icon

Parfém do prania - Puellla alebo Voňavý domov

lenkaviki48
9. júl 2025

Ahojte chcem sa spýtať tých čo používajú parfém do prania čo skôr používate puelllu alebo voňavý domov.

Ďakujem za odpoveď

alica110
12. júl 2025

Mne velmi pekne vonal ten sedy od Puelly. Ale nekupujem uz tieto veci, je to podla mna silna chemia a manzel je alergik. Ale na to si sa nepytala 🙂

lenkaviki48
autor
12. júl 2025
@alica110

Mne velmi pekne vonal ten sedy od Puelly. Ale nekupujem uz tieto veci, je to podla mna silna chemia a manzel je alergik. Ale na to si sa nepytala 🙂

@alica110 ďakujem aj tak za odpoveď 🙂

lenkaviki48
autor
12. júl 2025
@dididudu
Odpoveď bola zmazaná

@dididudu prosím s Giovanni ktoré voňajú jemne a sladko. Nie korenisté

katrin21
12. júl 2025

vy domov: summer queen, Quarzo a Levanda sa mi pacia.
Puella vraj ludom rozozieraju pracky, plasty, pisali na FB davnejsie... tak som neskusala, aj svagrinej odisla pracka a spojila si to s tym,ale to neviem posudit.

hanka_se
12. júl 2025

Ahoj, ja som mala Puellu vzorky, tie mi pekne vonali aj po oprani a ususeni pradla. Potom som kupila Vonavy domov, po oprani voni, po ususeni v dome voni, po vysuseni pradla vonku necitit vobec nic. Nasledne som skusila BajaBee a tie krasne vonaju po oprani, po suseni v dome ale aj vonku. Takze zatial ostavam pri BajaBee 🙂

vandavision
12. júl 2025
@hanka_se

Ahoj, ja som mala Puellu vzorky, tie mi pekne vonali aj po oprani a ususeni pradla. Potom som kupila Vonavy domov, po oprani voni, po ususeni v dome voni, po vysuseni pradla vonku necitit vobec nic. Nasledne som skusila BajaBee a tie krasne vonaju po oprani, po suseni v dome ale aj vonku. Takze zatial ostavam pri BajaBee 🙂

@hanka_se tiež mám tú skúsenosť. Používam puellu, voňavý domov mi nesadol. Po prečítaní Tvojho príspevku som si objednala z bajabee vzorky, tak som zvedavá 😁 aj keď oleje používam len keď dávam do sušičky, v lete keď susim vonka, tak aviváž.

top_manazerka
12. júl 2025

Viete o tom, že tieto vône sú toxické a teratogénne?? Čiže najmä pre ženy plánujúce rodinu a tehotné sú úplne nevhodné??? Dostala som kedysi jednu vzorku od kolegyne a úplne to poleptalo nádržku na aviváž v práčke. Čo to asi tak urobí s pokožkou??

dididudu
13. júl 2025
@lenkaviki48

@dididudu prosím s Giovanni ktoré voňajú jemne a sladko. Nie korenisté

@lenkaviki48 obsesion violet, bubble Pink, old brownie, metalic Green, red casmire, exclusive gold a francis signature to je moja topka. Ten Francis vonia ako bacarat 😊 ostatné sú sladké a svieže vône

dominima
13. júl 2025
@dididudu

@lenkaviki48 obsesion violet, bubble Pink, old brownie, metalic Green, red casmire, exclusive gold a francis signature to je moja topka. Ten Francis vonia ako bacarat 😊 ostatné sú sladké a svieže vône

@dididudu súhlasím 😀 old brownie je moja srdcovka z giovani

hanka_se
13. júl 2025
@vandavision

@hanka_se tiež mám tú skúsenosť. Používam puellu, voňavý domov mi nesadol. Po prečítaní Tvojho príspevku som si objednala z bajabee vzorky, tak som zvedavá 😁 aj keď oleje používam len keď dávam do sušičky, v lete keď susim vonka, tak aviváž.

