Označenie veci do škôlky
Ahojte,
neviete, ci existuju nejake "menovky" alebo stitky na oznacovanie veci do skolky, nieco, co by sa na to oblecenie nasili? Ak ano, da sa to niekde bezne kupit? Aby som nemusela na kazdu vec (jedna sa najma o oblecenie, obliecky a uteraciky) pisat fixkou na textil meno? Zda sa mi totiz, ze to jednak celkom presvita a jednak by som to potom chcela pouzit aj pre druhe dietatko (teda to, co sa bude dat este pouzit 😉 ). Dakujem.
@lliillii - Prosim Ta, kde si objednavala tie nazehlovacky? Mam doma nocorodenca a trosku menej casu googlit :$ Dakujem 🙂
Ja som nakoniec podpisala (co sa dalo) obycajnym perom na stitky (visacky), ale po oprati sa sa niektore vyprali, niektore ostanu... Ale fakt je, ze my tej skolke moc nedavame, viac je doma ako v skolke ☹
Hmmmmm, ja som si dala poslat do brna ku kolegovi 😒
@katrinka8 posielaju aj na Sk, ale prirataj si ku konecnej sume 6 eur, mne sa totiz o tu sumu navysil balicek, doteraz neviem preco :( Nebola som sice doma, ked mi to doniesli...ale nemyslim, ze by to bolo tym.
@klaudika81
@katrinka8 na tej stránke aj bolo napísané také vysoké poštovné pri dobierke. Keď sa to zaplatí vopred prevodom, tak účtujú iba dopravu, čo je cca polovica.
baby u nas :
http://www.mabelslabels.com/products/tag-mates-...
neviem ze ci posielaju na Sk ale MILUEJM tieto nalepky !!!
saty 100 prane a nalepka stale tam !!!
@levma ak je to este aktualne, aj aj prosim IP...
@levma aj ja poprosim IP, ak sa to tyka stitkov, dakujem 😀
@levma poprosim IP ohladom stitkov.Dakujem
Ahojte mamičky, ak by ste mali záujem, viem pozhanať 80 ks nažehľovačiek za 10,00 EUR. Obrázok si môžete vybrať, poprípade navrhnúť. Nažehľovačka je v rozmere 3,5 x 2 cm. Je to tak akurát. V prípade záujmu sa ozvite, pošlem foto.
@lliillii
@michaela80 prosim vas kde ste to objednavali?
@wawrita http://www.stitkyprodeti.cz/132-nazehlovaci-stitky
Sú dobré. Držia aj po viacerých opratiach. Potom dal muž vyrobiť inde, také isté a tie odpadávajú.
@wawrita nijak :D aj ked nazehlovala som to a vyzera to ze to sa casom vyperie. Alebo to nazehli na stitok a odstrihnes... ALE nemusis predsa nazehlovat na vsetky veci 🙂)) My mame jedno pyzamo do skolky letne, jedno zimne a papuce... tieto veci aj vynosi, takze neviem preco sa trapit odstranovanim 🙂
Moja bežné veci zdere 🙂 legíny, tričká, tielká... Nemá mladšieho súrodenca, ani to nepredávam, takže to neriešim. A na veci ako drahá bunda, alebo šaty (tie, ktoré viem, že možno budem posúvať) značím inak ;) inak možno keď sa to nahreje, tak sa to dá zlúpnuť. Ale to som neskúšala. Možno na tej stránke Vám na toto odpovedia.
@wawrita pripadne, ja objednavam z happylabel a oni maju aj nalepky na odevy pratelne, tie sa odlepia.. nejde to sice lahko, ale urcite to ide dole 🙂
@michaela80 mozem poprosit kontakt na tie stitky? Su perfektne 🙂
@walky uz netusim kde som to objednala.. ale hladala som cez google.. tak skus.. je to ceska stranka

@katrinka8 moja mamina vysivala meno,....