icon

Vileda ultramax a ultramat

9. aug 2023

Zdravím.

Vie mi niekto poradiť, aký je rozdiel medzi upratovacim setom vileda ultramax turbo xl a ultramat turbo xl?
Alebo čo odporúčate na plávajúce podlahy?

Ďakujem 🙂

ikonica
9. aug 2023

Ultramat je s rotacnym slapacim zmykanim... Ultramax ma iny jednoduchsi system, len sa ten mop vlozi do 'kosa' a stlacenim sa vyzmyka... Mam ultramax asi tyzden a je uz moj dobry kamarat... Uz iny nechcem...

autor
10. aug 2023

@ikonica podľa obrázka majú obe vedrá šlapacie žmýkanie.

ikonica
10. aug 2023

Fiha... Idem to este pozriet.

ikonica
10. aug 2023

Tak podla vsetkeho ak ma v nazve este turbo, tak je rotacny... Eate idem lustit v com je rozdiel medzi mat a max

ikonica
10. aug 2023

Na vilede vidim len max.. mozno mat je predchodca?

ikonica
10. aug 2023

Ak si dam rakusku viledu, tak tam sa to vola ultramat... Tak to bude asi len taka odchylka v nazve 😁

river_song
10. aug 2023

Ja mam jeden z nich, netusim ktory ale predpokladám ze je to to iste, len zmenili mazov, prip. je tam rozdiel v tej handre, ale ta sa da dokúpiť aj nahradna, takže je to asi jedno.. každopádne je to super mop 🙂

autor
10. aug 2023

@river_song máte prosím vás s tým žmýkacím systémom? Neostáva handra príliš mokrá? Dá sa vyžmýkať cca tak ako rukami?

Mám jeden, kde sa mop len zatláča a handra ostáva dosť mokrá. Keďže máme takmer všade plávajúcu podlahu, dosť sa obávam s ním umývať, takže využívam iba na dlažbu

river_song
10. aug 2023

Mam taku co sa zatlaci a potom nasledne este nohou- pedalom povykruca a mop je ozaj iba vlhký, ze ani rukou nic uz nevyžmýkam.. mame obyc plavacku nevodeodolnu a preto umyvam skoro nasucho, a tymto sa to úplne v pohode dá

pimpulka
10. aug 2023

ja mam rotacnu viledu ( s chlpami🙂 ) a aj obdlznikovu ktoru manualne stlacam do zmykacej strbiny....jednoznacne ostavam pri rotacnej, krasne vyzmyka bez namahy

autor
10. aug 2023

@river_song môžem poprosiť foto?