icon

Odporúčania na parfumy do prania s dlhotrvajúcou vôňou

7. máj 2025

Ahojte viete odporučiť nejaký parfém do prania ktorý bude cítiť aj keď vyberiem oblečenie zo skrine ? Totižto vsetky avivaze atď cítiť len po vypratí. No potrebujem aby bola vôňa podobná alebo totožná s napríklad avivazou modry lenor alebo modré coccolino.. iné vôňe mi strašne vadia...

hacula1816
7. máj 2025

Ja by som sa tu pripla prosim pekne, pretoze ja mam zase taky problem ze ked vysusim pradlo na balkone tak aj ten vonavy olej z neho vyprchne a citit ho bud len minimalne alebo vobec.

monika101146560
7. máj 2025

Ja som dostala vzorku parfumu do prania od Voňavý domov. Ružový parfum sa mi neskutočne páči, skúsila som aj modré ale je to skôr taká pánska vôňa, ale nevýrazná. Plánujem si tento parfém kúpiť aj vo väčšom balení ako je vzorka, len je to aj dosť drahé, ale naozaj je to na olejovej báze a stačí fakt pár kvapiek. Ja by som si teda prvotne najskôr zabezpecila vzorky, ktoré sadnú, myslím, že som videla aj reklamu od Puella.

tairyx
Odpoveď bola odstránená
simona92101
7. máj 2025

Vonavy domov-ten ruzovy vonavy domov.alebo u mna naj naj Ninfea👌

tim23
Odpoveď bola odstránená
okm221
8. máj 2025

Odporúčam žiadne, všetko je to chemikália, ničí to pracku, občas aj oblečenie keď sa zle zmiesa... Radšej si zaobstarajte pracie prášky persil alebo ariel z nemecká alebo rakúska a nebude treba nič, tak to bude voňať.)
Ja som používala aj voňavý domov aj puelu aj iné značky a časom mi to začalo hrozne smrdiet aj v práčke aj na oblečení, nehovorím o tom ako mi to rozleotalo zásobník a písmená na pracke

dominima
Odpoveď bola odstránená
lukma
11. dec 2025

@anonym_autor Ja odporúčam Giovani. Voňajú úžasne celé dni zvlášť na svetroch a syntetike. Majú vzorky až 18 vôní. Určite si nájdete tú svoju.