icon

Ako dosiahnuť dlhodobo voňavé prádlo?

11. aug 2024

Ahojte proism vas milujem čistotu a voňavé pradlo mate nieake zaručene skúsenosti ako vam pekne vonia pradlk aj po vyplatí čistíme pravidelne aj pracku ale mam pocit ze to pradlo vonia 5 minút a dost🙈 niektorý ľudia voňajú tak krásne a silno skúšala som všetko prášky, gely kapsule,bez avivaze s avivazou aj tie olejové avivaze aj vonavy domov aj puella. Mate nieaky tip alebo odporučiť práci prostriedok ktorý pekne vonia aj po vyplatí viac ako 5 minut🙈

Strana
z2
katrin21
27. aug 2024

@malinovka333 nie nie, pouzivam vyse roka a nic..zato puella vraj uz po 2t rozozrala,dokonca aj policku na ktirej bola polozena a pokvapkalo tam... vonavy domov nehrozi, mozem ti odfotit moju pracku aj skrinku.... mam viacero voni

malinovka333
27. aug 2024

@katrin21 ved ja nic nehovprim len to ze tu je diskusia aj fotky ze im to spravil vonavy domov

aurora33
27. aug 2024

@kvetka404 toto je pecka 😌

cukroska
6. sep 2024

Ja mám momentálne tento problem zo zeleným pracím gélom Persil! 20 rikov používame Persil zelený mi zanechal vždy pekné biele prádlo aj vypral škvrny. Teraz mám pocit akoby tam.bil najlacnejší prací prostriedok. Normálne som nahnevaná!Alebo yz rozmýšľam,že potom ci nie je chyba v práčke Máme staršiu,aj pravidelne čistím .Kde môže byť chyba...

Strana
z2