Pranie detského oblečenia
Ahojte.prali ste oblečenie len v prášku pre deti alebo ste pridávali aj aviváž?nejaký silan alebo cocolino sensitive
Ja iba prací gél používam, synček má 7 mesiacov
Len teraz ked chytám to oblečenie tak je dost take tvrdé.ako tomu predist?
Ja dom avivaz uplne zrusila, vsetko periem v persil sensitive a zehlim, potom je makke
Susicku nemam
No ja by som ju tiež chcela zrušiť alebo aspoň čo najviac obmedziť ,ale nechcelo by sa mi všetko žehliť,taktiež sa mi zdá zbytočne sušičku používať keď vonku je to suché o dve hodiny. Ocot by mohol pomôcť?
Áno, trochu octu pridaj. Ale to oblečenie sa zmäkčí aj nosením, to len prvý dojem po opratí je, že tvrdé 🙂 a teda aj žehlenie je super, ja som žehlila synovi tuším do pol roka, ale spätne nechápem, ako som to tak dlho vydržala :D
Ja aviváž nekupujem už roky.Ano mám sušičku, ale v lete používam len na uteráky. Namiesto aviváže dávam sanytol na prádlo a aj pekné vonia a aj prádlo zmakci trochu.
Avivaz nedavam ani nam nie este detom
Pouzivam Lovelu gel, aj avivaz
Bábätkovske samozrejme žehliť budem ,ale naše sa mi teda ozaj nechce.A ocot sa dáva do nádržky na aviváž?
Ja pridám ocot tam kde avivaz prádlo je mäkké
Prala som v gelovom prasku buppi a aj avivaz buppi...a aj lre nas som pouzivala tu avivaz a nezehlila som 🙂
Ďakujem vám všetkým
Ja som prala v lenor sensitive aj gél aj aviváž 🙂 prádlo jej pekne voňalo. Už má rok a perem aj s našim oblečením

Novorodencovi rozhodne bez aviváže. Syn už má 2 roky a doteraz mu periem bez aviváže. Zbytočná chémia.