Skus vlozit obrazok do komentara, takto nie je dobre vidno, ktore modely to su.
Z mojej vlastnej skúsenosti,Vileda, ale ta plocha...stou si pekne aj zmetes ešte...
Taktiež sa pridám že z týchto ani jeden.. ale ten plochy je super 🙂
Dievčatá majú pravdu, určite ten plochý. To turbo som mala a je na 💩
Plochy!! Tieto su hrozne🫣🫣🫣
Tieto kruhové odporucam, ak mas niekde lesklu podlahu, napriklad sivú lesklu žulu. Správnou technikou nerobi ta Easy cmuhy. A ak mas parkety tak radsej tu plochu viledu. Vytries aj kruhovou ale používaj spravnu techniku. Nie ako je na obrazku krabice, ze rozpucis na podlahe stred. Musi vzdy jednu stranu zahnúť. Niekde som to videla na videu a vtedy to pekne vytrie. Musis viac vyžmýkať lebo dost drzi vodu.
Baby a aké ploché teda odporúčate?
@nika_val A si s ním spokojná? Dobré sa žmýka?
Áno som s ním spokojná mám ho už 7 rokov a stále bez problémov funguje .
Dokupovala som si k nemu akurát iba novú handričku inak bez problémov všetko 🙂
@nika_val Super, ďakujem!
Ja mam plochy pedalovy uz par rokov a super. Nemam rada strapcove mopy, ale niekomu vyhovuju tie.
ani jednu, lebo treba s nimi makat 😄😁
Mám turbo 3v1 už cca 3 roky a som veľmi spokojná
Ja mam ten druhy a spokojnosť, mala som plochy a zle sa s tým robilo. Ale každému vyhovuje niečo ine
Dlhe roky pouzivam Viledu, ten mop so strapcami. Jeden som uz po par rokoch doslova zodrala (tu cast pod kosikom, v ktorom sa mop zmyka), mam dalsi kus a som naozaj spokojna.
@evansova dievcata prosimvas ta plocha vileda ako vam to zmyka v tom slapacom kybliku? Neostava vam potom ma tom mope vela vody? Mame ho v praci a teda ked ho vyzmykam tak je to velmi mokre neviem si to predstavit na plavacke pouzivat 😬

Vileda, čo? Metla, mop, čistič, vysávač...? 🧐