 2x, málokedy mám len jedno pranie. 2 dospelí, 1 dieťa a pes 🐶
Vždy keď sa nazbiera.
@anonym_autor každý deň minimálne 2x, v lete viac. Periem zvlášť dcére veci ,zvlášť mne a zvlášť manželove. Ešte podľa farieb a uteráky,posteľné, atď..
Kazdy den, aj viackrat za den.
Dcerka je alergicka na roztoce, cize periem dookola okrem oblecenia aj deky, vankuse a koberceky na 60tke.
Vzdy je co prat.
Ja som dakedy prala 1x do týždňa a nechápala tieto otázky. Teraz sme 5 a periem každý deň. Už ma z toho ide poraziť
@anonym_autor ahoj, ja mam 10 pracok tyzdenne, sme 2+2 😉
@anonym_autor traja dospelí raz denne...veď keď len tričko ponožky gaťky tielko krát tri denne máš...
Ja periem denne a niekedy aj 3práčky. Muž hovorí, že som chorá. Sme 2+1 (6r). Ale ja napr. menín uteráky aj každý deň. Keď sa večer všetci prezlečieme tak to je hneď jedna práčka. Často periem deky z gauča. Ale mám sušičku tak to nejak neriešim.
@anonym_autor HM, ešte si sa mohla spýtať, akým práškom, ktorý program a otáčky práčky. No periem, keď je treba oprať, nie len preto, že je utorok.

A to Ti ako pomôže kto koľkokrát do týždňa perie? ... ja podľa potreby ... niekedy raz do týždňa, niekedy trikrát.