icon

Máte skúsenosti so spray mopmi?

krsamkova
15. aug 2024

Ahojte, máte niektorá mop so sprejom. Ste spokojne? Akú značku máte? Chcela by som niečo kvalitné. Ďakujem

lenvam
15. aug 2024

@krsamkova áno ale to máš tak na 3m štvorcové. Mop treba proste preplachat. Ja ho mam v práci kde nemám umývadlo a ta miestnosť je cca 2x7 tak na jedno zmystie to stačí ale ze by som s tým mala umývať domácnosť tak to určite nie

bessie12
15. aug 2024

@krsamkova mala som z teta drogéria, ale nakoniec som kupila set od vileda s rotačnou hlavicou a je to oveľa lepšie. Ked som mala obyčajný mop, tak som zobrala nejaku flasu s rozprašovačom, naliala tam teplú vodu so saponatom a tak umyvala podlahu.

krsamkova
autor
15. aug 2024

@krsamkova mop potrebujem keby odplienkovavam maleho a ma veľa nehôd a nechce sa mi vyťahovať ceky kábel s mopom. Mam presne ten rotujuci. Ale iba na ten kúsok sa mi zdá neprakticke

petronellla87
15. aug 2024

@krsamkova my máme Viledu a drží stále pokope predtým sme mali taky shitny za par korún z teleshoppingu ten sa rozpadol😁 používam keď sa niečo rozleje alebo tak ak sa mi nechce celý mop veľký vyťahovať. Predtým keď som bývala v 1i tak mi stačil aj na celý byt😅🤣

lakebabe
15. aug 2024

@krsamkova mala som ho v práci na mini priestor kde som mala mini office a kúpeľňu a tam to stačilo ale domov by som to nechcela . Max tak zotriet niečo kvapnute okolo linky

hipuska
15. aug 2024

Ja mám Bona a som spokojná. Používam ho aj 2x denne miesto vysávania, prehnem s ním kuchynu, obývačku a kôpku pozbieram. Stratí sa aj prach a tak. A raz do týždňa umývam na mokro, poriadne.

slavomira236
15. aug 2024

@krsamkova mam rovus pouzivam ho v kuchyni kazdy den

olivierko229
15. aug 2024

@krsamkova ja som pred tyzdnom kupila takyto Vileda a super. Na drevenu podlahu som si pri Zmyvani nosila flasu s vodou, aby som nebehala hore dole. Tento je otocny, to znamena, ze zmyvas s dvoma stranami mopu, zaspini sa spodna, otocis, zaspinis vrchnu, az tak premyt. Ja som spokojna, prvy den mi aj deti zmyvali ostosest 😄 uz ich to bavi menej no. Set s rotačnou hlavicou nepoznam