Skúsenosti s prírodnými čistiacimi prostriedkami pre domácnosť
Ahojte, chcela by som prejsť na prírodné čistiace prostriedky. Dcéra má alergie a zdravotné problémy. Tak postupne čistiť a prať čo najmenej chemicky.
Našla som tieto čistiace prostriedky na prírodnej báze, píšu že sú bezpečné aj pre deti, zvieratá, dokonca s tým umývajú ovocie 🙂) .....
https://isokor.sk/kategoria-produktu/cistenie-a...
Máte s nimi niekto skúsenosť? Budem vďačná za vaše rady, skúsenosti 🙂
My kupujeme od značky Frosch a sme veľmi spokojní 🙂
Moja dcéra je tiež alergička ale teda toto by som nenakúpila. Na 90% čistenia doma používam kvalitný biely ocot v rozprašovači, pri umývaní podlahy alebo pracovných plôch kvapnem na prevoňanie par kvapiek esencialneho oleja, toď vsio, netreba 20 prípravkov.
Moja dcéra je tiež alergička ale teda toto by som nenakúpila. Na 90% čistenia doma používam kvalitný biely ocot v rozprašovači, pri umývaní podlahy alebo pracovných plôch kvapnem na prevoňanie par kvapiek esencialneho oleja, toď vsio, netreba 20 prípravkov.
@mima172 Ja taktiež používam biely ocot s esenciálnym olejom , kyselinu citronovu na vodný kameň aj čistenie WC a Perkarbonát sodný viac človek nepotrebuje.

Nemam s tymito prostriedkami skusenosti, ale pride mi toho strasne vela. Na vsetko zvladt produkt. Som skor za univerzalne.