Pranie počas horúčav
Periete častejšie cez horúčav ako inokedy? Napríklad tričká, nohavice, šaty, atď. Uteráky meníte každí deň, alebo menej?
V lete sa do pracky zmesti viac kedze odpada vela ponozkek mikiny svetre..tie letne veci su lahsie mensie takze neperiem viac
tiež periem v lete menej. letné veci sú menšie, ľahšie- trvá dlhšie, kým naplním pračku
Uteráky nemením každý deň, aj posteľné mením skoro rovnako ako v zime
Či je zima či leto mám 1 práčku denne. V zime je menej tých veci ale zas sú objemnejšie a v lete viac.
Ženy tiež nerozumiem. Nemáte čo normálne odpovedať k téme - neodpovedajte. Načo poúčate autorku? Však vám môže byť fuk prečo sa to ona pýta alebo jej vysvetľovať že každý perie inak. Pýta sa na konkrétnu vec na ktorú chce konkrétne odpovede a tie blaboly sú na nič. Len tym zahlcujete tie diskusie a zerete si nervy
Ja urcite v lete periem castejsie, manzel chodi do prace na bicykli, v praci sa samozrejme prezlieka, takze zaspini na mrte veci :D. A teda taktiez castejsie prezliekam postele, je nas doma 5, takze je to celkom slusna kopka.
Pokiaľ som si dobre prečítala, tak autorka sa nikoho nepýta kedy má prať,ale či my perieme častejšie, tak ju to zaujíma,každého zaujíma niečo iné, nechapem čo sa do nej navážate. Aj mne sa to zdá byť taká zbytočná téma, ale keď neviem odpovedať normálne ,tak sa nevyjadrujem.To ozaj musíte byť niektoré také nepríjemné a nasilu byť vtipné a nasilu sa zapájať?
Ja periem každý boží deň, stále je čo.
Poraď si s mojou odpoveďou ako len chceš
Ženy tiež nerozumiem. Nemáte čo normálne odpovedať k téme - neodpovedajte. Načo poúčate autorku? Však vám môže byť fuk prečo sa to ona pýta alebo jej vysvetľovať že každý perie inak. Pýta sa na konkrétnu vec na ktorú chce konkrétne odpovede a tie blaboly sú na nič. Len tym zahlcujete tie diskusie a zerete si nervy
Periem viac, kedze moji chalani sa zacali hrat vonku s vodou, tak su fajne zaspineni kazdy den. Ja tiez menim castejsie tricka/saty
Ja periem rada, tak pracku tocim stale, aj s dvoma trickami a veru, je mi jedno, ci je zima, ci leto. Testera praciek a praskov by som mohla robit 🙄🤣
Autorka si trápna a ešte k tomu aj drzá. To za svoju aroganciu sa snažíš zakryť tupotu? Per kedy treba a nepýtaj sa také sprostosti keď ti vadia odpovede
Áno, periem častejšie a menšie várky, lebo to dám na slnko von a za hodinu to je suché.
Frustrovane histerky. Ach toto je taky primitivny pokus o utok ludi tvojej mentalnej urovne. Ani sa nedivim ze sa skryvas za anonym
Frustrovane histerky. Ach toto je taky primitivny pokus o utok ludi tvojej mentalnej urovne. Ani sa nedivim ze sa skryvas za anonym
@really8 Keď si reagovala na frustrované hysterky tak asi si sa spoznala 😂
Ale no tak. Toto je slabe aj na teba a to som nemala ziadne ocakavania. Ale vies preco som reagovala? Lebo mi to pride od teba komicke, kedze podla otazky a naslednych tvojich reakcii ako frustrovana histerka vyzeras zrovna ty.
Periem castejsie iba take veci co sa rychlo prepotia
Ale no tak. Toto je slabe aj na teba a to som nemala ziadne ocakavania. Ale vies preco som reagovala? Lebo mi to pride od teba komicke, kedze podla otazky a naslednych tvojich reakcii ako frustrovana histerka vyzeras zrovna ty.
@really8 chúúúúďa ženskááá 😂
Samozrejme..viac sa sprchujeme,perieme,púšťame klímu..a ževraj klimat kríza nie je...
Boze ja som citala "prdenie vnhorucavach" 🤦🏼♀️ .tak pranie. Periem stale rovnako, syn sportuje, v lete viac prezliekame, ale tie prania mi pridu stale cca rovnake
Periem rovnako, raz za 1-2 týždne v sobotu alebo piatok. Periem samozrejme 3 várky, tmavé, červené a bezfarebné. Som samostatná jednotka takže toho veľa nemám.a v práci mám uniformu, takže vybavené.
panie, ženy, čo kraľujete Modrému koníku a vaše uštipačné, ,,múdre,, urážajúce príspevky sú skoro v každej téme..prídem vám to v poriadku? Takéto ste aj doma? Veď keď nemáte čo konštruktívne a pekné povedať, buďte proste ticho, či? Autorka dala otázku na pranie.. z nejakého dôvodu ju to zaujíma, vám môže byť uprdele, že z akého. Nikto sa vás nepýtal, či je hlúpa, či nevie kedy má prať...veď sa spamätajte. Vy ste toxicita MK
Autorka, len pre informaciu: Dnes som prala dve pracky, vcera sa nepralo, zajtra nebude. A ty ako?
panie, ženy, čo kraľujete Modrému koníku a vaše uštipačné, ,,múdre,, urážajúce príspevky sú skoro v každej téme..prídem vám to v poriadku? Takéto ste aj doma? Veď keď nemáte čo konštruktívne a pekné povedať, buďte proste ticho, či? Autorka dala otázku na pranie.. z nejakého dôvodu ju to zaujíma, vám môže byť uprdele, že z akého. Nikto sa vás nepýtal, či je hlúpa, či nevie kedy má prať...veď sa spamätajte. Vy ste toxicita MK
@viestta Ak si nepochopila otázku, načo mudruješ? Vôbec nie si už zaujímavá. V každom príspevku sa tváriš keby si bola najmúdrejšia na svete
@lalu_sk111 Tu na je klasika. Asi majú chudobný život

Moze my niekto vysvetlit tieto otazky? Ked ti tu povieme ze nosime jedno tricko tyzden budes ho tak nosit? A pachnut jak tchor? Ked ti povieme ze perieme raz za tyzdes tak to nechas kysnut a smedet v kosi? Prezliekaj sa kedy chces, kolko chces a per ako casto chces. Moze ti byt ukradnute co robia druhi
@really8 niektorí ľudia žijú mk 🤣
Ked mi ľudia na MK napíšu, že nosia spodné prádlo celý týždeň rovnaké, budem aj ja.
Ked mi ľudia napíšu ze mam dat pančuchy dieťaťu keď je 30 stupňov, dám.
Ked mi ľudia napíšu, že sa mám rozviesť lebo sa muž opil, rozvediem.
Najstrasidelnejsie je, že tskto veľmi veľa ľudí zmysla 😵