icon

Tipy na efektívne upratovanie od profesionálnych chyžných

11. apr 2025

dobrý večer prajem.
Budúci týždeň letím na Korfu a idem tam pracovať ako " housekeeper" v našom ponímaní by to mala byť chyžná.

Musím sa priznať že niektoré z tých činností som už robila ako umývanie podláh, vysávanie, utieranie prachu a tak podobne.

Avšak na jednu izbu máme 20 až 25 minút a ja by som možno poprosila dlhoročné chyžné ako vykonať dané činnosti najrýchlejšie ako sa dá a pritom kvalitne.

Budem vďačná za akúkoľvek radu a pomoc.

autor
11. apr 2025

Ešte som chcela dodať že na jeden apartmán budeme dve.

marcellka32
11. apr 2025

20 minút je strašne málo, aj keď budete dve, to vezmete len základ: kúpeľňa, periny, kuchyňa, podlahy.....ale o nejakej super čistote asi nebude reč ...môj názor

miskakyska
11. apr 2025

..asi myslíš"housekeeping "..no musíš si nájsť jedine svoj systém..tu inej rady niet..🤷
@marcellka32 dve musia mať za 20 minút izbu "zjedenú"

To je taká robota, ktorá Ťa buď baví a dáš to na 100% ,aj keby furiky padali alebo dovidenia..tak to chodí..

marcellka32
11. apr 2025

@miskakyska povrchovo áno, hĺbkovo teda nie...

kiki68
12. apr 2025

@marcellka32 ani viac nebyva vacsinou. Jedine AK je tam bordel a hostia uz odisli

kiki68
12. apr 2025

V prvom rade Ti vysvetlia a ukazu system, zaskolia Ta kolegyne. Mam dve zname, co rovia v hoteloch tu u nas v okoli. Cize nase tipy nepomozu, nie je to domacnost. V principe ides odhora dole, posledna je podlaha.

slavomira236
12. apr 2025

Neboj sa zaucia ta..ja som robila hotel na heatrove. Robilu sme po same za 7,5 hodin bola norma 17 izieb pin ludoch ktory odchadzali . Ked boli izby kde ludia osyavali dlhsie tak ich bolo aj viac. Kazdy den do toho sme museli urobit jednu izbu total poriadne vsetko poodtahovat. Chodil to kontrolovat manazer. Zbycajne sme mali kazda svoju cast izieb..takze snazila som si to tam udrziavat.. najprv som pozbierala rubiish potom zvliekla postele a obliekla. Doplnila skrine caj kavu pomenila pohare.utrela prach v izbe potom kuoelna doplnit umyt utriet podlahu a nakonoec vysavanie izby kedze koberce. No co ti poviem za mesiac som schudla skoro 10 kil vsetko ma bolelo najme ruku z doble lozok. Neskor uz to bolo ok a ruky som mala vymakane