Ako sušiť prádlo vnútri?

radanna11
1. sep 2014

Žienky potrebujem poradit....teraz skoro stale prši tak sušim pradlo dnu normalne na tom stojane na sušenie v izbe ktoru vobec nepouživame a je tam stale otvorene okno a to pradlo aj tak smrdi postupne uplne zdusene ako mokra nevyprata handra ako susite vy????

eunomia
1. sep 2014

Asi je v tej izbe zima a vzduch tam stoji, ja susim v obyvacke pri vetracke, ale stale tam prudi vzduch, je to dost velka izba.

anatalia77
1. sep 2014

Tiez v kuchyni na susiaku,vyzmykam na otackach 1000,a nemam smradlave.

mariankas
1. sep 2014

Práve z týchto dôvodov, čo s prádlom, keď vonku prší, som si zaobstarala sušičku. A je to môj skvelý pomocník, deti už sú na internáte, tak je to pre mňa oveľa jednoduchšie cez víkend, keď je kopec prádla, ktoré si prinesú... Pre mňa je to lepší pomocník ako umývačka riadu. A nemáme vlhko v dome zbytočne.

prasiatko30
1. sep 2014

Susicka

emily76
1. sep 2014

Susim vonku na balkone..pokial neprsi priamo na balkon, tak pradlo v pohode vyschne.

tinka9000
1. sep 2014

Mala som rovnaky problem,tiez som kupila susicku,super vec. Ziadna vlhkost v byte,a nezavadzia susiak navyse vdaka nej uz nezehlim,mam makke a vonave pradlo.

anetkaadamko
1. sep 2014

my sme dnes zakurili a hned je to suché...inak to naozaj smrdelo....

barbora59
1. sep 2014

Mam susicku.

labelo
1. sep 2014

ja susim na sušiaku a nikdy nemam pradlo smradlave, normalne mi tam uschne take vonave ako ho vyberiem z pracky 🙂

janinah
1. sep 2014

odkedy mám sušičku,tak nemám problém,prádlo suché razdva a voňavé a nadýchané....

dejka77
1. sep 2014

Ja susim dnu a zatial som nemala problem zeby mi to smrdelo. A je jedno ci mam otvorene okno alebo nie. Stale to pekne vonia. Skus zmenit miestnost.

klari_s
1. sep 2014

ja susicku nemam ani nemusim .....brrrr..... niet na vysusene pradlo na cerstvom vzduchu. ak pocasie nedovoli tak v izbe na susaku pri otvorenom okne, dverach.....

sisaka
2. sep 2014

susicka - jedine. Pradlo je za chvilu suche, makke, vonave (davam do susicky dryer sheets, ktore zabrania tomu, aby pradlo elektrizovalo a pekne ho aj prevonaju) a nie je potrebne ho ani zehlit, ked sa hned po vybrati posklada.
Chvilu som skusala susit v lete vonku, ale rychlo ma to prestalo bavit: vyvesat, striehnut na pocasie, potom postupne zberat, aby nepreschlo, veci tvrde, pokrcene, maximalne oprat jednu pracku, lebo viac sa mi nezmestilo na zavesenie (mam velku pracku), ja chodim pdo prace a na taketo zabavky fakt nemam cas a vikend si viem predstavit bez celodenneho prania a susenia pradla. Takto hned z pracky nahadzem do susicky, zalezi od hrubky veci, ktore susim, najneskorsie do hodiny mam vsetko suche, vyberiem poskladam, medzicasom periem dalsiu davku .... takto operiem aj 3 pracky a nemam problem, co s mokrymi vecami, prat mozem hodit hocikedy, ked pridem z prace, bez ohladu na pocasie a za chvilu mam veci ciste a suche (hlavne pri detoch na nezaplatenie)

rolandik
2. sep 2014

Ja suším tiež na sušiaku v byte. Keď som mala veľa prádla, tak som v miestnosti zapla el. ohrievač a chodila som kontrolovať. Ale úplne najlepšie je dať prádlo poriadne vyžmýkať a potom riedko navešať na sušiak. Nepreháňať to s množstvom. Prať postupne a postupne sušiť. Niekedy pomaly ďalej zájdeš 😀

ckatka
2. sep 2014

Ja dávam praadlo na také tie podstropove šnúry v chodbe vedľa kúpeľne (mam tam okno plus kombinovaný radiátor, ktorý sa dá zapnúť do elektriky keď sa nekúri. Nad sušičkou som už rozmýšľala ale zatiaľ nemame toľko pradla a nerobi mi problém to vyvesiť a potom pozberať, uvidíme keď budú detičky...