icon

Skúsenosti s parfumovanými olejmi na pranie?

2. feb 2025

Ahojte chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s parfumovanymi olejmi okrem Puelly. Veľmi zvýšili ceny a hľadám niečo overené nie drahé čo pekne vonia a nedráždi.

lenuska9999
2. feb 2025

Voňavý domov , konkrétne používam Diamante&bamboo (tá je taká intenzívnejšia ) a tak isto mám Ylang&Ylang (tá je taká svieža, pekná ) . Podľa mňa už všetky tie oleje stoja nad 20 e, neviem l žiadnych lacnejších. Skúšala som aj nejaké voňavé oleje z dm a oných drogérii, no nemali skoro žiadnu vydrž

autor
2. feb 2025

@lenuska9999 Ylang a Ylang je niečo podobné ako z Puelly Double Y ? Ďakujem za skúsenosti pozriem voňavý domov

simona92101
2. feb 2025

Mne tie z Puelly nevonali ani jedna,strasne silne.pouzivam Vonavy domov oleje,konkretne Ninfea,vonia ako nivea,jemna vona.

lenuska9999
2. feb 2025

Áno , ale viac svieža

autor
2. feb 2025

@simona92101 dakujem ☺️

autor
2. feb 2025

@lenuska9999 dakujem ☺️

katrina12345
2. feb 2025

Ahoj pozri si stranku takoy. Oni predavaju latky na sitie ale maju aj parf. oleje. Dostali sme vzorku kedze z tade velmi casto objednavame latky. Modry olej odporucam velmi pekne vonia. Cenovo je to menej ako puela ale nepamatam presne kolko.

margotka17
3. feb 2025

@katrina12345 mne Puella voňala krásne vzorka, no už samotný olej vo fľaštičke nemá takú silnú vôňu.

ellemell
3. feb 2025

tiež som počula že puelly už vo fľaštičke tak intenzívne nevoňajú ako tie vzorky čo pošlú. a inak voňavý domov je super. len kočky aj vám to na niektorích materiáloch cítiť intenzívnejšie a niekde slabšie? ďalej čo sa mi stalo bolo aj to že akonáhle som prádlo sušila na balkóne tak mi akoby tá krásna vôňa vyprchala.

autor
3. feb 2025

Puellu som používala hlavne zelenú double Y ale kvôli zdraženiu som sa rozhodla ísť ku inej konkurencii. Voňavý domov som objednala vzorky a všetky voňajú pekne no Martina mi najviac vonia. Ešte idem skúsiť iné vône z voňavý domov. Mne Puella zelená voňala dlho po vyprani aj žltá jalu. No pri ostatných som vôňu cítila asi dva dni potom už nie

margotka17
3. feb 2025

Ja som si kúpila aj vôňu do interiéru. Mám na radiátori sesetku či ako sa to volá, nastriekal ju a vôňa takmer žiadna. Keď som dávala iné vône,krásne všetko prevonalo. Stačilo dať do vchodovej chodby, aby sa vôňa rozišla po dome.

katrina12345
3. feb 2025

@margotka17 ahoj ja som nepisala o puele ale o inej znacke a uz mam kupenu 2 flasticku a ta vona vonia stale rovnako krasne

margotka17
3. feb 2025

@katrina12345 ktorá a aká značka. Vyskúšam teda aj ja.

katrina12345
3. feb 2025

@margotka17 chcela som pridat fotku ale nejde mi tak prikladam link. https://takoy.sk/parfum-na-pranie-oilana-blue-o...

dominima
3. feb 2025

Mne najviac vonia voňavý domov a Giovanni 😊 ja mám rada svieže a pre dcérku babatkovske... Z VD mi vonia Martina, šport, ylang, perla, a Dolce. Z Giovanni mám rada italiano, fresh cotton,😄

karinklara
3. feb 2025

Vonave pranie.sk, maju vydrz a mali by byt prirodne. 750ml (3x250ml) 40€, nam vydrzi 3 mesiace. Ale vonia to, prirodne, nie tak moc ako Puella. Pridavam par kvapiek, ani nie vrchnak. Moj manzel sa poti vela, aj po detoch periě casto.

libi4
7. feb 2025

Ahojte, chcem sa spýtať ktorá z vôní je podľa vás lepšia Šport alebo Martina?? (voňavý domov). Ďakujem

autor
7. feb 2025

@libi4 ja som vyskúšala Martinu a je top veľmi krásne a dlho vydrží na oblečení

libi4
7. feb 2025

Ďakujem 😊

jamidea
7. feb 2025

Zle, drazdia velmi kozu, robia mastne flaky. Kolegyna dostala taku alergiu, ze na dalsi den oprala pol bytu, lebo cca mesiac prala s olejcekmi. Skus si precitat, akesu to sr...ky. urciteby som detomv tomneprala

ysseba
7. feb 2025

@jamidea Zato aviváže a vlastne aj prášky do prania sú čistá príroda 🙂

jamidea
7. feb 2025

@ysseba a to co jeme a dychame tiez. Nastastie ma clovek na vyber, ci si bude nicit zdravie viac, ci co najmenej.

ysseba
8. feb 2025

@jamidea no ked myslis, tak dobre 🤷🏼‍♀️

autor
21. feb 2025

@dominima môžem sa spýtať ako vonia fresh coton. Ďakujem

dominima
21. feb 2025

Mne takou čistotou a jemne tam cítiť bavlnu.

autor
22. feb 2025

@dominima ďakujem skúsim ju