Žehlenie záclon - za a proti
Ja ano, lebo vzdy mi pridu pokrcene ked ich vytiahmem z pracky. Vsetky kamosky vravia ze nezehlia...?
Niektoré treba, Niektoré nie.
Tiež som nikdy nežehlila záclony,ba ani moja mamina,ani starká. Len ich treba dať v rovnom stave vysušiť. Kto by mal na to nervy 😁.
@anonym_autor My záclony nemáme, ale mama áno a keď ich chce vyprať, tak mi dá vedieť a ja jej ich vyvešiam ešte vlhké a vtedy ich netreba žehliť.
mam rozne zaclony, len jedna voalova si pytala zehlicku, ale uz ma zehlenie preslo, Visi aka vylezie z pracky
Mam rozne. Niektore naozaj netreba. Ale niektore zial hej.
stiahnut otacky pri zmychani vyvesit vlhke a ponatahovat ... za - neviem proti- zivot mam len jeden a aby som sa srala zo zaclonami ? nie dakujem
stiahnut otacky pri zmychani vyvesit vlhke a ponatahovat ... za - neviem proti- zivot mam len jeden a aby som sa srala zo zaclonami ? nie dakujem
@ukgirls mojim voalovym nepomoze nic z toho co pises. Jednoducho je to blby voal. Mam este jedny voalove a tie mozem aj vyzmykat a stale ostanu pekne.
(inac nazov temy zas zmenili, povodne sa tema volala (ak sa nemylim) cosi v zmysle ci zehlime zaclony, takze ziadne pre a proti tam nebolo)
@ukgirls mojim voalovym nepomoze nic z toho co pises. Jednoducho je to blby voal. Mam este jedny voalove a tie mozem aj vyzmykat a stale ostanu pekne.
(inac nazov temy zas zmenili, povodne sa tema volala (ak sa nemylim) cosi v zmysle ci zehlime zaclony, takze ziadne pre a proti tam nebolo)
@viestta áno,že či žehlime záclony. Nie že pre a proti 😏.
@viestta áno,že či žehlime záclony. Nie že pre a proti 😏.
@zuzanita1609 takze dobre si pamatam
Ja práve kvôli žehleniu kupujem len žakárové záclony. Vyvesíme ich hneď z pračky. Naškrobené jemne a žmýkanie na minimálne otáčky.
Voálove som mala len raz, a teda nikdy viac. Môžu byť neviem aké krásne.
Mám 40r a prvý krát som sa dozvedela že záclony sa aj žehlia 😳
Prat na 30 stupnov, zmykat na nizkych otackach a hned po oprani vyvesit.
Nikdy som záclony nezehlila. A to som ich mala už za život milión 😄
Aj u nas sa zehlia...dakde v kontainere vsetky sme vyhodili.
Zehlim, ale poskladam aj na 4x na širku aby bola široká len ako prkno a rychlo prejdem zehlickou. Je to rýchle. Skúšala som všetko vyššie písané ale furt boli pokrčené. Proste sa mi to nepáčilo. Žehlenim sa krásne uvolní vôňa, milujem 🥰
@anonym_autor určite nie , ja nežehlím vlastne nič iba výnimočne
ani moja mama nikdy nežehlila,ani ja
@anonym_autor ...v zivote som nezehlila, ani moja mama nikdy. Ved zavesim (manzel) mokru a sama sa pekne vyrovna a krasne mokra vonia 🤗
na zaclony max 400-500 otacok, pri zmykani, vyvesit take mokre, ziadne zehlenie
Nemozes zaclony len tak hodit do pracky. Pekne poskladat a dat prat. Vesiam hned po oprati. V zivote som ich nezehlila.
Vyvesim mokré, ale aj tak su pokrčené. Tak ich prezehlim. Neznášam pokrčené veci, zehlim skoro všetko.
@vsetci vidite a ja blba som tam vcera bachla 1600 otacky, tak som sa paradne nazehlila vcera. No nic o rok si uz budem pamatat 😃
Ja operem a vlhké zehlim🙂
@vsetci vidite a ja blba som tam vcera bachla 1600 otacky, tak som sa paradne nazehlila vcera. No nic o rok si uz budem pamatat 😃
@anonym_autor ja nechcem vykrývať, ale fakt by ma zaujímalo - že o rok si to budeš pamätať? To ako naozaj niekto perie záclony len 1x do roka?
Niektoré treba, ine nie.V obývačke mam takú ktorú treba.v Kuchyni len mokru vyvesim a narovna sa
@anonym_autor ja nechcem vykrývať, ale fakt by ma zaujímalo - že o rok si to budeš pamätať? To ako naozaj niekto perie záclony len 1x do roka?
@anonym_7a98b2 periem 1x do roka, ano budem si to pamatat. Ale kludne vyryvaj 😊

Nie, nikdy. Treba vyvesiť vlké a vyrovnajú sa