icon

Periete posledný deň v roku?

lindayaaa
31. dec 2024
komplikovana
31. dec 2024

dnes upratujem este, ale to preto, aby som zajtra mohla mat vylozene nohy a uzivat si volna. Tak isto je to s pranim. Urobim co stihnem a co nie, pocka do 2. januara. Ale zajtra, nerobim nic 😀

slavaf
31. dec 2024

@lindayaaa nie tak celkom, podľa povier sa nemá prať a vešať prádlo v posledný deň v roku

viestta
31. dec 2024

@niekto2hy a nepustajte na navstevu zeny, lebo to su bosorky. Prvy musi vojst muz

alba13
31. dec 2024

@lindayaaa fuuha, to je brutalne, to som nečakala. až morbidne :O

slavaf
31. dec 2024

@viestta áno, ale nesmie byť v kožuchu alebo chorý...

viestta
31. dec 2024

@slavaf to az take detaily treba u navstevy riesit?

doriiis
31. dec 2024

Mala by som,ale nechce sa mi.Dnes som spravila iba chlebíčky a pudingovo nutelove čoko tvisty.A teraz už len oddych

slavaf
31. dec 2024

@viestta Akurát dnes som čítala článok od etnologičky a bolo to fakt prísne. Keď sa tie zvyky z rôznych oblastí potom premiešali, to aby sa človek bál aj nadýchnuť... 😉

sante81
31. dec 2024

@lindayaaa periem, ale 31.12 zásadne iba na potoku

janinah
31. dec 2024

Neperiem v cirkevné sviatky,čo zajtra na novy rok bude,dnes periem,chorý syn prepotil až matrac.

avanka
31. dec 2024

@lindayaaa áno, už druhá práčka, nachystané tretia. Keď dorobim tortu, pôjdem dať kávu a žehliť. Pre mňa deň ako každý iný.

mamina7070
31. dec 2024

teraz som prisla z prace idem pripravit pohostenie pre navstevu na vecer varila som este veceru a idem aj prat
no stres

pralinka25
31. dec 2024

Inak to je super ze ked nikdy nebudem prat 1.1 tak cela rodina bude zit vecne.

btus
31. dec 2024

nie, lebo som nemala čo. Poprala som pred včerom. Prať budem až 2.1, keď sa opäť nazbiera na dve práčky.

mandzula
31. dec 2024

Bez povier je zivot ovela jednoduchsi a krajsi. Uz mam oprate, ozehlene, povysavane, rozmyslam, ci este jednu pracku nehodim alebo ju necham na zajtra.

really8
31. dec 2024

@lindayaaa linduska odovzdaj obciansky

oktobermimi
31. dec 2024

@martinkatinka boze odpust mi ty pises vysavala a ja citam vysrala...idem na ocne... prisaham idem na ocne😂😂

ibatanecnica
31. dec 2024

@lindayaaa na novy rok sa nema nic robit. Ja som dnes prala vysavala upratovala varila

zuzulka558
31. dec 2024

Nie sme doma takže nie, ale zajtra na chate peciem kura ráno, zevraj by sa tiež nemalo na nový rok nič také, ale nemienim sedieť pri hrncoch kvôli poveram

nelca0510
31. dec 2024

@lindayaaa idem prať teraz :S

sissy27
31. dec 2024

@lindayaaa prezradim ti tajomstvo - mozes prat ktorykolvek den v roku. Fakt, uplne kazdy jeden. A ak byvas v dome alebo nemas hlucnu pracku, tak kludne aj ktorukolvek hodinu.

lindayaaa
autor
31. dec 2024

@really8 kvoli comu?

katkaseiner
31. dec 2024

Dnes som prala, vysavala aj varila...poveram tohto typu neverim...teda neverim...
ono sa hovori ako na novy rok tak po cely rok. Stavim sa o 1000000% ze aj buduci rok budem vsetko robit ha spolu a muzom 😆

really8
31. dec 2024

@lindayaaa to ti nemozem napisat lebo by ma blokli

viestta
31. dec 2024

Mne neda, a dam tu male jazykove okienko: Novy rok, teda den ked zacina novy rok, den 1. januara sa pise ako Novy rok, s velkym zaciatocnym pismenom, rovnako ako Vianoce, Stedy vecer, Velky piatok alebo Velka noc. Novy rok ako cely rok, ktory este len pride alebo zacina sa pise s malym zaciatocnym pismenom.
https://eduworld.sk/cd/jaroslava-konickova/8096...

kaca222
31. dec 2024

Prala som aj na Štedrý deň a to hneď 3 práčky.

caroline_
31. dec 2024

@lindayaaa ked treba tak ano

lindayaaa
autor
31. dec 2024

@viestta uz je ti lepsie ? :D

lindayaaa
autor
31. dec 2024

@really8 tak vidis radsej ticho sed a suchaj nohami 😘

riela