Skúsenosti s vlnenými guličkami do sušičky
Ahojte chcem skúsiť kúpiť vlnenie guličky do sušičky aké máte skúsenosti? A chcela som ešte vedieť všade píšu nakvapkat esenciálne olej a môžem nakvapkat normálne aj puellu a dať to tak sušiť? Ďakujem za odpovede
@svetlonos áno?? Ďakujem krásne teda
Ja nekvapkam nič. A neriedenú puellu by som na pokožke nechcela. Teda ja ani v práčke kde sa zriedi.
Nezohnala som tie vlnene ale tie gumenne čo sú ako masážne gule ono je to to isté či?
najprv som tiez kupila gumene a brutal to trieskalo o bubon pri suseni.
vlnene su super 🙂
Nie, gumené sú na to, aby viac " načechrali" oblečenie. Vlnené I pohlcujú časť vlhkosti, takže i o niečo skracujú čas sušenia. V kauflande bývajú v akcii okolo 4€ 3ks, zatiaľ držia.
@ekira1 a mávajú ich vždy či ako?? Tam som nebola pozrieť
Nie, iba keď je akcia v tých čiernych stoloch. Ja som ich videla asi pred cca 2 mesiacmi, ale vypredali ich. Teraz boli asi mesiac dozadu, to som nabehla hneď v prvý deň, mali vlnené I tie gumené. Sleduj leták, určite zas čoskoro budú, oni akcie stále opakujú. Majú dobrú cenu, tak sa rýchlo predávajú. Používam ich stále a držia.
@ekira1 ďakujem 😊 budem sledovať

Môžeš zrejme nakladať hocičo, len pozor s davkovanim. Ta puela sa za normálnych okolností v pracke vyberie (aspoň teoreticky) . V sušičke to ostane priamo na prádle a môže vzniknúť alergická reakcia na pokožke.
Ja dávam vonné oleje a inak tie gulicky fungujú super, som spokojná, vrelo odporúčam.