Sušíte Matejovského obliečky v sušičke bezpečne?
Baby prosím mate niektora Matejovsky obliečky a susite ich v susicke?? Na webe pisu, ze sa neodporuca... Ak susite tak dávate nejaky šetrnejši program? Ďakujem za rady. Zn: som novy používateľ sušičky. Ocenim všetky vaše rady a tipy k suseniu pradla❤️
Susim v susicke, fakt velmi kvalitne obliecky, mam ich uz asi 20 rokov a stále sú sýte pekné farby. Z toho v susicke susim asi 7 rokov. Obrátené naruby
@lamonita Ja mám od nich viacero kusov, krepove.
Suším obrátene na ruby, program mix a sú stále ok.
Ženy hlásim ze obliečky su top vysušené 👍 mam ale otazku na vas... Prala som take kombo ze župan, spodna bielizeň tielka ponožky... Zupan tip top ale 1 tielko este skončilo na susiaku aj par ponoziek. Pritom som dala 3 hod eko program.. No skončilo ovela skor🤔 ale par veci tam ozaj nebolo v stave rovno do skrine. Prosim stalo sa vam to? Mate aj vy niekedy nieco este vlhke? Alebo som s takými drobnymi vecami nemala prat zupan? Dakujem za postrehy❤️
@lamonita Áno, mávam aj ja tak. Je to rozdielnou hrubkou materiálu a väčším množstvom pradla. Mne to nevadí, ja vždy dávam ešte dosusit na sušiaku.
Ja vždy ešte zapnem znova keď dačo nieje dosusene

Ano, pouzivam vysoku teplotu. Su kvalitne.