Prečo môj vysávač páchne? Riešenia a tipy!
Radsej anonymne ,takúto tému som tu este nevidela😂
Dcera mala 5r , a ja kupujem 3 ti vysavac koli odsavacke na sopel.
Proste casom mi začne vysavac pachnut(bezvreckovy)
Sledovala som vela x pri ťahaní , hlavne ked dam kvapky a sople su moc vzadu , zleze to do hadičky a sup uz je vo vysavaci.
Neraďte ze ma vediet fukat , ked ma brutal nadchu rada pomôžem vysávačom .
Ale … som jediná s týmto problémom?🧐🤨
Zle držíš odsávačku, ja som v živote nemala sople vo vysávači.
A akú máš odsávačku? My máme Nosko a nikdy mi to neprešlo ďalej, vždy to všetko ostane v tej nádobke
@kristiinaaa my mame tiez tu (nobelovu cenu vynalezcovi) a v zivote som sople nemala v hadici, ani vo vysavaci. Pouzivas ju spravne?
No mne sa parkrat stalo, ked toho bolo vela, ze minto vcuclo do vysavaca ale ten mi nikdy z toho nesmrdel🤷♀️
Tú hadičku z odsávačky musíš držať vždy dohora, nie smerom dole.
Nám sa to stávalo pravidelne,že sopeľ bol v hadičke a následne aj vo vysávači a ten potom veru brutálne smrdel, no keďže máme vreckový, vždy pomohla výmena vrecka 😁
A skusila si vyumyvat hadicu a filtre?
Dakujem za komentáre,ano vsetko výmenné vyčistené -by som nepovedala kolko sajrajtu sa nahromadí v hadici…🫣🫣 a po zapnutí proste cítim aj tak🙄skusim ako sa pise držať hore hadicku ,porovnám aj tie Odsávačky nemam sajnu co je to za značku…tu samozrejme tiez po použitý umývam dôkladne
Mam starsi vysavac s ktorym s vysavala sople a ano bolo citit raz za cas som hadice mamocila do horucej vody s praskom potom nechala ususit poriadne
@slavomira236 mne sa to asi vsade dostalo uz😂
Objednala som dnes novy porovnám IBK tie Odsávačky a snad to bude lepsie
Tie Odsávačky malo byt🤦🏼♀️
Ja ked sa mi zdalo ze citim smrad kvapla som na filter ten olej do pranie z vonavy domov aledo trosku avivaze
@slavomira236 No to je super napad, vďaka za tip!😊
A nevysavas tym vysavačom doma aj susicku?
@majkamasar nie nemam sušičku😊 vysavam všeobecne malo s nim mam tycovy
Máme preto dva vysávače, jeden len soplovy 🤣 čistím hadicu pravidelne. Ale ano, poznám ten pocit. Ale už mi nesmrdi, snažím sa za kazdym odsatim umývať nech to nevcucne
😂😂😂to je naj riesenie
@mamickalisticka ja tiez 2jeden soplovy ma uz 25 rokov eta moja taha jak dabel
@mamickalisticka tak isto u nás, mali sme 2 vysávače. Jeden na odsávanie a druhy na byt 😂
@slavomira236 ja obcas sypnem na zem take tie vonave gulicky do prania (na pranie ich uz nepouzivam) a tiez to celkom prevonia... Ale zaklad su ciste filtre a hadica...
@slavomira236 ja už roky kvapkam do vysávača vonné olejčeky do aróma lampy, teraz olejovú aviváž a top.

Skus vymenit filtre a vymyt hadicu...