Môžem spláchnuť vlhčené obrúsky do toalety?
Sú aj take ktoré môžem po použití spláchnuť ?
Hej, volá sa to vlhčeny toaletný papier. Maju ho všade.
Áno, nájdeš v drogérii a volá sa to vlhčený toaletný papier. Má ho Kaufland, Lidl, Tento, DM...
Dostať kúpiť produkt s názvom vlhčený toaletný papier, ale každý jeden inštalatér ťa varuje, aby si ho nepoužívala.
Tieto veci do potrubia fakt nepatria. Objavujú sa rôzne tieto vlhčené utierky a toaleťáky, ktoré majú na sebe napísané že sú spláchnutelné, ale neexistujú žiadne zákony, žiadne smernice a výrobcovia si teda môžu napísať čo im srdce ráči. Veľa vecí je technicky spláchnutelných, ale nie je to dobrý nápad splachovať.
A ešte doplním... biologicky rozložiteľné tiež nič neznamená, keďže nie je nikde dané že koľko to má trvať. Ak sa to rozloží o 200 rokov, stále je to "biologický rozložiteľné".
nerob to prosím, u nás sa pravidelne kvôli tomu upcháva kanalizácia a čistenie a spriechodnenie nás zakaždým stojí vyše 200 Eur, by som susedom ruky lámala, či to nevedia hodiť do koša
Originál vlhčeny WC papier je určený na splachovanie ale mne upchal záchod 🙈 tak neviem. Možno som mala volaky nevhodný ale druhý som sa neodvážila skúšať.
Ziadne, ale ziadne vlhcene utierky, a teraz myslim tie, na utieranie zadnice, do WC nepatria, maju SA vyhadzovat do kosa .
Vzdy pp case upchaju potrubie. U Nas uz aj van chodila, aj v telke to davali, urobili document z prazdneho ramena Temze, kde je cisticka. Lebo tie utierky Tu budu nafurt.
To, co je na nich napisane, je dalsia story.
Takze urcite nesplachovat.
Áno, sú. Treba čítať obal.
Samozrejme vlhčený toaletný papier. Majú ho všade v drogériách,supermarketoch.
používam z Lidla,zloženie je 99% prírodné.
Vlhčené utierky nehádžem do wc,vlhčený papier áno.
Vlhčené utierky sú iný materiál, do WC nepatria. Vlhčený toaletný papier je na to určený. Neviem, koľko sa rozkladá, ale materiál mi nepríde nejaký večný. My ho používame roky, už si neviem bez neho ani predstaviť, nikdy nič neupchal.

Hladaj vlhceny toaletny papier, maju v supermarketoch aj drogeriach bezne