icon

Máte skúsenosti s pracími gélmi z DM?

didip
4. feb 2025

Ahojte, používate niektorá pracie gély z DM? Skúšali ste ich, sú fajn? Už dlho po nich pokukujem ale nikdy nekúpim nič, lebo sa bojím, že dobre nevyperú 😅 jedine čo máme je dezinfekcia. Ďakujem

zuzanaete
4. feb 2025

Ja som spokojna.

simca115
4. feb 2025

@didip aj ja mám odtiaľ pracie gély aj avivaže

lucia23529
4. feb 2025

Ja mám na čierne a na biele 🙂 spokojná som

petronellla87
4. feb 2025

@didip áno mam na biele prádlo aj na vlnu. Som spokojná

janci27
4. feb 2025

Ja som taktiez rovnako spokojna, uz mam vyskusane aj tekute na tmave pradlo aj prasok na biele, nevidim rozdiel s inymi znackami, co som doteraz pouzivala, ze by tieto z DM boli menej kvalitne. Avivaz mam tiez vyskusanu

andrea_82
4. feb 2025

Pouzivam sice prasok, ale je super. Vobec by som sa ich nebala, DM ma kvalitne vyrobky vlastnej znacky.

bronkax
4. feb 2025

Už 5 rokov používam ich pracie gély aviváž som ešte neskúšala ale gély sú fajn všetky pekné vyperu

kiwi3
4. feb 2025

Ja zvyknem kupovať gel v modrom obale. Lacný a účinný. Nevidím rozdiel oproti drahším.

ukulela
4. feb 2025

gely som vypustila. pouzivam DM kapsule, prasok a aj dezinfekciu, aj na flaky. nemam vyhrady. ale zasa ja mam 2 chalanov, som zmierena s tym, ked po case na trickach ostanu flaky, lebo farby, dzusy, s ockom v dielni, atd ... ale na normalne pranie uplne v pohode, ved skus. DM znacku volim aj kvoli cene, kupujem aj kapsule do umyvacky a aj "papieriky" do susicky ... a vlastne aj tie papieriky na farebne pradlo ... vlastne skoro vsetko 🙂

didip
autor
4. feb 2025

@ukulela aj ja mám, taktiež už niekedy vyhadzujem oblečenie lebo to nevyperie ani Ariel, maximálne pomôže žlčové mydlo, to je top 😁
Ďakujem

@andrea_82 Áno v DM kupujeme všetko, dokonca aj malému mliečko veľmi mu chutí, kaše taktiež aj pretlaky,kečupy atď

Ďakujem vám, skúsim teda 🙂

kikusenka1
4. feb 2025

Prášok mam aj avivaz sensitive neparfumovane. Tiež som váhala ale keďže som počas tehotenstva nezniesla žiadne pachy skúsila som a som spokojna

radkaradix
5. feb 2025

ja som chcela vyskusat nieco na cierne oblecenie, lebo prasky mi moc z nich vytahovali farbu, skusila ten z DM na cierne a je super ;) inak pouzivam tie DM prasky a tiez spokojnost, na biele aj na farebne

shee11
5. feb 2025

DM prášky sú výborné. Na nevypratelne škvrny používam prekarbonat sodný tiež z dm. Ešte som nenašla fľak, ktorý by ním nepustil 🙂