Škôlky v Starom meste v Bratislave - zápis na september 2013

smilla_jaspersen
8. jan 2013

Ahojte, viete poradiť dobrú škôlku v Starom meste v Bratislave? S podobnou témou sa tu už nejaká diskusia nachádza, no rada by som mala aktuálne informácie, k zápisu na september 2013. Zaujímajú ma najmä škôlky nižšie od Palisád - t.j. Medená, Grosslingova, Špitálska, keďže bývam pri Šafku a práve o týchto škôlkach je na fórach veľmi málo informácií. Preferujem štátne zariadenia. Ďakujem!

liz_lemon
8. jan 2013

@smilla_jaspersen moja kamoska dala dceru na Feriencikovu, a je spokojna

farmacka
10. jan 2013

medenu nie

smilla_jaspersen
autor
10. jan 2013

@farmacka a prečo nie medenu? mohla by si napísať trochu viac info? pretože táto škôlka je k nám najbližšie.

farmacka
11. jan 2013

aj k nam je najblizsie, chodime tam od septembra, maly je neuveritelne chory, hoci doma je uplne zdravy, myslim, ze tam ucitelky privelmi nedbaju a zdaju sa mi dost prisne na to, ze su to trojrocne deticky, co boli predtym len s maminami, ja by som tam znova nedala dietatko, keby som sa rozhodovala..mali sa stahovat, ale sa zatial nestahuju, tie priestory su tiez dost male na skolku..

smilla_jaspersen
autor
13. jan 2013

@farmacka vďaka za odpoveď!

aajanka
29. máj 2013

@farmacka ahoj, zobrali mi dieta na medenu do skolky, velmi sa z toho tesim, ze to budem mat blizko, ale teraz si ma prekvapila. mohla by si mi prosim napisat blizsi info? mohla by si mi napisat aj poplatky ake platis? myslim tie "skryte". dakujem pekne