Zásobník umývačky Bosch pení nad 60 stupňov
3. jan 2024
Prosim vas, neviete cim to moze byt? Nad 60 stupnov peni ako diva. Dala som teraz prasok a naprazdno pri 90tke ju pustila a ona peni ako blazniva, plny bubon, von to vylieza 😂
Akoze nie je to vtipne, ale je 😂
Predošlá
Strana
z2
NEPISEME ze si dala blby prasok, pisem ti,ze si ho dala vela. Ked pustis iba pracku s prachom tak zapeni, ja ked dam beznu davku a dam iba napr jednu deku beznu do pracky tak mam zapeneni bubon a hodinovy program ma dve hodiny.. lebo to odcerpava... deka je potom bublinkova aj po vyplachani :D
@eniaq nastastie stacilo nechat umyvacku oddychnut a oar krat pustit na prazdno...
Predošlá
Strana
z2

@snowflakenel ja som frcla KVAPKU jari, este aj bio saponat to nejaky bol. A 1200EURova umyvacka sa musela opravovat.. trvalo to 2roky kym mi ju servis dokazal spojazdnit, stalo ma to nakoniec par eur, ale jednu riadnu staznost som musela do Siemensu napisat.. :DDD Odisiel ohrievac a spinac co prepina ohrievanie vody/cize niekedy sa ohriala voda, inokedy isla studena/, je to velmi nebezpecne tieto prepenovania spotrebicov :DD vedrom som vyberala penu z umyvacky do dresu... dcera sa rehotala ako kon :D