icon

Pracie prostriedky z Lidla

7. aug 2023

Používate tie ich ako je formil napríklad? A potom maju ešte jeden..ako perú voňajú? Oplatia sa?

vanilkovazmrzka
7. aug 2023

Peru, vonaju, oplatia sa

autor
7. aug 2023

@vanilkovazmrzka si to pekne zhrnula 😃 ďakujem ☺️

stellarstar
7. aug 2023

Kedysi som ich kupovala mam ich všetky ( tekuté ) odskúšané a prali aj vonali 👍

autor
7. aug 2023

@stellarstar ďakujem pôjdem odskúšať prášok ☺️

valeria_h
7. aug 2023

Ja som to kedysi mala a mne prišlo, že síce vyprali, ale farby vybledli. Teraz používam iné pracie prostriedky a farba drží aj po vypraní.

viestta
7. aug 2023

suhlasim s @vanilkovazmrzka Roky pouzivam Formil gel.Mne vyhovuje aj to, ze nemaju taku prenikavu vonu

bessie12
7. aug 2023

formil gel pouzivam uz niekolko rokov a som spokojna. Kupujem velky na 100 prani

vojtovicka
7. aug 2023

Ja pouzivam roky len tie lidlove.

barbora19911
7. aug 2023

Ja som tu práve naďabila na typ, formil z Lidla kúpila som síce na biele prádlo ale vôňa je úžasná a veci keď odložím do skrine tak mi nezatuchnu ako keď som použila jeden z Kauflandu 🤦

barbora19911
7. aug 2023

@viestta ďakujem za typ 🙂

zuzana76
7. aug 2023

ja tiez Formil s marseillskym mydlom, potom aj ten na farebne, cierne kupujem, este zvyknem kupovat aj v DM, Denk mit, aj tie mi pridu ok, bielizen mam vonavu

alexka89
8. aug 2023

Ja som si kedysi kúpila prášok to malé balenie zelený,formil gél ten malý zelený a formil gél marseil.mydlo a neviem mne po čase tie vône začali liezť na nervy tak korenisto voňali...to marseil.mydlo my až smrdelo ...opralo ako každý bežný gel-prasok....odvtedy už nekupujem:vyrabam si doma.

zuzana76
8. aug 2023

@alexka89 ja striedam s DM, ano marseillske mydlo ma taku prenikavejsiu vonu, kazda vona sa cloveku asi casom zunuje

bylinka25
8. aug 2023

Nekupujem z Lidla, mne prídu také veľmi nekvalitné,majú veľké zrnká.
Používam Bonux 3 v jednom.