Recenzia sušičky LG RC91V5AV6N

24. apr 2025

Dobrý deň máte niekto prosím konkrétne tento model sušičky LG ?

a co potrebujes vediet?

a co potrebujes vediet?

@zuzuliennka1 či náhodou nemáte problém s tým že prádlo vyberáte vlhké a strasne dokrcene

janocka
@claudi2011

@claudi2011 nemáš tú sušičku preplnenú? Ak nie, tak potom mi ešte napadá, či máš čistý filter. Mám LG sušičku 11r. a pokiaľ ju nepreplním, prádlo mám suché

maxik24
@claudi2011

@claudi2011 aky davas program? Vyzera, ze davas pradlo vysusit bud "k zehleniu", kde je vlhke cielene, alebo nevhodnu kombinaciu programu a susenia "do skrine". Ja davam susit az na ten posledny bod vlhkosti, nie som pri nej, neviem nazov. Ale uplne "najsuchsie" ako sa da. Program. Akykolvek plus kombinacia "na zehlenie" ti nevysusi pradlo do sucha, skontorluj si. Mozes mat zaneseny filter, cidlo vlhkosti nefunguje vtedy spravne. Mozes mat preplneny bubon. Cimkolvek to moze byt. Alebo mozes mat pradlo zamotame v sebe, ako plachty, navliecky.. Tie byvaju mokre v strede, treba pocas susenia pauzu, rozmotat, natriast a pokracovat.

@janocka

@janocka aj ja som si myslela že je preplnená ale odvážila som mokré prádlo a malo necelých 5kg. Filter cistim po každom sušení aj ten spodný.

@maxik24

@maxik24 ja dávam sušiť na bavlnu a automaticky pri sušení svieti žehlička a potom skriňa. Dá sa vypnúť na tomto modeli tá žehlička ? Máte túto istú sušičku ? Filter po každom sušení poriadne cistim ak čidlo vlhkosti som utrela handričkou ako mi kázali. Každý kúsok pradla vytrasiem a dám po jednom do sušičky a prádlo vytahujem a skladám ihneď po skončení programu. Väčšinou suším len detské trička, dupačky, body nič hrubé a aj takéto tenké bavlnené kúsky sú vo švíkoch vlhké . Priložím fotku trička a posteľných obliecok ktoré som sušila bez plachty čisto len dve obliečky na vankúš a dve na paplon .

@claudi2011

@claudi2011 ja mám presne takú istú a už má 2 roky. Keď som nemala vlnené guličky, tiež to bolo pokrčené.

@katsmolkova

@katsmolkova dávate gulicky do každého susenia ? A nemali ste nikdy problém s vlhkým pradlom ?

24. apr 2025

Guličky mám stále a vlhké prádlo som ešte nemala. Väčšinou suším na bavlna + programe.

@katsmolkova

@katsmolkova ja som skúšala aj na bavlna + aj tu druhu bavlnu aj plus možnosť nemackavy ale bez zmeny úplne. A keď dám program mix tak je to prádlo ešte horšie. Už som z toho nešťastná. Alza ani LG to nerieši boli mi zamietnuté reklamácie. A dá sa prosím vypnúť tá možnosť žehličky ? Keď vyššie písali baby že preto býva prádlo vlhké

@claudi2011

@claudi2011 pri niektorých programoch áno, ja si nastavujem skriňu a vtedy to je dokonale suché.

@katsmolkova

@katsmolkova ja nenastavujem nič len dám bavlna. Dá sa vypnúť žehlička a nechať len do skrine ?

@claudi2011

@claudi2011 ved si to tam naklikaj na co najsuchsi program. Nerozumiem ako chces “vypnut zehlicku”. To je proste kratsi typ programu. Nastav si ten dlhsi.

@zuzuliennka1

@zuzuliennka1 ale ja nemám možnosť predlžovať a skracovať program bavlna. Proste ma 2.5 hod. Automaticky počas susenia svieti žehlička a potom skriňa.

babushkaem
24. apr 2025

a vytahujes a skladas ,,za horuca"?

@babushkaem

a vytahujes a skladas ,,za horuca"?

@babushkaem áno okamžite ako skonci program

petronelka47
24. apr 2025

Ja mám takú istú sušičku a intenzitu sušenia si jednoducho preklikám ako chcem.

mk1111111111
24. apr 2025

Ja susim vsetko na 48 min. Sama susicka si predlzi, ak treba dosusit. Mam ju cca 8 rokov, slape ako hodinky. Baby, nechapem, co tak dlho susite? Ja nemam nic pokrcene, ani zbehnute. Ale zasa nemam take cisto bavlnene veci. Ja to nemusim

@claudi2011

@claudi2011 ja program bavlna nepouzivam vobec. zbytocne dlhe. pouzivam na vsetko program mix

maxik24
@mk1111111111

@mk1111111111 to bude susickou, stara LG vysusila dokonale, nepokrcene, za hodinu. Tato nova sa nevie dosusit, tocila by aj pol dna, dokrcene, a vlhke na "zehlicku" ak je, stara na zehlicku bola len mierne vlhka, taka uplne minimalne, ze ozaj ozehlis a do skrine. Tato nova ked nastavim na zehlicku, je to mokre, to by som zehlila tak pol hodinu jedno tricko, aby uschlo 🤣 velky rozdiel vnimam v starej 10rocnej LG co sme mali, a v tejto novej. Negativny.

@petronelka47

Ja mám takú istú sušičku a intenzitu sušenia si jednoducho preklikám ako chcem.

@petronelka47 prosím tá a na ktorom programe si preklikas ?

@zuzuliennka1

@zuzuliennka1 aj pre mňa je program bavlna dlhy ale keď dám mix tak prádlo je ešte viac vlhké ako pri bavlne

petronelka47
25. apr 2025
@claudi2011

@petronelka47 prosím tá a na ktorom programe si preklikas ?

@claudi2011 klikáš na úroveň sušenia,ti to svieti čo si zvoliš

25. apr 2025
@claudi2011

@claudi2011 tak daj mix - a stlac horne tlacidlo “ecohybrid” a budes mat 1,5h susenie. to vysusi zarucene