Práčka AEG UniversalDose ProSteam: Spokojnosť a úprava programov?
Nemate niekto tuto pracku? Ako ste s nou spokojne? Je pravda,ze AEG vydrzi roky bez zavad? Este ma zaujima,ci je mozne upravovat casy jednotlivych programov alebo su pevne a nedaju sa menit?
@sono2 dakujem,praveze nechcem tie vyssie rady,lebo tie maju uz dost funkcii,ktore aj tak nevyuzijem. Stacia mi zakladne funkcie a nech sa co najmenej kazi. Mame zlu skusenost s lg,kedy sme po tretej reklamacii,museli kupit uplne inu pracku. Ta LG bola z vyssej rady,dost draha.
Toez som teraz kupovala pracku chcela som aeg(plnenu zhora nevyhoda maly vyber) bola som rozhodnuta kupit za 750 eura no mala len 6kg bubon . Nakoniec som vzala pracku philco(mam uz doma chladnicku dlho) t ma az 8kg bubon trieda energeticka to iste co aeg a dost lacnejsia. Odporucali mi ju v 2predajniach tak smad vydrzi...doteraz somala whirpool 10 rokov len za ala sa dodduvat farba a zacala hrdzaviet inak isla super a to stala 300 cca
čo je roky bez závad? Tuším mám už 2 za15r., , mne vyhovuje to, že je až 9kg, a samozrejme sa dá upraviť aj čas
@danielahamar Mali sme electrolux 16 rokov a menili sme ju,lebo sme prerabali kupelnu a uz nam tam nesadla. Cize aspon 16 rokov by mohla vydrzat 🤣
to určite nevydrží, kvalita to už nieje taká ako volakedy, bohužial
To ja som verná týmto 3 značkám iné nie. Aeg ale prvotne. Ale nemáš. Máš bavlnu, jemne, vlnu, rýchle, potom ze Power to používam, fakt perie výborne. Impregnácia a ešte para a to je aj všetko.
Pekne si znížiš čas a hlavne Máš to na kg rozdelené čo by malo ísť.
Ja som volila preto lebo mam extrémne tvrdú vodu.
A hlavne s priamym plákanim vody priamo do bubna.
@danielahamar ale áno. Ja mam píšem skúsenosti veľmi dobre až na túto výnimku spotrebiče fakt roky rokuce.
Ja som mala takto whirlpool 16 taktiež hovorim, už sa pokaz, chcem už novú. A dala som ju kamarátke jej stále ide čiže 20 rokov.
A moja mama ma vyše 20.
Ako už nebola ako nová ale ťahala teda veci, nemala som problém
Oprava nikdy
A aktuálne 12 rokov chladnička, indukmcia rura, mikrovlnka asi 5 ročná. Práčka 4 roky myslím aktuálne
Všetky veci sú ako nové fakt neklamem
@sono2 kolko ludí a koľko perieš? lebo aj od toho závisí, u nás je využitá na 200%
@danielahamar 4 ľudia.
Ja mam susicku aj pracku AEG cez 5r (susicka 8000 pracka 7000) a spokojnost 😊

Ja osobne mam 9 tisíc najvyššiu triedu, vopred poviem, že kupujem vyššie triedy roky a fakt mam spotrebiče 15 rokov v pohode nielen aeg, aj elektrolux a whirlpool, ale táto práčka mi odišla súčiastka 2 mesiace pred zárukou oprava by bola 600e čiže som bola celkom sklamaná, pravdepodobne výrobná vada, trebalo vymeniť celý dávkovaci systém nakoľko to je práčka, ktorá zmäkčuje vodu a ide do nej soľ.
Ja som rozmýšľala svokre s dávkovanim, poviem ti narovinu, čím viac takýchto vymoženosti, tým skôr nejaký problém.
Kúpila by som normálnu.