icon

Tetovanie učiteľky v materskej škole

kasokri
8. apr 2018

Ahojte. Chcem sa opytat, vadilo by vám, ak by ucitelka v ms mala tetovanie? Mozu vobec ucitelky v ms mat tetovanie?

luliu
9. apr 2018

@slimstar ja som niekde písala ze mam tetovanie? Nie. Nemám. Ale je mi srdečne jedno ci by ho mala učiteľka v škôlke, zamestnanec v banke, ktokoľvek. Je mi to jedno. Keď je to slušný človek, rešpektujem ho

luliu
9. apr 2018

@ruzenakotlarova podľa mňa je spodina ten, kto má názory ako ty. V akej dobe ste zostali žiť, pionieri s červenými satkami okolo krku?

katka253111
9. apr 2018

@kasokri a preco by nemohla mat? Nevadilo i keby bola cela potetovana...

slimstar
Autor odpoveď zmazal
diana20
9. apr 2018

@ruzenakotlarova no teda môj švagor napríklad ma dredy, je to hudobník, nepije, nefajčí, je vegetarián, slušný človek, ma ročnú dcéru a učí hudbu.... Takže dokonca učiteľ a jeho dredy nie sú plné blchy a vsi a neviem co ved sa umýva preboha.. Nie sú dredy ako dredy, vidam jednu bezdomovkynu co ma jeden dred zo všetkých vlasov a ten je určite taky, aky si opísala.. No sú aj normálni ľudia takí. . Tak isto je to s tetovaniami.. Záleží podľa mňa od toho co ma kde človek vytetovane, keď to je viditeľné a nedaj bože vulgárne, tak jasne, asi to nebude vhodné do škôlky.. Ale sú ľudia, ktorí majú jedno pekne malé tetovanie a nie sú menejcenni.. Sú presne ako ty dokonca možno aj rozumnejši.. 😉

puklica13
9. apr 2018

@slimstar a prečo by ti niekto toto mal vysvetľovať? Veď keď nechceš nedaj si..

ruzenakotlarova
9. apr 2018

Lenže keď ideme do bazéna alebo k moru, tak sa vyzlečieme do plavek a tetovanie je na svete v plej kráse a čo potom ? Už som v tom momente vlastne odhalená že mám nejaký komplex, ktorý pretrváva v tom tetovaní. A to tetovanie je vlastne odrazom môjho "duševného zdravia" 🙂

puklica13
9. apr 2018

@ruzenakotlarova myslím že väčšine je tvoje duševné zdravie jasné ..len by ma zaujímalo že kto si tu zakladá nové nicky abymohol hejtovat

karpinska2018
9. apr 2018

@ruzenakotlarova nepochopili sme sa. Vy tvrdíte že každý kto ma tetovanie je menejcenný. Je to rovnako nesprávne generalizujuce ako povedať, že každý kto je Róm je menejcenný. Mám kolegu, advokáta, ktorý ma na vnútornej strane predlaktia vytetované meno svojho zosnulého otca na jeho pamiatku. Aký to je podľa vás komplex?

slimstar
Autor odpoveď zmazal
ruzenakotlarova
9. apr 2018

@diana20 Nuž viem že sa Vás to možno dotklo, ale dredy sú fakt zmochlané vlasy ktoré sa nedajú ani česať ani poriadne vyumývať, maximálne možno savom zničiť blchy, alebo ostrihať tie africké vrkoče. Ale slušný normálny chlap nenosí predsa dredy, ale teraz je trendové holá hlava viete... 🙂

puklica13
9. apr 2018

@slimstar nemusíš sa "zohavit"zvonku..stačí že si zvnutra..ja sa vôbec nebojem za to aké je to super a majú to mať všetci..mne je sumafuk či to má alebo nemá niekto iny

slimstar
Autor odpoveď zmazal
puklica13
9. apr 2018

@slimstar až po tebe moja..ty si začala..prajem pekný večer

diana20
9. apr 2018

@ruzenakotlarova áno, no ta učiteľka napríklad v škôlke nejde s deťmi na pláž do plaviek hádam.. A napríklad ja mam male tetovanie huslovy a basový kľúč, lebo milujem hudbu.. Povedzte mi prosím aký mám komplex? Vysvetlite mi prečo je podľa vás je tetovanie znakom komplexu? A keď si dá niekto vytetovat meno svojho dieťaťa? Alebo dátum narodenia? To je aký komplex? Podľa mňa dat si urobiť umelé prsia napríklad znamená, že ma žena komplex, s ktorým sa nevie vyrovnať ale napriek tomu nie je menejcenna..

slimstar
Autor odpoveď zmazal
diana20
9. apr 2018

@ruzenakotlarova mňa sa to nedotklo, len očividne nepoznáte ľudí, ktorí to majú à sudite ich len na základe vašej nevedomosti.. ☺️ Všetkých hádžete do jedného vreca a ani takých ľudí nepoznáte napriek tomu ich sudite.. Mne je úplne jedno co sa nosí nenosí, to je úplne od veci.. Aj chlap, ktorý má holú hlavu a je to trendové ako vy píšete môže byť neslušny à špinavý grazel 😉

ruzenakotlarova
9. apr 2018

@diana20 No možno som sa vyjadrila dosť všeobecne, ale myslela som tým že to tetovanie značí o niečom čo sa deje v našom živote a prevedieme si kus tej napríklad spomienky na telo, napríklad ten váš huslový klúč, alebo datumy narodenia detí a podobne, pozrite sa na Rytmusa aký je potetuvaný a keď ho v PN stretnem alebo vidím na dialku hneď si pomyslím hmmm ... viete čo. Ale o to nejde, ide o tú tetovanú výpoveď, takzvanú nálepku na telo, akože koža je jako "memory karizblok" o toto mi vlastne šlo.

