Zle vyprané kotníčky
Podľa.kamošky keď nevieš ani netušíš,že sú vypranáé, semišová vrstva sa komplet zmlupla

Pranie semišových predmetov sa neodporúča. Semiš je krehký materiál, ktorý sa môže poškodiť pri praniu v práčke. Najlepšie je semiš čistiť nasucho alebo pomocou špeciálnych prípravkov určených na semiš
@sisska96 nechcela som vyprať, bol pupsaky, ale stalo sa
Co je pupsaky?
Co?
ruKsak
- to nie je z väzby "hej - rup", ale z angl. rucksack = ruksak
To je na nervy, keď prídeš s problémom s vypratým semišom. No nikto nevie poradiť, resp. sa to podľa mňa nedá zachrániť, ale rieši iný problém. Prepáč, musela som sa pridať k jazykovému okienku. "Profideformácia."
to, že to niekto napíše na bazári zle, neznamená, že to je správne.. A aj slovo kotníčky je sprostosť, ale už stačí aj z môjho gramatického okienka.
Teraz tu bude hodina slovenčiny, alebo niekto napíše aj odpoveď? 😂
Tak opratie topanke neuskodilo, tvar si zachovala, ale, mohlo ju vyzualne znehodnotit, fotky nie su dobre, neda sa posudit, ako vyzera zvrsok. Ak su pekne, kludne nos, nastriekaj ich impregnacnym spejom, budu sa lahsie cistit

Pranie semišových predmetov sa neodporúča. Semiš je krehký materiál, ktorý sa môže poškodiť pri praniu v práčke. Najlepšie je semiš čistiť nasucho alebo pomocou špeciálnych prípravkov určených na semiš