icon

Ste spokojní so Swiferom?

21. okt 2023

Ďakujem

Ste spokojní so Swiferom?
martina803
21. okt 2023

Ja som velmi spokojna, az som prekvapena ze som to objavila az nedavno a uz som to odporucila trom znamym a tiez su spokojni. Mam aj psika a pozameta to krasne vsetky chlpy, je to tiche a rychle. Ja ale na suche zametanie kupujem obrusky z dm, vychadzaju lacnejsie ale na mokre mam radsej original od swifferu, krasne vonaju a su take mokre az z nich kvapčí 😁 mojej kamoške to však vadi a aj na mokre zmyvanie kupuje z dmky, takze ja odporucam, za tych 13€ co to tusim vychadza sa oplati vyskusat🙂

autor
21. okt 2023

@martina803 a máte presne ten čo je na fotke? 🙂) celkom nerozumiem ono to ma aj suché zametanie? Ja že len mokré obrúsky na umývanie podláh 🙂

tanyag
21. okt 2023

Už skoro 2 roky používam len swiffer. Odporúčam.

martina803
21. okt 2023

Ano aj tam na obrazku mozete vidiet je napisane zlozenie toto startovacieho balicka: 1 swiffer (ta tyc s nadstavcom), 8 suchych utierok a 3 mokre.. ja najprv prejdem byt nasucho a zozbiera mi to vsetok prach, psie chlpy, vlasy, no skusim vam najst nejaku fotku, ja po tom psikovi fakt zozbieram vela a to suche ako keby nahradza vysavanie, potom prehodim na mokru utierku a pozmyvam

martina803
21. okt 2023

Tolko chlpov som zozbierala swifferom po psikovi, fakt to vezme kazde smietko

autor
21. okt 2023

@martina803 uuuuzasneee zajtra letím do dm, dufam ho budú mat 😄😄 a aká je ta alternatíva obrázkov z DM? Ako vyzerajú Prosim?

autor
21. okt 2023

Obruskov

martina803
21. okt 2023

Pači sa 🙂

reddflowerlife
21. okt 2023

Ja to suche utieranie nemam rada, mam pocit ze mi swiffer len potahuje po izbe smietky a nenalepia sa nan, ale len rozotieram spinu, pouzivam ho len na mokre utieranie a len s original swiffer mokrymi utierkami - avsak neumyje to podla mna tak dobre podlahu ako poriadna horuca voda, silny mop a ajax, ale na take rychle utieranie podlahy ked sa nieco vyleje, zaspini, predbezne poutieramie kuchyne a kupelne je to dobre

osky
21. okt 2023

Principom swiferu je prace ta statika tyvh utierok.
Ze na seba ten prach pritahuju a on z tadial neopadava

Je aj kratka rucka s nasadami na utieranie prachu.to je uzasne.
Potom toto suche "vysavanie" s khou ruckou.
S rste je aj take teleskopicke,aby si dociahla vsade/skrine a pod/.
Som rkologicky zmysoajuci vloveek ale tohto sa vzdat nedoazem.
Je to perfektne.
Ale tie mokre uutierky neppuzivam.
Za mna hrozne pachnu...

autor
22. okt 2023

@osky a ale utierky teda používate? 🙂

autor
22. okt 2023

Ake

bluemoon24
22. okt 2023

Ty mokre uterky toho moc nevydrzi, tak max jeden pokoj a jsou dost drahe, takze taky kupuju ty z DMka. Tento mop byl za me oproti swiffer prachovce dost zklamanim. Naprosto souhlasim s @reddflowerlife, ze je fajn, kdyz se neco rozlije nebo uspini, ale na umyvani podlahy v celem dome pouzivam stale leifheit.

reddflowerlife
22. okt 2023

@bluemoon24 ja tie z dmka nekupujem lebo sa mi zda ze vyschnu este rychlejsie nez tie swiffer. a áno jedna utierka je na 1 izbu

osky
22. okt 2023

Na mokro mam klasicky mop,take obdlzniky sa nastoknu na nastavec a je to raz dva umyte.
A dam si do vody co chcem.
Nepotrebujem chemioz napustene handry.a drahe su...