icon

Prečo môj vysávač páchne? Riešenia a tipy!

3. dec 2024

Radsej anonymne ,takúto tému som tu este nevidela😂

Dcera mala 5r , a ja kupujem 3 ti vysavac koli odsavacke na sopel.
Proste casom mi začne vysavac pachnut(bezvreckovy)
Sledovala som vela x pri ťahaní , hlavne ked dam kvapky a sople su moc vzadu , zleze to do hadičky a sup uz je vo vysavaci.
Neraďte ze ma vediet fukat , ked ma brutal nadchu rada pomôžem vysávačom .
Ale … som jediná s týmto problémom?🧐🤨

ikonica
3. dec 2024

Skus vymenit filtre a vymyt hadicu...

thereisabear
3. dec 2024

Zle držíš odsávačku, ja som v živote nemala sople vo vysávači.

kristiinaaa
3. dec 2024

A akú máš odsávačku? My máme Nosko a nikdy mi to neprešlo ďalej, vždy to všetko ostane v tej nádobke

victoriab
3. dec 2024

@kristiinaaa my mame tiez tu (nobelovu cenu vynalezcovi) a v zivote som sople nemala v hadici, ani vo vysavaci. Pouzivas ju spravne?

tamvtme
3. dec 2024

No mne sa parkrat stalo, ked toho bolo vela, ze minto vcuclo do vysavaca ale ten mi nikdy z toho nesmrdel🤷‍♀️

thereisabear
3. dec 2024

Tú hadičku z odsávačky musíš držať vždy dohora, nie smerom dole.

tulipanik12
3. dec 2024

Nám sa to stávalo pravidelne,že sopeľ bol v hadičke a následne aj vo vysávači a ten potom veru brutálne smrdel, no keďže máme vreckový, vždy pomohla výmena vrecka 😁

viestta
3. dec 2024

A skusila si vyumyvat hadicu a filtre?

autor
3. dec 2024

Dakujem za komentáre,ano vsetko výmenné vyčistené -by som nepovedala kolko sajrajtu sa nahromadí v hadici…🫣🫣 a po zapnutí proste cítim aj tak🙄skusim ako sa pise držať hore hadicku ,porovnám aj tie Odsávačky nemam sajnu co je to za značku…tu samozrejme tiez po použitý umývam dôkladne

slavomira236
3. dec 2024

Mam starsi vysavac s ktorym s vysavala sople a ano bolo citit raz za cas som hadice mamocila do horucej vody s praskom potom nechala ususit poriadne

autor
3. dec 2024

@slavomira236 mne sa to asi vsade dostalo uz😂
Objednala som dnes novy porovnám IBK tie Odsávačky a snad to bude lepsie

autor
3. dec 2024

Tie Odsávačky malo byt🤦🏼‍♀️

slavomira236
3. dec 2024

Ja ked sa mi zdalo ze citim smrad kvapla som na filter ten olej do pranie z vonavy domov aledo trosku avivaze

autor
3. dec 2024

@slavomira236 No to je super napad, vďaka za tip!😊

majkamasar
3. dec 2024

A nevysavas tym vysavačom doma aj susicku?

autor
3. dec 2024

@majkamasar nie nemam sušičku😊 vysavam všeobecne malo s nim mam tycovy

mamickalisticka
3. dec 2024

Máme preto dva vysávače, jeden len soplovy 🤣 čistím hadicu pravidelne. Ale ano, poznám ten pocit. Ale už mi nesmrdi, snažím sa za kazdym odsatim umývať nech to nevcucne

autor
3. dec 2024

😂😂😂to je naj riesenie

slavomira236
3. dec 2024

@mamickalisticka ja tiez 2jeden soplovy ma uz 25 rokov eta moja taha jak dabel

luciad7
3. dec 2024

@mamickalisticka tak isto u nás, mali sme 2 vysávače. Jeden na odsávanie a druhy na byt 😂

ikonica
3. dec 2024

@slavomira236 ja obcas sypnem na zem take tie vonave gulicky do prania (na pranie ich uz nepouzivam) a tiez to celkom prevonia... Ale zaklad su ciste filtre a hadica...

cacianka
10. dec 2024

@slavomira236 ja už roky kvapkam do vysávača vonné olejčeky do aróma lampy, teraz olejovú aviváž a top.