Máte skúsenosti s pracími gélmi z DM?
Ahojte, používate niektorá pracie gély z DM? Skúšali ste ich, sú fajn? Už dlho po nich pokukujem ale nikdy nekúpim nič, lebo sa bojím, že dobre nevyperú 😅 jedine čo máme je dezinfekcia. Ďakujem
Ja mám na čierne a na biele 🙂 spokojná som
@didip áno mam na biele prádlo aj na vlnu. Som spokojná
Ja som taktiez rovnako spokojna, uz mam vyskusane aj tekute na tmave pradlo aj prasok na biele, nevidim rozdiel s inymi znackami, co som doteraz pouzivala, ze by tieto z DM boli menej kvalitne. Avivaz mam tiez vyskusanu
Pouzivam sice prasok, ale je super. Vobec by som sa ich nebala, DM ma kvalitne vyrobky vlastnej znacky.
Už 5 rokov používam ich pracie gély aviváž som ešte neskúšala ale gély sú fajn všetky pekné vyperu
Ja zvyknem kupovať gel v modrom obale. Lacný a účinný. Nevidím rozdiel oproti drahším.
gely som vypustila. pouzivam DM kapsule, prasok a aj dezinfekciu, aj na flaky. nemam vyhrady. ale zasa ja mam 2 chalanov, som zmierena s tym, ked po case na trickach ostanu flaky, lebo farby, dzusy, s ockom v dielni, atd ... ale na normalne pranie uplne v pohode, ved skus. DM znacku volim aj kvoli cene, kupujem aj kapsule do umyvacky a aj "papieriky" do susicky ... a vlastne aj tie papieriky na farebne pradlo ... vlastne skoro vsetko 🙂
Prášok mam aj avivaz sensitive neparfumovane. Tiež som váhala ale keďže som počas tehotenstva nezniesla žiadne pachy skúsila som a som spokojna
ja som chcela vyskusat nieco na cierne oblecenie, lebo prasky mi moc z nich vytahovali farbu, skusila ten z DM na cierne a je super ;) inak pouzivam tie DM prasky a tiez spokojnost, na biele aj na farebne
DM prášky sú výborné. Na nevypratelne škvrny používam prekarbonat sodný tiež z dm. Ešte som nenašla fľak, ktorý by ním nepustil 🙂

Ja som spokojna.