icon

Práčka ničí oblečenie

gujami
13. dec 2025

Ahojte .Stalo sa niekomu,že práčka sa zbláznila a začala ničiť oblečenie?Bunda,opratá samostatne a celé vnútro sa rozbili.Kupila som si takú istú bundu,oprala,bum,bunda zničená rovnako.Dalšiu bundu som oprala s inou bundou,obe zničené.Malej vesta,ďalšia nová bunda,overaly zimné ,všetky tieto veci mi práčka zničila bez ohľadu na fakt,či sa prali samostatne,vo vrecku,na nízke otáčky,s inými vecami……….Predtym to nerobila,zrazu všetko zničené a oblečenie v dosť vysokej hodnote (keďže vždy som musela kúpiť nové) zničené.Dnes ráno opäť,dcérin nový overal a vnútro rozbité.Práčka Beko,pranie na 40,bez ohľadu na zvolené otáčky,je jedno či 600,800,1200 🤦🏼‍♀️ som zúfalá chce sa mi ísť ju rozbiť kladivom

Strana
z3
gujami
autor
Včera o 09:41
@anonym_8e72bd

@gujami ak nie je bunda prešívaná a vnútro každé v svojom presitom riadku všetko sa zlepi do jednej hmoty.Overal stačí potierať hubkou a vysušiť.Ja som znicila bundu zo Zary, ale v čistiarní mi ju dali do poriadku.90% bund je plnenych najhorším materialom

@anonym_8e72bd to teda,oni prestali tie výplne prešívať,lebo je toho toľko na každú sezónu,že počíta sa s tým,že ľudia kúpia vždy nové.

gujami
autor
Včera o 09:44
@anonym_f5c712

@gujami pracujem na reklamacnom v jednej nemenovanej spolocnosti a mozem ti prezradit jedno tajomstvo, znacka beko a gorenje su vobec tie najhorsie spotrebice ake si mozes vybrat. Co sa tyka tvojho problemu skus sa obratit na predajcu,ze spotrebic kupovani u nich ti sposobil znicenie drahych veci. Za to nic nedas a mozno ti priznaju nejake odskodne.

@anonym_f5c712 je mi jasné,že nemôžem porovnávať,aké boli tie výrobky pred rokmi.Predošlu som mala tiež Beko,dar do nového bytu a išla vyše desať rokov,jedine čo sa menili,bol zámok na dverách ,inak ani pol slova nemôžem povedať.A nikdy mi nič nezničila

anonym_f5c712
Včera o 10:29
@gujami

@anonym_f5c712 je mi jasné,že nemôžem porovnávať,aké boli tie výrobky pred rokmi.Predošlu som mala tiež Beko,dar do nového bytu a išla vyše desať rokov,jedine čo sa menili,bol zámok na dverách ,inak ani pol slova nemôžem povedať.A nikdy mi nič nezničila

@gujami ja to viem porovnat,lebo denne pracujem s produktami velkej bielej techniky a znacky ako beko,gorenje su castym predmetom reklamacii. Do minulosti to neviem celkom spolahlivo porovnat,ale tuto znacku by som si urcite nezvolila ani ju zakaznikom nezvyknem odporucat.

done
Včera o 10:46
@anonym_f5c712

@gujami ja to viem porovnat,lebo denne pracujem s produktami velkej bielej techniky a znacky ako beko,gorenje su castym predmetom reklamacii. Do minulosti to neviem celkom spolahlivo porovnat,ale tuto znacku by som si urcite nezvolila ani ju zakaznikom nezvyknem odporucat.

@anonym_f5c712 Beko je low-end turecká značka a kvalita montáže závisí od výrobného závodu: Turecko Rumunsko Rusko Thajsko Juhoafrická republika Bangladeš Pakistan Čína India.
Gorenje je pôvodne slovínska značka, no kvalitatívne upadla odkedy ju kúpila čínska spoločnosť Hisense.

akab
Včera o 12:30
@gujami

@anonym_b5308f sušičku mám a nevravim,že sa výplne šiju ako kedysi ,ale aby akákoľvek značka bola nekvalitne ušitá? 🤷🏼‍♀️ sušičku používam xy rokov

@gujami výplne sa zgúlili do guličky, nedali sa potom späť, či? Nám sa stalo to isté pri roznych značkách... Bolo mi povedané, že lacná.... 50 eurové bunda... vraj kvalitné sú nad 200. Kazdý rok dať deťom bundu za 200 nezvládam.

Strana
z3