@vandavision my susicku nemame, takze viem porovnat len susenie dnu a vonku ;)

dorizzz
13. júl 2025
@hanka_se

Striedam puellu frayo a voňavý domov diamante&ylang, skúsila som veľa vzoriek z voňavy domov ale ani jedna ma tak neoslovila ako ten ylang, pekná nevtieravá čistá vôňa
@hanka_se bajabee som obzerala nedávno, ktorú vôňu používaš? Neviem či chcem objednať za 5eur vzorky, keď poštovné je ďalších 5 😆

hanka_se
13. júl 2025
@dorizzz

Striedam puellu frayo a voňavý domov diamante&ylang, skúsila som veľa vzoriek z voňavy domov ale ani jedna ma tak neoslovila ako ten ylang, pekná nevtieravá čistá vôňa
@hanka_se bajabee som obzerala nedávno, ktorú vôňu používaš? Neviem či chcem objednať za 5eur vzorky, keď poštovné je ďalších 5 😆

@dorizzz ja som v akcii kupila tieto 3 - cotton heaven, mystic midnight a caribbean cocktail. Ta cotton je fajn, ale skor sa mi paci mystic a dcerke lepsie vonia caribbean. Napriklad mystic mi priamo z flase smrdi, ale na pradle pekne. Len zatial som len raz kazdu pouzila, lebo som mala z vonavy domov, tak som chcela dominat tu. Teraz zacnem znovu BajaBee a tiez sa chcem rozhodnut, ktora bude naj 😉

katrin21
13. júl 2025
@hanka_se

@hanka_se mne vonavy domov vonia aj vonku ..viac vonia ale na syntetike nez na bavlne, vonia dlho predlho..

hanka_se
13. júl 2025
@katrin21

@hanka_se mne vonavy domov vonia aj vonku ..viac vonia ale na syntetike nez na bavlne, vonia dlho predlho..

@katrin21 mne veru vobec, ked vysusim pradlo vonku, nevonia nicim, len tak neutralne. Akoze ked ho "posucham" tak citit jemnu vonu. Ale, ze by pekne vonalo aj v skrini, tak to sa neda povedat. Ale ked susim dnu, voni dlho a pekne. Akoby to vonku slnko vytiahlo 🤣. Inak s tou syntetikou to je pravda, tam citit silno, ale kedze mame 90% bavlna, resp. nejake tie zmiesaniny, tak je to mozne

katrin21
13. júl 2025
@hanka_se

@katrin21 mne veru vobec, ked vysusim pradlo vonku, nevonia nicim, len tak neutralne. Akoze ked ho "posucham" tak citit jemnu vonu. Ale, ze by pekne vonalo aj v skrini, tak to sa neda povedat. Ale ked susim dnu, voni dlho a pekne. Akoby to vonku slnko vytiahlo 🤣. Inak s tou syntetikou to je pravda, tam citit silno, ale kedze mame 90% bavlna, resp. nejake tie zmiesaniny, tak je to mozne

@hanka_se ono celkovo vonku vonia kusok menej pradlo, hej..
Mam susicku, vonku len v lete..

lenkaviki48
autor
13. júl 2025
@dididudu

@dididudu objednala som vzorky. Teším sa keď prídu 🙂

lenkaviki48
autor
Autor odpoveď zmazal
lenkaviki48
autor
13. júl 2025
@hanka_se

@hanka_se ja vonku súšim prádlo ale na tieni. Keď dám na na slnko tiež menej cítiť vôňu

lenkaviki48
autor
17. júl 2025

Ak by mal niekto záujem prišiel mi zľavový kód na 7% od Giovanni a je platný iba tento týždeň.

