icon

Označenie veci do škôlky

katrinka8
19. aug 2013

Ahojte,
neviete, ci existuju nejake "menovky" alebo stitky na oznacovanie veci do skolky, nieco, co by sa na to oblecenie nasili? Ak ano, da sa to niekde bezne kupit? Aby som nemusela na kazdu vec (jedna sa najma o oblecenie, obliecky a uteraciky) pisat fixkou na textil meno? Zda sa mi totiz, ze to jednak celkom presvita a jednak by som to potom chcela pouzit aj pre druhe dietatko (teda to, co sa bude dat este pouzit 😉 ). Dakujem.

luba28
16. dec 2013

@katrinka8 moja mamina vysivala meno,....

katrinka8
autor
16. dec 2013

@lliillii - Prosim Ta, kde si objednavala tie nazehlovacky? Mam doma nocorodenca a trosku menej casu googlit :$ Dakujem 🙂
Ja som nakoniec podpisala (co sa dalo) obycajnym perom na stitky (visacky), ale po oprati sa sa niektore vyprali, niektore ostanu... Ale fakt je, ze my tej skolke moc nedavame, viac je doma ako v skolke ☹

julinkaz
16. dec 2013

@babulina a pošlú to aj na SK?

babulina
16. dec 2013

Hmmmmm, ja som si dala poslat do brna ku kolegovi 😒

lliillii
16. dec 2013

@katrinka8 tam kde pise babulina ;)
@julinkaz áno, posielajú aj na Slovensko

katrinka8
autor
16. dec 2013

@lliillii @babulina - dakujem, skusim 🙂

klaudika81
16. dec 2013

@katrinka8 posielaju aj na Sk, ale prirataj si ku konecnej sume 6 eur, mne sa totiz o tu sumu navysil balicek, doteraz neviem preco :( Nebola som sice doma, ked mi to doniesli...ale nemyslim, ze by to bolo tym.

lliillii
16. dec 2013

@klaudika81
@katrinka8 na tej stránke aj bolo napísané také vysoké poštovné pri dobierke. Keď sa to zaplatí vopred prevodom, tak účtujú iba dopravu, čo je cca polovica.

monika15
16. dec 2013

baby u nas :

http://www.mabelslabels.com/products/tag-mates-...

neviem ze ci posielaju na Sk ale MILUEJM tieto nalepky !!!
saty 100 prane a nalepka stale tam !!!

marthuska
31. dec 2013

@gretka2 jeej toto je fakt super napaaad a v sr sa to da kupit ?

marthuska
31. dec 2013

@babulina perfektne stitky

levma
Autor odpoveď zmazal
lejlla
30. jún 2014

@levma ak sa to tyka stitkov,aj ja poprosiiiim IP.... 🙂

erika12345
10. aug 2014

@levma ak je to este aktualne, aj aj prosim IP...

pandorka27
15. aug 2014

@levma aj ja poprosim IP, ak sa to tyka stitkov, dakujem 😀

svatava74
16. aug 2014

@levma poprosim info do IP...dkaujem

laurikagab
25. aug 2014

@levma poprosim IP ohladom stitkov.Dakujem

fubinka
30. aug 2014

@levma aj ja by som poprosila link do IP

karagadevilis
31. aug 2014

Ahojte mamičky, ak by ste mali záujem, viem pozhanať 80 ks nažehľovačiek za 10,00 EUR. Obrázok si môžete vybrať, poprípade navrhnúť. Nažehľovačka je v rozmere 3,5 x 2 cm. Je to tak akurát. V prípade záujmu sa ozvite, pošlem foto.

karagadevilis
1. sep 2014

posielam aj nejake foto. Da sa to nažehliť aj na ponožky, pančučky atď. Viď foto

wawrita
30. júl 2015

@lliillii
@michaela80 prosim vas kde ste to objednavali?

timea7
30. júl 2015

@wawrita podpíš navyprateľnou fixkou a máš pokoj.

lliillii
10. aug 2015

@wawrita http://www.stitkyprodeti.cz/132-nazehlovaci-stitky
Sú dobré. Držia aj po viacerých opratiach. Potom dal muž vyrobiť inde, také isté a tie odpadávajú.

wawrita
10. aug 2015

@lliillii super, a ked decko z vecí vyrastie, tak ako to dam dole? 😉

simca06022011
10. aug 2015

@wawrita nijak :D aj ked nazehlovala som to a vyzera to ze to sa casom vyperie. Alebo to nazehli na stitok a odstrihnes... ALE nemusis predsa nazehlovat na vsetky veci 🙂)) My mame jedno pyzamo do skolky letne, jedno zimne a papuce... tieto veci aj vynosi, takze neviem preco sa trapit odstranovanim 🙂

lliillii
10. aug 2015

Moja bežné veci zdere 🙂 legíny, tričká, tielká... Nemá mladšieho súrodenca, ani to nepredávam, takže to neriešim. A na veci ako drahá bunda, alebo šaty (tie, ktoré viem, že možno budem posúvať) značím inak ;) inak možno keď sa to nahreje, tak sa to dá zlúpnuť. Ale to som neskúšala. Možno na tej stránke Vám na toto odpovedia.

simca06022011
10. aug 2015

@wawrita pripadne, ja objednavam z happylabel a oni maju aj nalepky na odevy pratelne, tie sa odlepia.. nejde to sice lahko, ale urcite to ide dole 🙂

walky
9. aug 2016

@michaela80 mozem poprosit kontakt na tie stitky? Su perfektne 🙂

michaela80
14. aug 2016

@walky uz netusim kde som to objednala.. ale hladala som cez google.. tak skus.. je to ceska stranka