Vileda ultramax a ultramat
Zdravím.
Vie mi niekto poradiť, aký je rozdiel medzi upratovacim setom vileda ultramax turbo xl a ultramat turbo xl?
Alebo čo odporúčate na plávajúce podlahy?
Ďakujem 🙂
@ikonica podľa obrázka majú obe vedrá šlapacie žmýkanie.
Fiha... Idem to este pozriet.
Tak podla vsetkeho ak ma v nazve este turbo, tak je rotacny... Eate idem lustit v com je rozdiel medzi mat a max
Na vilede vidim len max.. mozno mat je predchodca?
Ak si dam rakusku viledu, tak tam sa to vola ultramat... Tak to bude asi len taka odchylka v nazve 😁
Ja mam jeden z nich, netusim ktory ale predpokladám ze je to to iste, len zmenili mazov, prip. je tam rozdiel v tej handre, ale ta sa da dokúpiť aj nahradna, takže je to asi jedno.. každopádne je to super mop 🙂
@river_song máte prosím vás s tým žmýkacím systémom? Neostáva handra príliš mokrá? Dá sa vyžmýkať cca tak ako rukami?
Mám jeden, kde sa mop len zatláča a handra ostáva dosť mokrá. Keďže máme takmer všade plávajúcu podlahu, dosť sa obávam s ním umývať, takže využívam iba na dlažbu
Mam taku co sa zatlaci a potom nasledne este nohou- pedalom povykruca a mop je ozaj iba vlhký, ze ani rukou nic uz nevyžmýkam.. mame obyc plavacku nevodeodolnu a preto umyvam skoro nasucho, a tymto sa to úplne v pohode dá
ja mam rotacnu viledu ( s chlpami🙂 ) a aj obdlznikovu ktoru manualne stlacam do zmykacej strbiny....jednoznacne ostavam pri rotacnej, krasne vyzmyka bez namahy
@river_song môžem poprosiť foto?

Ultramat je s rotacnym slapacim zmykanim... Ultramax ma iny jednoduchsi system, len sa ten mop vlozi do 'kosa' a stlacenim sa vyzmyka... Mam ultramax asi tyzden a je uz moj dobry kamarat... Uz iny nechcem...