Oprala som spodné prádlo s handrou. Čo teraz?
Dcérine spodne pradlo periem samostatne na 60tke. Omylom som to práve vyprala s handrou. Ešte v sušičke to bolo spolu na režim Hygienické sušenie (až tam som to zistila). Vadí to? Mám to celé dať prať znova bez tej handry či pri 60tke nehrozí nic z tej handry ?
nehrozi nič
ale ja osobne by som jej to dala preprať všetko znova , psychika nepusti 😂
@paigesy ????
@paigesy nic nehrozi, vsetko v susucke skapalo. Co si s tou handrou utierala, ze by mala byr pre dceru toxicka?
@paigesy OMG...okresné hygieničky v akcii🙂
@paigesy ja osobne by som oprala veci ešte raz a pridala by som do prania dezinfekciu a v pohode ďalej používala 😊
@paigesy V pohode...
nehrozi nič
ale ja osobne by som jej to dala preprať všetko znova , psychika nepusti 😂
@sara07 psychika....to je ono!
@paigesy Záleží od toho, na koľko % to máš v hlave v poriadku.
Ak si od 70% do 100%, tak s tým treba nič robiť. Dcéra si to môže v pohode obliecť.
Ak si od 40 do 70%, tak to ešte raz preper.
Ak si do 40%, tak vyhoď aj handru, aj spodné prádlo a napíšeš 50x, že už nebudem spolu prat spodné prádlo a handry.
najskor daj pracku prazdnu na 90 stupnov, potom spodnu bielizen daj ešte raz oprať na 90 stupnov, aspon deci dezinfekcie, puellu, do susicky na najdlhsi program a potom ozehlit.
najskor daj pracku prazdnu na 90 stupnov, potom spodnu bielizen daj ešte raz oprať na 90 stupnov, aspon deci dezinfekcie, puellu, do susicky na najdlhsi program a potom ozehlit.
@anonym_0c4975 to podla mna nepomoze. Vymenit pracku, ja by som asi aj kupelnu celu prerobila.
Oprala by som spodnu bielizen este s dezinfekciou a vyriesene. Ak by to bola handra na podlahu, ak nejaka utierka, ci handra na prach, tak by som neriesila.
Boze, bud to oper alebo to nechaj tak, ale zakladat diskusiu? 😅
Pokial by ta handra nic nezafarbila, poskladam veci kam patria a neriesim. Prasok je sajrajt, 60 je dost tepla voda a susiska este teplejsia … no stress
A co ma povedat teraz taka handra? Ze sa prala a susila so spod.pradlom?
prezijes, neboj
a takto sa zo zien stavaju handry 😝
@paigesy
No co uz budes mat o jednu handru viac
@paigesy 🙉🙉🙉
@anonym_0c4975 to podla mna nepomoze. Vymenit pracku, ja by som asi aj kupelnu celu prerobila.
@anonym_7a17a6 a celé to potom podpáliť 🙈
Jaaasj, nezaspím. Dobre som sa zasmiala na niektorých odpovediach. Diky, ženy 🤣
@anonym_0c4975

Handra na? Podlahu? Utierka?