katrink1
Odpoveď bola odstránená
anonym_1d0273
26. júl 2025

@lenkaviki48 za mňa určite siluvone.sk aj cena aj kvalita

dorizzz
1. aug 2025
@hanka_se

@hanka_se skusila som bajabee včera a prádlo vôbec nevonia… celkom ma to sklamalo. Už mám objednané od vevo, tak som zvedavá… najviac mi voňala puella bez debaty.. a to zdravko voňalo pekne, mne osobne modré…
Už je tolko tých firiem čo predávajú oleje di prania že si človek nevie ani vybrať 😃

hanka_se
2. aug 2025
@dorizzz

@hanka_se skusila som bajabee včera a prádlo vôbec nevonia… celkom ma to sklamalo. Už mám objednané od vevo, tak som zvedavá… najviac mi voňala puella bez debaty.. a to zdravko voňalo pekne, mne osobne modré…
Už je tolko tých firiem čo predávajú oleje di prania že si človek nevie ani vybrať 😃

@dorizzz tak to ma mrzi, ja som dnes zrovna prala 2 pracky a krasne vonalo uz pri vyberani z pracky. Susim vonku na slnku. Davam vzdy jeden ten vrchnacik, nemam malu odmerku, tak neviem presne odmerat ml. Mozno je ten jeden vrchnacik vacsi objem ako pisu na pouzitie 😉. Ak mozem poprosit, napis prosim potom ake su tie vevo. Rada skusim aj ine 😀 Dakujem

lenkaviki48
autor
4. aug 2025

Malí ste niekto z voňaveho domova olej na pranie mamma. Ako vonia?

lenkaviki48
autor
Odpoveď bola odstránená
dididudu
Odpoveď bola odstránená
anonym_802c02
8. aug 2025
@top_manazerka

Viete o tom, že tieto vône sú toxické a teratogénne?? Čiže najmä pre ženy plánujúce rodinu a tehotné sú úplne nevhodné??? Dostala som kedysi jednu vzorku od kolegyne a úplne to poleptalo nádržku na aviváž v práčke. Čo to asi tak urobí s pokožkou??

@top_manazerka dik za ďalší zbytočný výlev na ktorý sa nikto nepýtal;) 💩🤡💩

pikachu999
8. aug 2025

Zelená ružová a modrá puella mi voňajú ale radšej mám voňavý domov yalang vonia ako zelená puella ale jemnejšia 🙂 diamante smeraldo sú také čisté vône a ešte mi vonia aj lava ascuiga 🩷 a aqua marina 🩵

lenkaviki48
autor
11. aug 2025
@pikachu999

Zelená ružová a modrá puella mi voňajú ale radšej mám voňavý domov yalang vonia ako zelená puella ale jemnejšia 🙂 diamante smeraldo sú také čisté vône a ešte mi vonia aj lava ascuiga 🩷 a aqua marina 🩵

@pikachu999 prosím vás tá Aqua Marína ako vonia aj lava ascuiga. Ďakujem

dorizzz
12. aug 2025
@hanka_se

@dorizzz tak to ma mrzi, ja som dnes zrovna prala 2 pracky a krasne vonalo uz pri vyberani z pracky. Susim vonku na slnku. Davam vzdy jeden ten vrchnacik, nemam malu odmerku, tak neviem presne odmerat ml. Mozno je ten jeden vrchnacik vacsi objem ako pisu na pouzitie 😉. Ak mozem poprosit, napis prosim potom ake su tie vevo. Rada skusim aj ine 😀 Dakujem

@hanka_se ahoj prišli mi tie vevo vzorky, a čo ja viem. Voňajú pekne. Neviem či som už taká prevoňaná celá alebo čo je so mnou za problém ale už sa mi to zlieva všetko dokopy. Z toho čo som skúšala v poslednej dobe sa mi asi naviac páčilo modré zdravko. Z vevo som zatiaľ vyskúšala iba jednu vôňu, tak neviem. Mne sa páčia také svieže vône, nič sladké. Ale rozhodne za vyskúšanie stoja tie vevo.