Prádlo po žehlení nevonia
ahojte, necham si poradit, ak sa s tym niekto stretol... pradlo mi po zehleni prestane vonat, vonia, ked ho operiem, po ususeni, no po zehleni sa vona uplne strati... vymenila som parny generator, pouzivam v nom destilovanu aj obycajnu vodu, dokonca som to skusila aj s parfemovanou vodou na to urcenou...vymenila som aj potah zehliacej dosky niekolkokrat, pri prani pouzivam striedavo prasok, gel a tablety, avivaz striedam :( fakt neviem, kde je chyba, je tu niekto, kto vie, kde moze byt problem? dakujem
@dadis neurazim sa, nevidim dovod 🙂 mozno to tak niekto nema, ale pre mna ciste pradlo znamena aj vonave pradlo
Mas to len v hlave. Ani to nefunguje tak, ze ti take vonave pradlo vydlzi bez zapachu dlhsie ako pradlo vyprane bez avivaze. Dolezite je zbavit pradla necistot a bakterii - ta vona avivaze je viacmenej zvytocna..
@dadis prosim ta, nehovor mi, co mam v hlave 🙂 roky mi pradlo vonalo aj niekolko dni po tom, ako som ho obliekla, rovnako postelne pradlo, alebo hoci aj pradlo odlozene v skrini.. a toto vobec nebolo podstatou otazky
Hmm jasne 🤭
@dadis co je jasne? na moju otazku radu nemas, na tvoje nazory, ktore sa netykaju mojho problemu fakt nie som zvedava.. je ok, ak to ty mas takto a je ok, ak to ma druhy inak
No tak potom nezehli a vydrzia ti veci na tele aj niekolko dni vonave 😀 ako doteraz..
@dadis fakt nemas normalnu odpoved?
Nie, prepac
@dadis odpustene, maj pekny vecer
mne vonia ked vyzehlim, periem pradlo normalne na 40 alebo na 60 niekedy do prania pridam sodu lebo pohlcuje pachy, avivaz nepouzivamm, prasok mam gelovy ariel alebo persil, vzdy mi pekne vonia, ak ti pradlo vonia suche po vyprati ale nie po vyzehleni tak problem je v zehlicke 🙂
@lanka999 logicky to tak vychadza, to bol dovod, preco som kupila novy generator... ale ani to problem nevyriesilo
Ja davam vonne oleje na pranie a vonia vsetko krasne
tak skus do prania pouzit nieco na prevonanie, puellu si pochvaluju 🙂
Ja nezehlim 😀 iba fakt košele a tak a prádlo nemám vôbec pokrčené, dávam na práčke otáčky 400. Pre mňa je to strašná starať casu
@lanka999 ale mne pradlo po prani vonia, vonu straca zehlenim
Ahoj ,ja používam Ariel prasok a Lenor avivaz a po žehleni vonia dalej 🧐 neviem kde moze byt problem.mam normálnu naparivaciu žehličku .

Neuraz sa. Nechcela by si riesit nieco zmysluplne? Pradlo mas ciste, vyzehlene.