icon

Ako cestovať večer bezpečne zo stanice?

eliseckaaa123
Včera o 20:00

Ahojtee, zajtra budem cestovať sama neskoro večer – z autobusovej stanice v Prešove okolo 10. Nie som veľmi zvyknutá pohybovať sa po stanici v takomto čase a priznám sa, že z toho mám trochu strach, keďže sa tam večer zvyknú pohybovať rôzni pofidérni ľudia.

Vedeli by ste mi prosím poradiť, kde je najlepšie počkať na autobus, aby som bola čo najviac v bezpečí? Prípadne či je večer na stanici normálne viac ľudí a či sa toho nemusím až tak báť?

Budem rada aj za skúsenosti od niekoho, kto cestuje večer zo stanice pravidelne, prípadne za nejaké tipy, na čo si dať pozor.

petrapetruska88
Včera o 20:13

Ja by som dala taký tip, že napríklad telefonujte s nejakou kámoškou alebo s niekým s rodiny v prípade žeby na stanici nikto nebol a bola by prázdna ak máte strach

anonym_b489b6
Včera o 22:42

@eliseckaaa123 po vystúpení by som šla spolu s ľuďmi, ktorí vystúpia tiež, na zastávke MHD pred stanicou tam budú čakať s tebou. Pripadne si vziať taxík. ak by tam fakt nikto nebol, chvilku na zastávke MHD počkať a ist prvým busom co pôjde do centra a tam prestúpiť. Okolo 22 hod. by na stanici mali byt ľudia si myslim.