Používanie Sanytolu na dezinfekciu prádla
Ahojte, prosím Vás, používate Sanytol na dezinfikovanie prádla?
Existuje prášok, aj gel? Nezničí mi to prádlo?
Ďakujem Vám za rady.😘
Tiež používam dezinfekciu namiesto aviváže a všetko ok
@anonym_autor používam dezinfekciu ale DM značku
Ďakujem Vám, pozriem j DM dezinfekciu.
Áno už roky. Nezničil nič. Prádlo vonia pekne za čistotou. Na avivaz som alergická, sanytol mi vyhovuje. Dm-kovu dezinfekciu som neskúšala.
Pouzivam len a mame doma nejaku infekciu alebo potrebujem cielene vydezinfikovat pradlo. Inac na to nevidim dovod. Davam ju do priehradky na avivaz
@anonym_autor nepouzivam, nevidim dovod, kedze dnesne prasky su dost silne a virusy sa pranim zabiju. Mozno pri nejakej vaznej nakazlivej chorobe by som pouzila dezinfekciu.
Ja som to používala len ked mali deti mrle, tiež inak nevidím dôvod.
Ja som pouzivala pocas kovidu z DMky. Inac kedze nemam ziadne domace zvierata, tak mi to pride zbytocne. Este mozno po nejakej infekcnej chorobe by som to pouzila. A je zbytocne vyhadzovat peniaze za Sanitol, staci z DM alebo z Lidla. Sluzbu spravi rovnaku.
Ďakujem Vám, pozriem j DM dezinfekciu.
@anonym_autor mna dm neoslovil
Lepsi je sanytol a nie nikdy mi nic neznicil
@anonym_autor ja pouzivam sanytol. Skusila som aj s Dm ale treba tam dva vrchnaciky podla navodu a teda to vyjde drahsie nakoniec ako samotny sanytol
@anonym_autor Nie. Nevidim na to dovod. To co take strasidelne nebezpecne by som na tych satach mala mat? Od toho su teplotne stupne prania. Uz je vo vodach dost chemie, nepotrebujem to detom este viac znecistit.
Snaytol do priehradky od aviváže.
Periem tak keď sme chorí, uteráky a oblečenie od psov. Ostatné neuvidím dôvod.
Pouzivam a davam priamo do bubna 🙂 a do kazdeho prania
Dávam keď riešim veci ako choroby, teraz napr zrejme mykóza na nohach u jedného člena z rodiny tak do prania s jeho ponožkami či uterakmi, keď periem psovi napr uterák s nejakými takými vecami. Bežné veci väčšinou len s práškom
Áno dávam Savo prach+sanytol...prádlo pekne vonia práčka má 17 rokov 😁
Dávam do každého prania kde sú uteráky s spodné prádlo
Nedám na to dopustiť. Používam na uteráky, spodné prádlo a utierky. Aviváž nepoužívam už roky rokúce.
Baby, tie čo používate ten produkt z DM ky. Včera som ho držala v ruke, že ho beriem, ale odrádza ma, že to je aviváž. Tu nechcem. Tak som zobrala zase sanytol.
Inak mám aj sanytol gél na pranie. Môžem odporučiť.
Používam skoro pri každom praní, nikdy nič nezničil.
pouzivala som dezinfekciu aj tu z DM (obe verzie) aj sanytol, ale dlhsie mi vydrzi sanytol. doteraz nic neznicil. davam ho do kazdeho prania ktore sa perie na 30 a aj kde je spodne pradlo, uteraky a na konci davam pradlo este raz preplachnut, pre istotu
Nedám na to dopustiť. Používam na uteráky, spodné prádlo a utierky. Aviváž nepoužívam už roky rokúce.
Baby, tie čo používate ten produkt z DM ky. Včera som ho držala v ruke, že ho beriem, ale odrádza ma, že to je aviváž. Tu nechcem. Tak som zobrala zase sanytol.
Inak mám aj sanytol gél na pranie. Môžem odporučiť.
@fajnova ta dezinfekcia z dm, myslím že to len zle pomenovali, resp. chyba prekladu...konzistenciu a zloženie to ma ako sanytol. Tiež mi to vrtalo v hlave kým som to kúpila:D
ja používam tú sensitive kvôli deťom
Používam keď sme chorí, na obliečky čo neznesú vyššie teploty a pod. Mne vonia. Mala som i z dmky aviváž s dezinfekčným účinkom a to bola hrôza. Je i prací gel sanytol. I Savo má prášok na pranie a kapsule.

Ano, pouzivam dezinfekciu. Dava sa to do priehradky namiesto avivaze. Nikdy mi nic neznicil.