ruzenakotlarova
9. apr 2018

@diana20 Nechcem sa ani hádať, ani haterovať, ale jedno je isté, že tetovanie a dredovanie a fajenie vás ťahajú smerom dolu, aj keď si to nechce nik priznať čo to na sebe má a bude mi tu nadávať že aká som cigánka kotlárová. A ešte k tej učitelke tetuvanej, veď deti môžu mať v skôlke na dvore bazén a tú tetuvanú učiteľku môžu vidieť v plavkách, nie? Takže o čo ide...

slimstar
9. apr 2018

@ruzenakotlarova slušného človeka tu znesú pod zem a ešte ako mu nadávajú, za to že je normálny. A oni potetovaný, sú cool a všetci super, oni nesúdia a sú to najlepší ludia pod slnkom.

ruzenakotlarova
9. apr 2018

@slimstar No vidíte, takže musíte byť najprv potetuvaná, potom tučná a až potom budete tunak v diskusi normálna. Ale nesmiete nič písať proti dredom ani tetuvaniam, ani proti homošom, ani nič proti tučným boubelkám 🙂

diana20
9. apr 2018

@ruzenakotlarova ja vám určite nechcem nadávať, len som chcela vyjadriť svoj názor ☺️ vôbec mi nenapadlo, že môžu mať deti v škôlke bazén a kúpať sa s učiteľkou a teda ju vidieť v plavkách, preto som to napísala.. Asi preto, že som nikdy nevidela v škôlke bazén, ani nepočula o tom, že to môže byť.. Príde mi to nebezpečné.. Preboha, dúfam, že moje príspevky takto neberiete, ja som nikdy nechcela nejako proti vám zaútočiť alebo co.. Myslím si, že aj vy ste v diskusii normálna, mate svoj názor, je to normálne.. Aj keď nie ste tučná a potetovana..ani ja nie som tucna à pre mňa s jedným malým tetovanim ani potetovana 😊

ruzenakotlarova
9. apr 2018

@diana20 Veď paňulka zlatá, ja som sa neurazila, veď vidím že vy ste pekná, aj deti máte pekné 🙂 Ja som sa len zapojila do diskusie a povedala čo si myslím na to tetuvanie a podobne. Ale jedno je isté, že za socializmu to takéto nebolo, ani dredy, ani tetoši, ani feťoši, ani toľko buzíkov a deti sa pekne v školke učili a hrávali a bolo to za darmo a boli aj jasličky ani terajšia moderná výchova, že si decko rodičia akože nevšímajú keď robí zle, alebo že v Kanade učia malé deti ako byť transexuálmi, no zvrátené je to dnes. Ale nič proti vám nemám 🙂

luliu
9. apr 2018

@ruzenakotlarova ale aj za sociku a tiež dnes je stále kopec primitivov, škoda, že to sa nemení

marcelasladeckova
Autor odpoveď zmazal
111kiki11155
9. apr 2018

ak sa ludia budu pozerat na druhých len tak čo vidia tak kam to takto speje akože vysvetlite mi to mna bude niekto odsudzovat že som neschopna matka lebo mam tetovanie tak to ja sa možem na niekoho osočit že ma také a také vlasy tak je neschopný každý sme iný niekomu sa páči niečo čo druhému vadí ale ide o charakter než o výzor ...prepéčte ale toto fakt nie

slimstar
Autor odpoveď zmazal
ruzenakotlarova
9. apr 2018

@111kiki11155 No paňulka zlatá, máte pravdu a dnes je presne takýto ten život, ako keď sa hovorí, že šaty robia človeka, tak isto sa každý pozerá, či nosíte zlatý iphone, alebo v akom sa vozíte v aute a podobne. A charakter je až na 10tom mieste, na prvom sú peňáze, potom sociálny status, potom vlastné ego, atď...

diana20
9. apr 2018

@ruzenakotlarova za sociku bolo možno lepšie.. No bohužiaľ čas beží a veci sa menia a presne ako píšete, dnes vládnu ľuďom peniaze a materiálne veci a ľudia sú často povrchni a falošní.. To už nezmeníme.. Niekedy som rada, že nemám veľa peňazí a ťažšie sa mi žije od mala, aspoň viem, že sú aj iné veci ako najnovší iPhone dôležité 😊

sense
10. apr 2018

@slimstar nikto sa nebije zato ake je to super a ze kto nie je tetovani je zli a sprosti tak to neprekrucaj a ani ta nikto neodsudzuje, je nad tu v tejto diskusii dost co "zohaveni" ako si to nazvala tetovanim nie sme ale neodsudzujeme tych co ho maju nakolko tetovanie nie je meritkom aky clovek v skutocnosti je