icon

Vyradenie Frosch zo sortimentu Dm-drogerie

29. dec 2025

Zeny prosim odkial budete objednavat?
Normalne som nahnevana, ze vsetko zrusili! Cistiace prostriedky, cistic na detske potreby, pracie gely vsetko som mala frosch, objednane na jedenkrat z dmky vyzdvihla som si expres a vyriesene a teraz?
Alza vypredana, kde objednavat? Kde kupovat?
Nie rakusko mam daleko, nema mi to kto kupit
Je frosch v polskej dmke ci inej ich drogerii, neviete. ?
Dakujem

biba_18
29. dec 2025

a cez allegro?

taisu
29. dec 2025

edelia ma frosch

autor
29. dec 2025
@taisu

edelia ma frosch

@taisu aj ked nebyvam v Ba ale na vychode? Ale to co kupujem najviac na nemaju aj tak

a0
29. dec 2025

Na Myaustria.sk majú celý frosch sortiment.

muchotrafka298
29. dec 2025

Ja som par veci videla v Bille, nie ale asi v kazdej maju, skor v tych vacsich.

iwet25
29. dec 2025
@muchotrafka298

Ja som par veci videla v Bille, nie ale asi v kazdej maju, skor v tych vacsich.

Maju v kauflande

luckajozko21
29. dec 2025

alza

autor
29. dec 2025
@luckajozko21

alza

@luckajozko21 takmer vsetko vypredane co potrebujem alebo to ani nemaju v sortimente

strawberry0797
29. dec 2025

@anonym_autor vyrobky DM Denkmit su porovnatelne kvalitne a lacnejsie. Pouzivam tie. Inak Frosch kupis v Kauflande

sandra49
29. dec 2025

@anonym_autor ja som objednávala aj z online lekárni. Mali sortiment ktorý v obchodoch nie a nižšiu cenu alebo akciu. Skus pozrieť. A vie sa aj dôvod prečo ho dm už nebude predávať? To je zaujímavé kedze ide o eko prostriedky.

autor
29. dec 2025
@sandra49

@anonym_autor ja som objednávala aj z online lekárni. Mali sortiment ktorý v obchodoch nie a nižšiu cenu alebo akciu. Skus pozrieť. A vie sa aj dôvod prečo ho dm už nebude predávať? To je zaujímavé kedze ide o eko prostriedky.

@sandra49 zachytila som, ze vraj bol o ne maly zaujem 🤷🏻‍♀️

autor
29. dec 2025
@strawberry0797

@anonym_autor vyrobky DM Denkmit su porovnatelne kvalitne a lacnejsie. Pouzivam tie. Inak Frosch kupis v Kauflande

@strawberry0797 ako “jar” na detske veci ok denkmit ma tie sensitive ale prasok frosch ? Dezinfekcia na povrchy?

sandra49
29. dec 2025
@anonym_autor

@sandra49 zachytila som, ze vraj bol o ne maly zaujem 🤷🏻‍♀️

@anonym_autor hm zaujímavé.. akože je pravda, že ja som tiež kedysi kupovala všetko len frosch ale potom som zistila, že soda sprej na kuchyňu a povrchy ktorý stojí takmer 4€ a potrebujem za mesiac dva, tak ze presne tu istú službu mi urobi ocot s vodou za 0,50 centov tak som to prestala kupovať a pouzivam len ocot uz niekolko mesiacov a rozdiel nevidim.. A to iste aj s ostatnou chemiou od nich.. ale ako som písala, pozri tie lekárne, ja som niekedy kupila aj väčšie balenie napríklad na kúpeľňu, lebo bolo výhodnejšie ako menšie.