icon

Najlepší Ariel na pranie farebného oblečenia

miska241704
14. sep 2025

Idem si ku vam po radu.Ktory ariel je prosím najlepsi na pranie väčšinou periem farebne oblecenie tak by som potrebovala poradiť či ariel color profesional?Alebo ariel Mountain na biele .

luxus10
14. sep 2025

ziadny, za mna neucinne..

diewcatqoo
14. sep 2025

Pouzivam Mountain, najviac mi vonia. Pouzivam aj na biele, aj na farebne.

malinovka333
14. sep 2025

za mna je to uplne jedno, ja už nerozdelujem ci je prasok na biele alebo na farebne

autumn1
14. sep 2025

Mám kapsule Ariel Mountain Spring na všetky farby

babushkaem
14. sep 2025

Na biele tak Ariel, to obnovuje bielu, to sa ma kazdy pýta, ze preco mam take biele veci 😀 a na tmavé kapsule Ariel black.

ekira1
16. sep 2025

@miska241704 ale ariel mountain Spring je univerzalny, takže aj na farebné. Univerzalny nikdy nevyperie biele úplne, potrebuje šetriť farby na farebnom. Color máš len na farebné. Ja biele a stálofarbene periem v prášku, príde mi, že na škvrny je lepší ako gel.

dianaaaaa
17. sep 2025

Na farebné oblečenie tak Color
Keď biele,tak prášok na biele
Logické...

mk1111111111
17. sep 2025
@dianaaaaa

Na farebné oblečenie tak Color
Keď biele,tak prášok na biele
Logické...

Ako pise
@dianaaaaa

A kup mimo SK, uvidis ten rozdiel

simsalabim
17. sep 2025

Color, na farebne aj cierne, a kupujem aj tu aj v Rakusku a rozdiel nevidim. Asi sme malo spinavi 😂 Prasok na biele by som nepouzila na farebne kvoli optickym rozjasnovacom.

anonym_a28a17
18. sep 2025
@mk1111111111

Ako pise
@dianaaaaa

A kup mimo SK, uvidis ten rozdiel

@mk1111111111
To už dávnejšie neplatí. Čo nevyperie prášok/gél z SK, to nevyperie ani z DE, ani z AT.

mk1111111111
19. sep 2025
@anonym_a28a17

@mk1111111111
To už dávnejšie neplatí. Čo nevyperie prášok/gél z SK, to nevyperie ani z DE, ani z AT.

@anonym_a28a17 moj ano, neviem, kde Ty nakupujes, ale ja problem nemam, nekupujem tie velke balenia, len tie male. Kvalita je stale ok

anonym_a28a17
19. sep 2025
@mk1111111111

@anonym_a28a17 moj ano, neviem, kde Ty nakupujes, ale ja problem nemam, nekupujem tie velke balenia, len tie male. Kvalita je stale ok

@mk1111111111
Mne nosil muž z Nemecka a Dánska. Skúšali sme viacero značiek, u nás dostupné aj nedostupné a výsledok neohromil. Nič výnimočné. Máme 3 deti, takže škvŕn od všetkého možného je dosť a periem veľmi často. Ale už sa aj iní vyjadrili, že to nie je to, čo bývalo. Ale ak si ty spokojná, ja ti to neberiem, len som napísala svoj názor. Možno si natrafila na niečo iné ako ja.
Ďakujem za odpoveď a pekný deň ti prajem 😊.

anonym_852753
19. sep 2025
@anonym_a28a17

@mk1111111111

@anonym_a28a17 Nesúhlasím. Skúšala som viackrát, tiež som skeptik. Záleží kde a naozaj treba pozrieť kde vyrobené podľa čísla. Ale Na Sk som kúpila rovnaké balenie a boli odlišné výsledky. Z Rakúska mi prevoniava Ariel byt aj ďalšie dni po vyvesani prádla, zatiaľ čo zo sk, mi nevonia vôbec, dokonca vidím rozdiel, že z At mi stačí pridať menej pre rovnaký účinok, ak nie lepší. Zo sk naopak, musím dať viac. Ale používam gély do prania. A takto je to s viac vecami, ale záleží kde kupuješ a najmä nie všetko kúpené v At sa rovná kvalita. Ale z mojej skúsenosti som veľakrát ostala sklamaná ake veci človek kúpi na sk za rovnakú cenu ako v at. Sklamanie v tom, že z at bola aj náhodná maličkosť či z kozmetiky alebo potravín lepšia. Najviac ma dorazili obyčajne šampóny na vlasy a olej na vlasy, mám rovnaký zo sk kupovala som si lebo v at som našla v zľave lacnejšie. z at je hustejsi, viac voňavý. olejcek na vlasy mi príde viac vyhladzujuci. A takto donekonečna pokračujem. 😅

mk1111111111
20. sep 2025
@anonym_852753

@anonym_a28a17 Nesúhlasím. Skúšala som viackrát, tiež som skeptik. Záleží kde a naozaj treba pozrieť kde vyrobené podľa čísla. Ale Na Sk som kúpila rovnaké balenie a boli odlišné výsledky. Z Rakúska mi prevoniava Ariel byt aj ďalšie dni po vyvesani prádla, zatiaľ čo zo sk, mi nevonia vôbec, dokonca vidím rozdiel, že z At mi stačí pridať menej pre rovnaký účinok, ak nie lepší. Zo sk naopak, musím dať viac. Ale používam gély do prania. A takto je to s viac vecami, ale záleží kde kupuješ a najmä nie všetko kúpené v At sa rovná kvalita. Ale z mojej skúsenosti som veľakrát ostala sklamaná ake veci človek kúpi na sk za rovnakú cenu ako v at. Sklamanie v tom, že z at bola aj náhodná maličkosť či z kozmetiky alebo potravín lepšia. Najviac ma dorazili obyčajne šampóny na vlasy a olej na vlasy, mám rovnaký zo sk kupovala som si lebo v at som našla v zľave lacnejšie. z at je hustejsi, viac voňavý. olejcek na vlasy mi príde viac vyhladzujuci. A takto donekonečna pokračujem. 😅

@anonym_852753 presne ako pises. Ja mam tiez dobru skusenost. Vidim to hlavne na utierkach. Predtym som vyradovala kvoli zasednutiu a flakom a teraz musim vyradit, lebo sa uz opotrebuju, ale bez flakov a zasednutia su az dokonca

mpmiskamp
11. nov 2025

@miska241704 Ak perieš hlavne farebné veci, určite zober Ariel Professional Color – chráni farby a dobre čistí. Ariel Mountain Spring je skôr na biele prádlo, takže ho použi len občas, ak perieš biele oblečenie.