Máte skúsenosti so spray mopmi?
Ahojte, máte niektorá mop so sprejom. Ste spokojne? Akú značku máte? Chcela by som niečo kvalitné. Ďakujem
@krsamkova my máme Viledu a drží stále pokope predtým sme mali taky shitny za par korún z teleshoppingu ten sa rozpadol😁 používam keď sa niečo rozleje alebo tak ak sa mi nechce celý mop veľký vyťahovať. Predtým keď som bývala v 1i tak mi stačil aj na celý byt😅🤣
Ja mám Bona a som spokojná. Používam ho aj 2x denne miesto vysávania, prehnem s ním kuchynu, obývačku a kôpku pozbieram. Stratí sa aj prach a tak. A raz do týždňa umývam na mokro, poriadne.
@krsamkova mam rovus pouzivam ho v kuchyni kazdy den
@krsamkova ja som pred tyzdnom kupila takyto Vileda a super. Na drevenu podlahu som si pri Zmyvani nosila flasu s vodou, aby som nebehala hore dole. Tento je otocny, to znamena, ze zmyvas s dvoma stranami mopu, zaspini sa spodna, otocis, zaspinis vrchnu, az tak premyt. Ja som spokojna, prvy den mi aj deti zmyvali ostosest 😄 uz ich to bavi menej no. Set s rotačnou hlavicou nepoznam

@krsamkova áno ale to máš tak na 3m štvorcové. Mop treba proste preplachat. Ja ho mam v práci kde nemám umývadlo a ta miestnosť je cca 2x7 tak na jedno zmystie to stačí ale ze by som s tým mala umývať domácnosť tak to určite nie