Je možné zmeniť škôlku?

luspik
12. dec 2013

Dcéra má nastúpiť od februára do obecnej škôlky, kde je aj riadne zapísaná. Od mája mi však končí rodičovská dovolenka a obidvaja s mužom pracujeme v meste, a preto by som ju chcela zapísať do mestskej škôlky. Zoberú mi ju? Keď obaja pracujeme v meste? Ráno by som si dcéru do obecnej škôlky ešte zaniesla, ale späť po ňu z časových dôvodov nestihnem prísť. A ako sa vybavuje zmena. Môže byť zapísaná v dvoch škôlkach naraz? Ďakujem za pomoc a odpovede. Monika

xlucia
12. dec 2013

ved zavolaj riaditelke tej skolky v meste... nie?

somjankad
12. dec 2013

jednoducho pojdes do skolky v meste-najdes si kde ti ju vezmu v meste -prihlasis ju-zapises tam a potom pojdes oznamit do obecnej skolky,ze nenastupi.

stanislavao
12. dec 2013

ale to sa darmo pytate tu na MK. ved treba ist do skolky za riaditelkou a tak sa opytat, ci vam ju zoberu, alebo nie. len vo vasej skolke to nahlaste a nedrzte im zbytocne miesto. mozu si prijat ine dieta.

tinki
12. dec 2013

Je dosť málo pravdepodobné, že ti ju zoberú do škôlky v máji, keď tam nie je zapísaná..To skôr tak, že ju zapíšeš teraz začiatkom nového roka 2014 a začne ti chodiť od septembra..
Ak by sa ti to predsa len podarilo, tak na obecnú treba nahlásiť, že nenastúpi, možno budú chcieť aj vidieť prihlášku do novej škôlky a oni ti vystavia odhlášku..Ale neviem, či sa to robí aj pri prváčikoch, lebo ja som mala taký postup, ak som svoju prekladala po druhom roku do inej škôlky..Každopádne musíš do obecnej nahlásiť, že nenastúpi..

sisaha
12. dec 2013

hlavne Ficovi bude treba nahlasit, kde mas dieťa...

tarra6
12. dec 2013

Aj ja som mala malú zapísanú v dvoch škôlkach. V dedine a v meste. Ale zapisovala som ju v septembri s nástupom od ďalšieho septembra. Zobrali mi ju do obidvoch škôlok. Vybrala som si potom tú v meste, lebo sme sa presťahovali a v tej druhej som potom vypísala odhlášku. Treba ísť do konkrétnej škôlky, kde ju chceš zapísať a informovať sa tam. So škôlkami je problém, a nemusia mať voľné miesto.