Bude nová škôlka Cililink v Záhorskej Bystrici

danielaviki
23. aug 2011

Ahojte maminy, uz ste sa mozno dozvedeli, v Zahorskej Bystrici bude nova sukromna skolka Cilinig.Maju aj svoju webovu stranku. Ja som sa to dozvedela z letacika, ktroy sme mali za stieracom na aute. Pekny horuci tyzden prajem. 🙂

syslica
23. aug 2011

A pre úplnosť, aby sme boli korektní - Cililink je v bývalých priestoroch Happy Days, okrem nej začala v Záhorskej Bystrici pôsobiť aj nová pobočka Little Kitten (pozrite na webe, kto chce) a v Marianke rozširujú štátnu škôlku, od septembra majú ešte 15 nových miest a hľadajú taktiež dve kvalifikované učiteľky. Bližšie na www.marianka.sk (to je oficiálna stránka obce, nie kontakt na firmu 😉 .

danielaviki
autor
23. aug 2011

Dakujeme za dalsie info.... 🙂

miska_cililink
23. aug 2011

presne tak ! a viete kde je little kitten ? na stranke nemaju adresu ani fotky ...

syslica
23. aug 2011

@miska_cililink To je otázka na najpovolanejšiu @littlekitten ...

zeleny_cajik
23. aug 2011

@syslica
@danielaviki
vdaka za info 🙂

syslica
23. aug 2011

@zeleny_cajik
@danielaviki
@ellit
No, keď informovať, tak informovať 😉 Možno by vás zaujímalo aj toto: http://zahorskabystrica.fara.sk/farnost/obnova-...

danielaviki
autor
24. aug 2011

pocula som aj o tomto ...vyzera to fajn.... 🙂

littlekitten
24. aug 2011

Dobry den, Littlekitten bude na konci Zahorskej - smer Marianka, hezky den 🙂

syslica
24. aug 2011

No, to je ozaj dobrá správa hlavne pre mamičky z Marianky, ale aj zo Záhorskej, ktorá sa rozrastá všetkými smermi- aj týmto, pribúdajú nové domy a mladé rodiny... a upresním svoje informácie o rozširujúcej sa škôlke v Marianke - tam majú v novej triede šancu hlavne staršie deti... mladšie sú v poradovníku a ten je ešte dosť dlhý 😒 .

miska_cililink
25. aug 2011

ahojte, idete v nedelu pozriet do Cililink ?

danielaviki
autor
25. aug 2011

ahojte, my nie , nie sme doma, budeme u mojich rodicov mimo BA a sukromnu skolku budeme riesit ak nas nezoberu do statnej...nakolko stoja stale dost penazi ☹

gumimaci
7. nov 2012

@syslica
@danielaviki
@zeleny_cajik ahojte nasla som iba tuto jednu temu o skolkach v ZB. Neviete nieco o novej farskej skolke? Citala som o nej v novinach Nasa Bystrica.

syslica
7. nov 2012

@gumimaci A čo by si potrebovala vedieť? Skús si vygoogliť aj farský úrad ZB, môžno na oficiálnej stránke niečo bude. Inak, škôlka je pekná, má dve triedy, deti sú tam spokojné, aj keď niektorí rodičia svoje deti prehlásili radšej do štátnej (nie z ideologických dôvodov ale preto, že štátna je otvorená dlhšie a nestíhali pre deti z práce)...ale v štátnej boli voľné len dve miesta pre najmenších od 3 rokov a len pre obyvateľov ZB... mne chodí tiež syslík do štátnej, ale ja zas v materskom centre, hneď v budove farskej škôlky, učím deti angličtinu 😉 .

syslica
7. nov 2012

@gumimaci Skús sa spýtať tu, možno sa nejaké mamy škôlkarov z farskej škôlky nájdu: https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/maminy-zo-zahorskej-bystrice-ste-tu-nejake/

gumimaci
7. nov 2012

@syslica no ja som si stranku uz nasla, len som chcela vediet dojmy tych co tam boli pozriet napr. A dokedy je ta skolka otvorena?

lukulis
8. nov 2012

@gumimaci ahoj, ak sa mozem pridat do diskusie, tak "farsku" skolku odporucam. My sme sa o jej otvoreni dozvedeli cca. pred 2 tyzdnami, ked boli jej priestory posvatene, a hned som sa tam bola informovat, do tyzdna som mala obe deti prehlasene do tejto skolky. Dnes tam boli druhy den a su tam stastne. Inak skolka od novembra predlzila hodiny, uz je otvorena do 17stej. My byvame v Zahorskej cca. pol roka, do normalnej skolky nebola sanca dostat sa, pol roka sme ich vozili do Devinskej, tak mam nesmiernu radost z tejto cirkevnej skolky... naozaj odporucam, avsak vhodna je pre veriace rodiny, nakolko deti su vedene v tomto duchu. Ak by si mala este nejake otazky, rada upresnim info... pekny vecer.

lucilla29
18. apr 2014

Ahojte maminy,rada by som obnovila temu skolok v Zahorskej. Mam 2 rocneho syna,takze ma momentalne zaujimaju skor tie sukromne. Mate niekto skusenosti s Cililink a Little Kitten? Pripadne mozu byt aj skusenosti s Lamacskymi skolkami.
Dakujem

svetluska03
26. jún 2014

Ahoj, moja dcera chodi do cililink uz rok, sme tam spokojni. Od jula bude mat skolka novu majitelku a skolka sa premenovala na Cililin, ale povodny personal zostava. Myslim, ze este nemaju novu web stranku, asi ani na FB nie su, keby si chcela, poslem ti na nich cislo.

lucretia7
15. nov 2016

Maminky, mate niekto cerstvejsiu skusenost s Little Kitten alebo Cililink v Zahorskej Bystrici?