icon

Pranie detského oblečenia

29. jún 2025

Ahojte.prali ste oblečenie len v prášku pre deti alebo ste pridávali aj aviváž?nejaký silan alebo cocolino sensitive

dixitka
29. jún 2025

Novorodencovi rozhodne bez aviváže. Syn už má 2 roky a doteraz mu periem bez aviváže. Zbytočná chémia.

petronela1985
29. jún 2025

Ja iba prací gél používam, synček má 7 mesiacov

autor
29. jún 2025

Len teraz ked chytám to oblečenie tak je dost take tvrdé.ako tomu predist?

kitycat
29. jún 2025

Ja dom avivaz uplne zrusila, vsetko periem v persil sensitive a zehlim, potom je makke
Susicku nemam

autor
29. jún 2025

No ja by som ju tiež chcela zrušiť alebo aspoň čo najviac obmedziť ,ale nechcelo by sa mi všetko žehliť,taktiež sa mi zdá zbytočne sušičku používať keď vonku je to suché o dve hodiny. Ocot by mohol pomôcť?

dixitka
29. jún 2025

Áno, trochu octu pridaj. Ale to oblečenie sa zmäkčí aj nosením, to len prvý dojem po opratí je, že tvrdé 🙂 a teda aj žehlenie je super, ja som žehlila synovi tuším do pol roka, ale spätne nechápem, ako som to tak dlho vydržala :D

marianeta
29. jún 2025

Ja aviváž nekupujem už roky.Ano mám sušičku, ale v lete používam len na uteráky. Namiesto aviváže dávam sanytol na prádlo a aj pekné vonia a aj prádlo zmakci trochu.

really8
29. jún 2025

Avivaz nedavam ani nam nie este detom

leuska0910
29. jún 2025

Pouzivam Lovelu gel, aj avivaz

autor
29. jún 2025

Bábätkovske samozrejme žehliť budem ,ale naše sa mi teda ozaj nechce.A ocot sa dáva do nádržky na aviváž?

slavka1988
29. jún 2025

Ja pridám ocot tam kde avivaz prádlo je mäkké

henka123123
29. jún 2025

Prala som v gelovom prasku buppi a aj avivaz buppi...a aj lre nas som pouzivala tu avivaz a nezehlila som 🙂

autor
29. jún 2025

Ďakujem vám všetkým

dominima
30. jún 2025

Ja som prala v lenor sensitive aj gél aj aviváž 🙂 prádlo jej pekne voňalo. Už má rok a perem aj s našim oblečením