icon

Používate Calgon pri každom praní?

4. dec 2025

Pouzivate calgon pri každom praní ??

anonym_eca6d7
4. dec 2025

@anonym_autor nikdy

anonym_88dee1
4. dec 2025

z dmky ten ich produkt na každé pranie

doriiis
4. dec 2025

Nikdy

biba_18
4. dec 2025

nie. používam čistiace prostriedky pravidelne na čistenie práčky ...

hedviga2
4. dec 2025

@anonym_autor mam práčku uz 10 rokov a žiadne saj….y nepoužívam. Predtým som mala 17 rokov a tiež som nikdy nič nepoužila. Prádlo mám ukážkove. Mne raz opravar pračiek poradil nič nepoužívat a dala som si poradiť.

minenkaa
4. dec 2025

Vobec

tyrkysova_lentilka
4. dec 2025

Tiež nepoužívam

rozculena
4. dec 2025

z Dmky tie tabletky občas,občas použijem tekutý čistič z Lidla

tinka3435
4. dec 2025

Calgon nie ale lacnejšie verzie tabliet proti vodnému kameňu keďže máme takú tvrdú vodu že keď som niekoľkokrát nechala v pohári vodu a odišli sme na týždeň preč tak ostal po nej iba bieli piesok

venom19
5. dec 2025

Ja pouzivam raz za cas kyselinu citronovu

terezmaria
5. dec 2025

Ja ho dávam do prania raz za týždeň ale potom zase kúpim niečo lacnejšie na stredačku.

magduska2
5. dec 2025

Niekolkokrat do tyzdna ho davam.Ale dávám aj změkčovač do bubnu.Aspon raz měsíčně čistím práčku buď tabletou alebo takou to flaštičkou.

michaela329
5. dec 2025

@anonym_autor nepoužívam vôbec, práčka čistá a bez poruchy 7 rokov 😃 do plakania však namiesto aviváže davam ocot. Máme studňu a tvrdú vodu, takže cistim každý týždeň.

michaela329
5. dec 2025
@hedviga2

@anonym_autor mam práčku uz 10 rokov a žiadne saj….y nepoužívam. Predtým som mala 17 rokov a tiež som nikdy nič nepoužila. Prádlo mám ukážkove. Mne raz opravar pračiek poradil nič nepoužívat a dala som si poradiť.

@hedviga2 nám keď opravoval umývačku, tak sa z calgonu tiež smial, že je to hlúposť.