Periete posledný deň v roku?
Mala by som,ale nechce sa mi.Dnes som spravila iba chlebíčky a pudingovo nutelove čoko tvisty.A teraz už len oddych
Neperiem v cirkevné sviatky,čo zajtra na novy rok bude,dnes periem,chorý syn prepotil až matrac.
teraz som prisla z prace idem pripravit pohostenie pre navstevu na vecer varila som este veceru a idem aj prat
no stres
Inak to je super ze ked nikdy nebudem prat 1.1 tak cela rodina bude zit vecne.
nie, lebo som nemala čo. Poprala som pred včerom. Prať budem až 2.1, keď sa opäť nazbiera na dve práčky.
Bez povier je zivot ovela jednoduchsi a krajsi. Uz mam oprate, ozehlene, povysavane, rozmyslam, ci este jednu pracku nehodim alebo ju necham na zajtra.
@martinkatinka boze odpust mi ty pises vysavala a ja citam vysrala...idem na ocne... prisaham idem na ocne😂😂
@lindayaaa na novy rok sa nema nic robit. Ja som dnes prala vysavala upratovala varila
Nie sme doma takže nie, ale zajtra na chate peciem kura ráno, zevraj by sa tiež nemalo na nový rok nič také, ale nemienim sedieť pri hrncoch kvôli poveram
Dnes som prala, vysavala aj varila...poveram tohto typu neverim...teda neverim...
ono sa hovori ako na novy rok tak po cely rok. Stavim sa o 1000000% ze aj buduci rok budem vsetko robit ha spolu a muzom 😆
Mne neda, a dam tu male jazykove okienko: Novy rok, teda den ked zacina novy rok, den 1. januara sa pise ako Novy rok, s velkym zaciatocnym pismenom, rovnako ako Vianoce, Stedy vecer, Velky piatok alebo Velka noc. Novy rok ako cely rok, ktory este len pride alebo zacina sa pise s malym zaciatocnym pismenom.
https://eduworld.sk/cd/jaroslava-konickova/8096...
Prala som aj na Štedrý deň a to hneď 3 práčky.
Áno, periem aj žehlím

dnes upratujem este, ale to preto, aby som zajtra mohla mat vylozene nohy a uzivat si volna. Tak isto je to s pranim. Urobim co stihnem a co nie, pocka do 2. januara. Ale zajtra, nerobim nic 😀