Koľkokrát do týždňa pustíte práčku?
Ahojte ženy,
Chcem sa opýtať koľkokrát pustíte práčku do týždňa. Zapisovala som si to a štandartne mi to vychádza 8krát za týždeň pri 5 kg práčke. Sme dvaja dospelý ale periem aj zvieratám. Nie je to moc? Prijde mi to, že to je moc, no neviem si pomôcť dosť sa potíme a z druhého dňa väčšinou ide prádlo do koša. No tá spotreba vody bude šialená.... :/
Ako to máte vy? Pri deťoch to bude isto viac s tým rátam.
Ďakujem
Sme 3ja dospelý a 3 deti a perieme cca 6x týždenne 🙂
Fuu,ja mam pocit,ze kazdy den pomaly :D Sme 4,dve male deti a pracku mam 10kg a do tyzdna urcite 5pracok ide 🙈
Neviem keby to prerátam na týždeň asi cca 3-4 x, 5 ľudí, 8 kg práčka, ale podľa mňa ti to nepomože každý to má nastavené inak ja sa neriadim inými ale ako to vyhovuje mne čo mi vadí čo nie atď niekto si dá triko raz má ho hodinu a hneď ho šmarí do prádla a iný zas nie, tak to je o tom, rob ako Ti to vyhovuje a ako si spokojná…ja mám podelené prádlo na veľa “kategorii” 😂čiže to aj niekedy trvá kým sa mi nakopí na pranie, oblečenia máme mrte čiže aj keď niekedy nestíham a koš je plnší čisté nechýba..periem niekedy návalovo podľa
Voľného času napr keď je upršaný deň otočím aj 3 práčky za deň aby som ostatné dni mala pokoj a prázdny koš a niekedy keď sme veľa vonku oblečenie neperiem týždeň (iba uteráky a posteľné) takto zhruba 😂
Periem denne. 2 dospelý 2 deti. Niekedy dve, inokedy 3 pračky. Muž športuje zvlášť, 3-4treningy do týždňa, ja som synom chodíme na takewoondo tiež 3x, takže dookola periem dobok, potom denne čisté veci - zo včera už u nás takmer nič neobliekame. Deti sú nonstop špinavé od jedla, malú niekedy aj 2x prezleciem…kabáty, periny, obliečky, uteráky, kostými bo mala sa hra ba Elzu 😂 vodu nedoplacame zatiaľ mi vždy vrátili aspoň jednu splátku.
8kg cca 5x
@evamarek77 ako nič v. Zlom, ale prehnaná hygiena a používanie chemických čistiacich prípravkov tiež nie je to práve pre zdravie pokožky....skus si o tom tiež niečo naštudovať.
Táto planéta pôjde veľmi rýchlo do prdele, ja to nemôžem ani čítať, ze 3 práčky denne, vám úplne šibe. 3 práčky denne by som prala v domove dôchodcov alebo v detskom domove možno. Traja ľudia kokos.
Mam 3 deti takže pracka ide každý deň niekedy raz niekedy 2 a niekedy aj tri krát.denne
Ja som sama s dcérkou, perem cca 3-5× za týždeň. No, suseda je sama s dcérkou (aj keď obidve máme partnerov), tá perie denne a veľakrát aj viackrát 🙈🤦♀️ to je ale psychika, ju to asi ukľudňuje, aj denne niekoľkokrát vysáva a tiež nie raz... Je to na šľaktrafenie...
@evamarek77 treba sa lepšie poumývať aby taký sajrajt nešiel na uteráky . . Bože ja nezvyknem komentovať ale tá predstava že sa päť sekúnd utriem do uteráka a hodím ho prať na hodinu a pol minimálne ako to je iný brutál . Ale tak no veď každý nech robí ako potrebuje
Cez týždeň raz, cez víkend 4-6 pračiek podľa toho či aj posteľné prádlo periem... 8kg práčka a sme 4
@maciatkolulu nie kazdy ma pracku na 8 kilov.tiez sa nepotim ale v zivote si neobleciem na seba dva dni po sebe to iste tricko ani nohavicky ani podprsenku ani ponozky ani rifle a mozu vonat ako chcu..jedine tak bundu alebo mikinu ale aj to periem pravidelne najneskor po tyzdni..
Ako kedy, keď deti chodia do škôlky tak častejšie .. vždy im dávam čisté oblecko ráno .. periem 7-10x do týždňa.. spotrebu vody si starostlivo každý mesiac zapisujem a ročne minieme ako 4 členna rodina cca 46 - 48000 studenej vody čo je veget
Niekedy ani raz a niekedy aj 3x🙉čiže kedy ako
Minimálne 20x mám 8kg práčku
@luckasvec myslim ze vacsina tu pochopila ako som to myslela.proste jedno aj druhe je extrem ja napriklad sa prezliekam do cisteho aj 2-3x ked pridem z prace.ked pridemm z dvora vecer si davam ciste pyzamo.ale su ludia ktori chodia v tom istom aj 3-4 dni a pripada im to uplne
normalne..to ze ma niekto malo spinaveho pradla je jednoducho iba z toho dovodu ze si ho dostatocne casto nemeni.kto meni castejsi kos naplni rychlejsie jednoducha matematika.aj v dnesnej dobe poznam ludi ktori sa kupu len raz tyzdenne v sobotu ako pred 100 rokmi ale to uz sme mimo temu..
Každý deň 🙈
Min.2x denne
My sme traja a aj 10 krát do týždňa. A to mám práčku na 9kg.
Dnes som dala prať 2x a do budúceho týždňa mam kľud. Momentálne nič viac prať nepotrebujem a priatel si perie svoje veci sám a jeho dcéra tiež.
Tak 2-3x za týždeň sme 2dosp 2deti ale mame veľa oblečenia a práčka ide keď je fakt plná. 1x za 14dni periem na 14min programe handry a mopy a koberec z kuchyne
Periem väčšinou štvrtok +piatok a v nedeľu zehlim
Pracka 5kg. Sme 2+2 deti doma. Periem kazdy den aspon jednu pracku.
2+2 (školák a škôlkar) 9kg práčka 9kg susicka
Veľa 😁😂
1x biele 1x šedé 1x modré+ zelené 1x červené 1x čierne 1x uteráky a každé 2t posteľné 2pracky 1x pracovné montérky+bunda a keď treba bundy aj niekoľko x do týždňa keď sa deti zablatia v škole/škôlke a ešte 1x futbalové

@evamarek77 to ma aj mrzí ze sa tak spotite a smrdite, našťastie u nás taky problém nie je a uteráky vydržia aj 5 dní v pohode keďže sa tam utierame po sprche čistí a veci tiez 2-3 dni na striedačku ale teda neviem akú činnosť vykonávate keď sa toľko potite, mne je stále zima ešte takže ja sa vôbec nepotim a po každej toalete používame bidet čiže ozaj je mi ľúto tu vašu torturu s praním co musíte absolvovať každý den, jedine teda co priznávam sú malého veci, bude mať dva roky a učí sa jesť sam tak to meníme aj 4-5krat denne, niekedy menej ale zase už som prestala tak robiť ze dám prať len 3 kúsky do celej práčky lebo je to neekologicke