icon

Puella - skúsenosti

11. aug 2023

Ahojte máte skúsenosť s pueellou? Ako ju davkujete? Stačí ten vrchnák jeden? 🙂

adkoalauri
11. aug 2023

Ja ju mám, ale používam ju len pri umývaní podláh. Po dosušení vecí v sušičke som necítila žiadnu vôňu. Neviem, či som dávala malé množstvo, ale pre mňa to neni nič moc čo sa týka prania. Takto pekne vonia dom..

daniela2505
11. aug 2023

Za mňa zase top, aj po sušení je to cítiť oveľa viac ako avivaž, davam ten malý vrchnačik z fľaše na plnú pračku, neviem si vynachváliť 🙂

tatianka0000
11. aug 2023

Tiež ju používam a spokojná som

marhulka13
11. aug 2023

Mne krásne vonia z toho aj celá skriňa. Pre mňa príjemná vôňa, úplne top zelená

stanulienkat
11. aug 2023

Kazdy tyzden tema o Puelle. Je ich tu milion, staci najst. Najdes info aj o jej skodlivosti.

syslik81
11. aug 2023

mama ju pouziva ... som teraz u nej na prazdninacha po pravde musela mi vyprat navliecky v cistej vode aby sa toho smradu zbavila.. vobec som nemohla spat ..celu nic ma drhlo skrabalo v hrdle ... nechapem ako ludia mozu dobrovolne tu chemiu davat na veci kt denne maju pod nosom ... ale kazdeho osobna vec-za mna velke nie

domka222
11. aug 2023

@syslik81 ja som musela syna vyzliecť z pyžama,keď som v nej prala prvý a posledný krát

autor
11. aug 2023

@daniela2505 dala som troška menej tak uvidím 😃

autor
11. aug 2023

@syslik81 bohvie koľko tam toho naliala..moja mama v Tom perie a veci len jemne voňajú

megleka
11. aug 2023

Mne strašne vonia mám pracku na 6kg pradla čiže mne to maly vrchnacik bohate stačí aj keď vyberiem prádlo zo sušičky krásne cítiť ..dokonca aj keď mám nejaké tricko v robote dlhšie v skrini a idem si ho dať krásne vonia kdez to po avivazi by už cítilo zatuchlinu..odporucam kupit vzorky počkať na akciu keď budú za 0.99€ a poštovné sa neplatí

3009
11. aug 2023

Za mňa sklamanie a nikdy viac.

jj298
Odpoveď bola odstránená
autor
11. aug 2023

@jj298 som tu krátko a nevedela som že sa niečo dá aj vyhľadať tak pardon..a nie reklamu nerobím len som chcela vedieť či sa to oplatí

puella_vone
Odpoveď bola odstránená
puella_vone
Autor odpoveď zmazal
puella_vone
Autor odpoveď zmazal
puella_vone
Autor odpoveď zmazal
puella_vone
Odpoveď bola odstránená
puella_vone
Odpoveď bola odstránená