Ako funguje stará pôrodnica v Prešove?
3. jan 2025
Ahojte chcem sa informovať ako to teraz aktualne funguje v starej porodnici ?za necelý mesiac má čaká druhý pôrod pri prvom som bola v monobloku , nesťažujem sa ale teraz dost chvália staru pôrodnicu s tým že ponúkajú aj náparku …a pridali pôrodný gauč …sú tam pôrodné boxy? A ta vzdychareň funguje ako ? Detičky po pôrode môžete mat pri sebe na izbe ?
Ďakujem 🙂

@shania12345 Rodila som v starej 3/2024, prvý pôrod bol 2018 v monobloku a aj kvôli náparke som išla teraz do starej 😁 V starej nie sú pôrodné boxy, je to jedna veľká miestnosť rozdelená polovičnými murovanými priečkami na 3 časti. Bola som tam sama tak mi to nevadilo, ale toto je dosť mínus oproti monobloku nooo. Vzdycháreň tam tiež nie je, predýchavala som na izbe a potom som rovno išla rodiť. Lenže ja som prednášala a pôrod mi vyvolávali... Videla som v sále rebrinu a teraz na fotkách ten pôrodný gauč pri nej, bude to super 👍 Ja som ani náparku nevyužila, nestihla som, po vyvolávačke sa to poriadne rozbehlo 🤭 Izby sú pekné veľké, aj bábätko sa zmestí ku posteli, nie ako v monobloku, stravu nosia na izbu, wc na chodbe sa dá zvládnuť 😉 Jedno pre mňa nepochopiteľné je, že miešajú na izbách ženy čo už porodili, s tými čo ešte nie, tie sa pri bábätkách nevyspia 🤦 🤷 A robia predpôrodné kurzy aj s prehliadkou priestorov 😉