Používate Calgon pri každom praní?
Pouzivate calgon pri každom praní ??
z dmky ten ich produkt na každé pranie
Nikdy
nie. používam čistiace prostriedky pravidelne na čistenie práčky ...
@anonym_autor mam práčku uz 10 rokov a žiadne saj….y nepoužívam. Predtým som mala 17 rokov a tiež som nikdy nič nepoužila. Prádlo mám ukážkove. Mne raz opravar pračiek poradil nič nepoužívat a dala som si poradiť.
Vobec
Tiež nepoužívam
z Dmky tie tabletky občas,občas použijem tekutý čistič z Lidla
Calgon nie ale lacnejšie verzie tabliet proti vodnému kameňu keďže máme takú tvrdú vodu že keď som niekoľkokrát nechala v pohári vodu a odišli sme na týždeň preč tak ostal po nej iba bieli piesok
Ja pouzivam raz za cas kyselinu citronovu
Ja ho dávam do prania raz za týždeň ale potom zase kúpim niečo lacnejšie na stredačku.
Niekolkokrat do tyzdna ho davam.Ale dávám aj změkčovač do bubnu.Aspon raz měsíčně čistím práčku buď tabletou alebo takou to flaštičkou.
@anonym_autor nepoužívam vôbec, práčka čistá a bez poruchy 7 rokov 😃 do plakania však namiesto aviváže davam ocot. Máme studňu a tvrdú vodu, takže cistim každý týždeň.
@anonym_autor mam práčku uz 10 rokov a žiadne saj….y nepoužívam. Predtým som mala 17 rokov a tiež som nikdy nič nepoužila. Prádlo mám ukážkove. Mne raz opravar pračiek poradil nič nepoužívat a dala som si poradiť.
@hedviga2 nám keď opravoval umývačku, tak sa z calgonu tiež smial, že je to hlúposť.

@anonym_autor nikdy