icon

Sú baleríny vhodné do kancelárie?

1. apr 2022

Prosím Vás kúpila som baleríny nie sú príliš slávnostné do kancelárie?sú kožené kvalitné semisove

Sú baleríny vhodné do kancelárie?
renka30
•
1. apr 2022

Ak chodíš elegantne oblečená, tak sa podľa mňa hodia aj do kancelárie. Mne osobne sa páčia a kľudne by som si ich obula

fineta
•
1. apr 2022

Krásne a vhodné. 😊

autor
•
1. apr 2022

@renka30 sú krajšie majú modry ten kvietok a boli za výbornú cenu len teraz premýšľam či to nebude gýč🙂budem mať čierne nohavice a modrú bluzku

sissy27
•
1. apr 2022

ak si odmyslím, že balerínky nesvedčia nikomu, tak podľa mňa sú vhodné. Pohodlné, a ak si k tomu aj adekvátne oblečená, tak do práce je to v poriadku.

simsalabim
•
1. apr 2022

Ano.

wikiwiki
•
1. apr 2022

Úplne v pohode, ak sa v nich cítiš pohodlne nie je o čom 🙂

diamand2326
•
1. apr 2022

Sú krásne a tiež nosím do kancelárie len nízke topánky, stále nosim len nízke🙂

jaskolka
•
1. apr 2022

Mne sa baleriny páčia, vôbec netuším prečo ich mnohí tak zatracuju, ani sa mi nezdajú, že by nepristali žene. Niekedy, keď vidím, ako ide pekne oblečená žena a na nohách ma bud stokle v akých vravora a nevie chodiť, alebo obuté obrovské ťažké "kopytá"ci botasky k sukni, či dokonca vidím nevestu v teniskách, tak si myslím ze 100x krajšie by to vyzeralo s balerinami
A tieto sú ozaj pekné, a hodia sa do kancelárie, aj budeš mat aj elegantné oblečenie

diamand2326
•
1. apr 2022

@jaskolka Moja reč a ešte je to často aj o tom, kto sa ako dopravuje do práce. Chodím 15 minút pešo do práce aj z práce, s opätkami ani náhodou, preto ja osobne potrebujem nízku pohodlnú, kvalitnú a peknú obuv. Kto sa dovezie autom, má viac na výber.

renka30
•
1. apr 2022

@diamand2326 no ja mam nohu c. 34 takze aj keby som chcela lodicky na opatku tak nehrozi, hoci mojej vyske by prospeli. Takze mi ostavaju iba baleriny

natalusiiik
•
1. apr 2022

Ja pracujem na hotelovej recepcii a tiež nosím v práci balerínky - je to úplne vhodne pokiaľ si k nim aj adekvátne oblečená a určite aj v kancelárii. Sú pohodlne akurát že na týchto tvojich ma dosť rušia tie ozdoby a prídu mi že sú také pevnejšie materiálovo, ja mám také mäkké a obyc čierne kožené len s takou malou zlatou retiazkou a pohodlne sa mi v nich pracuje aj 12 hodinová smena 😊

lylyjana
•
1. apr 2022

Super su. Ci uz k rifliam alebo satam, pokojne nos.

tosomja
•
1. apr 2022

@renka30 presne, mám nohu 34-35 podľa strihu, ale teda lodičky nekúpim ani náhodou. Na detskom oddelení v cinaku som kúpila na lepaky 🤣 čierne. Ináč nosím balerínky, aspoň trošku vkusne to vyzerá, či do kostola, či k šatám.

fiafia
•
1. apr 2022

Sú krásne. No z vlastnej skúsenosti vravím,že pre nohy úplne nevhodná obuv.

bilancia
•
1. apr 2022

pokym si k nim nedas róbu, tak uplne v pohode :D

deti95060810
•
1. apr 2022

pekné...

tessa2299
•
1. apr 2022

Ja baleriny nosim, nemam nic proti nim. Len tieto mi pridu gycove. Asi kvoli tomu koralkovemu "kvietku". Ale hlavne, ze sa pacia tebe 🙂

kitycat
•
1. apr 2022

A nebude sa ti v tom noha parit? Su predsa len obtiahnute, ja som si kupila papuce take tie nasuchovacky

srferreira
•
1. apr 2022

Ano mozes si ich dat s kludom. Nezatracujem baleriny, ale ked uz tak trosku navysene aby noha netrpela tolko. V pohodlnych lodickach ma menej nohy boleli po 8h ako v balerinach.

mariaveronikag
•
1. apr 2022

@fiafia prečo sú pre nohy nevhodné? Zvažujem totiž kúpu - balerínky verzus barefoot.