icon

Periete posledný deň v roku?

lindayaaa
31. dec 2024
really8
31. dec 2024

@lindayaaa nemyslim si ze si dostatocne pekna na to ab si mohla byt taka hlupa

viestta
31. dec 2024

@lindayaaa jasne, ze mi je lepsie. Pracka doprala uz davno, prave som vyprazila rezne, pred nimi som zasila 2 obliecky na vankuse co im usli pri prani svy, takze pre tento rok mam vsetky plany splnene, mozem spokojne strikovat a debuzirovat co sme nachsytali. Jazykove okienko bolo len navyse ako bonus. Rado sa stalo, netreba dakovat

lindayaaa
autor
31. dec 2024

@viestta 🤣😂😂 inak nechces mi poslat rezne? Hodili by sa mi 😇😅

viestta
31. dec 2024

@lindayaaa nie, sami budeme mat malo

lindayaaa
autor
31. dec 2024

@really8 vidim ze ta nieco velmi serie 😂 bohuzial s tym ti nepomozem skus sa z hlboka nadychnut a vydychnut 😘

lindayaaa
autor
31. dec 2024

@viestta taka podpasovka

lasona
31. dec 2024

Zapla som práčku,pre mňa deň ako iny

1ryba
Odpoveď bola odstránená
olimuc
31. dec 2024

Ta povera nie je ani tak o prani ako skor o vesani… v dobe jej vzniku nemali ani sajnu o susickach… a to vesanie malo suvislost s tym, aby sa Ti do pradla nechytili uz neviem kto a nedoniesla si s pradlom zle do domu a mlade panny nemaju vesat biele lebo to Laka neviem koho. Takze kludne oper, daj do susicky alebo vyves .. aj biele … max Ti zamrzne a lietaju nejake vrany, tak Ti ho zaspinia a s pradlom si donesies max nejakych opozdenych chrobakov. Na biele pradlo napadnika / ani ducha nenalakas. Periem ked potrebujem bez ohladu na den a na vesanie som leniva , takze v zime len to co naozaj nemoze ist do susicky … zajtra neperiem, lebo zo ziadnej farby nemam dost na to aby sa to oplatilo

really8
31. dec 2024

@lindayaaa tak ty nie si len podpriemerne inteligentna este mas problem aj so zrakom a sebareflexiou. No nic, bez hladat stvorlistky a daj si supinku z rybky do penazenky aby si pracovat nemusela. Pa

fantaghiro21
31. dec 2024

Keby som nemala plne sušiaky,tak periem ešte aj dnes....
Áno, sušicka bude riešenie,má ju kúpiť muž, ja som do toho investovala veľa študovania,vyberu favoritov,má na to posledný deň vybrať z tých top....

zelenooccka
31. dec 2024

O pranie ani tak nejde, ale o to, ze pradlo nema visiet na susici alebo na snure. Takisto smeti nevynasat, vynesiete si stastie z domu. Takisto sa na novy rok nema sit, upratovat.

deborahzelenkava
31. dec 2024

Normalne sme robili domace prace doma, manzel kuchynu poriadil, ja kupelnu a aj som oprala jednu varku, druhu sa mi uz nechce, to spravim zajtra. Vo vseobecnosti zijeme zivot s full time pracou, povinnostami, takze veci doma si robim podla potreby nie kalendara. Zijeme v dome, takze ja si kludne dam oprat aj 24.decembra o 17 ak to je nutne. No a?
Nechapem preco sa 31.december povazuje za specialny. Je to normalny pracovny den akurat je "koniec kalendarneho roka". A to mam akoze nejak specialne oslavovat? Vcera a dnes bol bezny den, v stredu je volno a stvrtok piatok opat normalny bezny den

lindayaaa
autor
31. dec 2024

@really8 vies mozno som pekna a hlupa ale ty si škareda(aj vyzorovo aj v srdci) a sprosta, ked nevies pochopit co sa tu pise. Stvorlistky mozes hladat sama mozno ich do leta najdes.

bielasovicka
31. dec 2024

@lindayaaa dnes sa môže. Zajtra nie!

lindayaaa
autor
31. dec 2024

@bielasovicka dakujem 🙂 . Nevedela som o ake dni ide cisto zo zvedavosti .

senta_sofia
31. dec 2024

@lindayaaa uz v mojom veku nemam iluzie, ze ma to v novom roku nepocka

really8
31. dec 2024

@lindayaaa dufala som v nieco lepsie od teba ale neprekvapila si.

sense
31. dec 2024

Áno dve pracky som oprala keďže som menila posteľné prádlo. Je normálny pracovný den

lindayaaa
autor
31. dec 2024

Super baby dakujem 🙂 Zaujimave povery este mi jedna pisala ze pokial padne Novy rok na stredu bude rok priaznivy, vela vina ale malo medu. Zaujimave co behom rokov ludia vymyslia mozno aj osobnymi skusenostami. Kazdopadne zelam Vam vsetko dobre do Noveho roka hlavne vela zdravia 🙂

jamimo
31. dec 2024

@lindayaaa samozrejme, aj zajtra 😉 A chystám si žehlenie 👌

masinka
31. dec 2024

Neperiem, aj ked mame uz spinaveho pradla vyse hlavy, ale tesne pred vianocami sa nam pokazila susicka a opravar pride az v piatok. ( tazke sme prali naozaj len to najnutnejsie a susime po starom na susiaku).

ankare
31. dec 2024

@lindayaaa jasné. Aj teraz mi vrci práčka.

mamaaja82
31. dec 2024

@really8 je nutne niekoho vzdy zhadzovat?povery su tu boli a budu,kto sa ich chce drzat nech sa ich drzi a ty si sa mala zdrzat naozaj zbytocnych a hlupych komentarov.Ci musis kopat okolo seba?to vypoveda len o tebe co si za cloveka nie o autorke.

viestta
31. dec 2024

@really8 nechcela by sa trosku ukludnit?

sarandon
31. dec 2024

Zajtra dokonca kurací vývar- nech mi šťastie uletí 🤷‍♀️

really8
31. dec 2024

@mamaaja82
@viestta
Nechajte tak

benit
31. dec 2024

Nerozlisujem aky je den. Raz som sa vybrala umyvat okna, bolo volno a popod okna sprievod ludi, na cele farar. A ze to bol nejaky sviatok a vtedy sa nema robit. Pre mna volny den, aspon okna sa ligotali😁.
Prala som aj na vianoce, druhy ddn zehlila. Syn mi priniesol plny kufor 23.vecer a 26.rano uz odchadzal.

svetlonos
31. dec 2024

@lindayaaa
A práve všetko rob! Per, zehli, uprac. Rob potrebné aj také co ta baví. To znamená, v rámci povier teda, že budeš zdravá a fit a budeš MOÔCŤ všetko robiť aj budúci rok 😃.
Ja som mala tento rok zlomenú ruku a co by som vtedy za to dala, keby som MOLA XYZ robiť!
Takže ja som dnes prala, teraz ide sušička 🙂.

luba98
31. dec 2024

Ako na nový rok,tak po celý rok.