icon

Žehlenie záclon - za a proti

28. nov 2025

Ja ano, lebo vzdy mi pridu pokrcene ked ich vytiahmem z pracky. Vsetky kamosky vravia ze nezehlia...?

katica06
28. nov 2025

Nie, nikdy. Treba vyvesiť vlké a vyrovnajú sa

martinka13
28. nov 2025

Niektoré treba, Niektoré nie.

zuzanita1609
28. nov 2025

Tiež som nikdy nežehlila záclony,ba ani moja mamina,ani starká. Len ich treba dať v rovnom stave vysušiť. Kto by mal na to nervy 😁.

chrobak7
28. nov 2025

@anonym_autor My záclony nemáme, ale mama áno a keď ich chce vyprať, tak mi dá vedieť a ja jej ich vyvešiam ešte vlhké a vtedy ich netreba žehliť.

viestta
28. nov 2025

mam rozne zaclony, len jedna voalova si pytala zehlicku, ale uz ma zehlenie preslo, Visi aka vylezie z pracky

maryetta
28. nov 2025

Mam rozne. Niektore naozaj netreba. Ale niektore zial hej.

ukgirls
28. nov 2025

stiahnut otacky pri zmychani vyvesit vlhke a ponatahovat ... za - neviem proti- zivot mam len jeden a aby som sa srala zo zaclonami ? nie dakujem

viestta
28. nov 2025
@ukgirls

stiahnut otacky pri zmychani vyvesit vlhke a ponatahovat ... za - neviem proti- zivot mam len jeden a aby som sa srala zo zaclonami ? nie dakujem

@ukgirls mojim voalovym nepomoze nic z toho co pises. Jednoducho je to blby voal. Mam este jedny voalove a tie mozem aj vyzmykat a stale ostanu pekne.
(inac nazov temy zas zmenili, povodne sa tema volala (ak sa nemylim) cosi v zmysle ci zehlime zaclony, takze ziadne pre a proti tam nebolo)

zuzanita1609
28. nov 2025
@viestta

@ukgirls mojim voalovym nepomoze nic z toho co pises. Jednoducho je to blby voal. Mam este jedny voalove a tie mozem aj vyzmykat a stale ostanu pekne.
(inac nazov temy zas zmenili, povodne sa tema volala (ak sa nemylim) cosi v zmysle ci zehlime zaclony, takze ziadne pre a proti tam nebolo)

@viestta áno,že či žehlime záclony. Nie že pre a proti 😏.

viestta
28. nov 2025
@zuzanita1609

@viestta áno,že či žehlime záclony. Nie že pre a proti 😏.

@zuzanita1609 takze dobre si pamatam

anonym_7a98b2
28. nov 2025

Ja práve kvôli žehleniu kupujem len žakárové záclony. Vyvesíme ich hneď z pračky. Naškrobené jemne a žmýkanie na minimálne otáčky.
Voálove som mala len raz, a teda nikdy viac. Môžu byť neviem aké krásne.

mimikarol
28. nov 2025

Mám 40r a prvý krát som sa dozvedela že záclony sa aj žehlia 😳

kp7333
28. nov 2025

Prat na 30 stupnov, zmykat na nizkych otackach a hned po oprani vyvesit.

bielasovicka
28. nov 2025

Nikdy som záclony nezehlila. A to som ich mala už za život milión 😄

anonym_1a9c7c
28. nov 2025

Aj u nas sa zehlia...dakde v kontainere vsetky sme vyhodili.

stankadu
28. nov 2025

Zehlim, ale poskladam aj na 4x na širku aby bola široká len ako prkno a rychlo prejdem zehlickou. Je to rýchle. Skúšala som všetko vyššie písané ale furt boli pokrčené. Proste sa mi to nepáčilo. Žehlenim sa krásne uvolní vôňa, milujem 🥰

andrejka1974
28. nov 2025

@anonym_autor určite nie , ja nežehlím vlastne nič iba výnimočne

rozculena
28. nov 2025

ani moja mama nikdy nežehlila,ani ja

euka210
28. nov 2025

@anonym_autor ...v zivote som nezehlila, ani moja mama nikdy. Ved zavesim (manzel) mokru a sama sa pekne vyrovna a krasne mokra vonia 🤗

cina1
28. nov 2025

na zaclony max 400-500 otacok, pri zmykani, vyvesit take mokre, ziadne zehlenie

ivanakal
28. nov 2025

Nemozes zaclony len tak hodit do pracky. Pekne poskladat a dat prat. Vesiam hned po oprati. V zivote som ich nezehlila.

lasona
28. nov 2025

Vyvesim mokré, ale aj tak su pokrčené. Tak ich prezehlim. Neznášam pokrčené veci, zehlim skoro všetko.

autor
29. nov 2025

@vsetci vidite a ja blba som tam vcera bachla 1600 otacky, tak som sa paradne nazehlila vcera. No nic o rok si uz budem pamatat 😃

dominima
29. nov 2025

Ja operem a vlhké zehlim🙂

anonym_7a98b2
30. nov 2025
@anonym_autor

@vsetci vidite a ja blba som tam vcera bachla 1600 otacky, tak som sa paradne nazehlila vcera. No nic o rok si uz budem pamatat 😃

@anonym_autor ja nechcem vykrývať, ale fakt by ma zaujímalo - že o rok si to budeš pamätať? To ako naozaj niekto perie záclony len 1x do roka?

nikha2809
30. nov 2025

Niektoré treba, ine nie.V obývačke mam takú ktorú treba.v Kuchyni len mokru vyvesim a narovna sa

autor
1. dec 2025
@anonym_7a98b2

@anonym_autor ja nechcem vykrývať, ale fakt by ma zaujímalo - že o rok si to budeš pamätať? To ako naozaj niekto perie záclony len 1x do roka?

@anonym_7a98b2 periem 1x do roka, ano budem si to pamatat. Ale kludne vyryvaj 😊