icon

Skúsenosti s prírodnými čistiacimi prostriedkami pre domácnosť

julka236
25. nov 2025

Ahojte, chcela by som prejsť na prírodné čistiace prostriedky. Dcéra má alergie a zdravotné problémy. Tak postupne čistiť a prať čo najmenej chemicky.
Našla som tieto čistiace prostriedky na prírodnej báze, píšu že sú bezpečné aj pre deti, zvieratá, dokonca s tým umývajú ovocie 🙂) .....
https://isokor.sk/kategoria-produktu/cistenie-a...
Máte s nimi niekto skúsenosť? Budem vďačná za vaše rady, skúsenosti 🙂

cimage
25. nov 2025

Nemam s tymito prostriedkami skusenosti, ale pride mi toho strasne vela. Na vsetko zvladt produkt. Som skor za univerzalne.

sisi1837
25. nov 2025

My kupujeme od značky Frosch a sme veľmi spokojní 🙂

mima172
25. nov 2025

Moja dcéra je tiež alergička ale teda toto by som nenakúpila. Na 90% čistenia doma používam kvalitný biely ocot v rozprašovači, pri umývaní podlahy alebo pracovných plôch kvapnem na prevoňanie par kvapiek esencialneho oleja, toď vsio, netreba 20 prípravkov.

anonym42
3. dec 2025
@mima172

Moja dcéra je tiež alergička ale teda toto by som nenakúpila. Na 90% čistenia doma používam kvalitný biely ocot v rozprašovači, pri umývaní podlahy alebo pracovných plôch kvapnem na prevoňanie par kvapiek esencialneho oleja, toď vsio, netreba 20 prípravkov.

@mima172 Ja taktiež používam biely ocot s esenciálnym olejom , kyselinu citronovu na vodný kameň aj čistenie WC a Perkarbonát sodný viac človek nepotrebuje.