icon

Skúsenosti s vlnenými guličkami do sušičky

21. sep 2024

Ahojte chcem skúsiť kúpiť vlnenie guličky do sušičky aké máte skúsenosti? A chcela som ešte vedieť všade píšu nakvapkat esenciálne olej a môžem nakvapkat normálne aj puellu a dať to tak sušiť? Ďakujem za odpovede

svetlonos
21. sep 2024

Môžeš zrejme nakladať hocičo, len pozor s davkovanim. Ta puela sa za normálnych okolností v pracke vyberie (aspoň teoreticky) . V sušičke to ostane priamo na prádle a môže vzniknúť alergická reakcia na pokožke.
Ja dávam vonné oleje a inak tie gulicky fungujú super, som spokojná, vrelo odporúčam.

autor
21. sep 2024

@svetlonos áno?? Ďakujem krásne teda

ekira1
24. sep 2024

Ja nekvapkam nič. A neriedenú puellu by som na pokožke nechcela. Teda ja ani v práčke kde sa zriedi.

autor
24. sep 2024

Nezohnala som tie vlnene ale tie gumenne čo sú ako masážne gule ono je to to isté či?

dasenka1203
24. sep 2024

najprv som tiez kupila gumene a brutal to trieskalo o bubon pri suseni.
vlnene su super 🙂

ekira1
24. sep 2024

Nie, gumené sú na to, aby viac " načechrali" oblečenie. Vlnené I pohlcujú časť vlhkosti, takže i o niečo skracujú čas sušenia. V kauflande bývajú v akcii okolo 4€ 3ks, zatiaľ držia.

autor
24. sep 2024

@ekira1 a mávajú ich vždy či ako?? Tam som nebola pozrieť

ekira1
24. sep 2024

Nie, iba keď je akcia v tých čiernych stoloch. Ja som ich videla asi pred cca 2 mesiacmi, ale vypredali ich. Teraz boli asi mesiac dozadu, to som nabehla hneď v prvý deň, mali vlnené I tie gumené. Sleduj leták, určite zas čoskoro budú, oni akcie stále opakujú. Majú dobrú cenu, tak sa rýchlo predávajú. Používam ich stále a držia.

autor
26. sep 2024

@ekira1 ďakujem 😊 budem sledovať