Ako nájsť garsónku blízko Prešovskej univerzity do 350 €?
Dobrý večer,
som študentka a hľadám garsónku alebo 1-izbový byt v blízkosti Prešovskej univerzity (ideálne v pešej dostupnosti), s cenou do 350 € mesačne vrátane energií. Som poriadkumilovná, nefajčím a nemám domáce zvieratá.
Keďže väčšinu času trávim na prednáškach, hľadám pokojné bývanie, kde by som si mohla oddýchnuť a učiť sa. Byt by mal byť aspoň základne zariadený (posteľ, stôl, skriňa, kuchynka).
Ak by ste o niečom vedeli, budem veľmi rada za kontakt. 🙂
Ďakujem vopred.
to naozaj mate v PO taketo dobre ceny? V BA by za tu cenu bola izba v zdielanom byte...
tam sú také lacné byty?
@anonym_autor Skus sledovat stranky na to urcene, FB.
https://www.nehnutelnosti.sk/vysledky/presov/pr...
Nedávno som niekde videla inzerát, byt na Sedliackeho povstania. 3 izbový. Nemáš nejaké partáčky na spolubývanie?
@anonym_autor 350e stala garsónka cca 3x4m pred 10r. Dnes si do 300e nájdeš izbu v zdielanom byte, aj to neviem ci blízko univerzity.
Za 350 pomaly nenajdem garsonku ani u nas v malom meste 🙂 pridaj min na 500, aj viac
Nájdeš minimálne za 480e, čo som našla inzerát, inak ceny idú od 500e vyššie. Ani u nás v malom meste za toľko neprenajimaju ako by si chcela ty (východné Slovensko), max.tak zdieľanú izbu 🤣
Nerealne, nech sa spoji s nejakou kamoskou a idu byvat dve to ti za 700e dvojizbacik vyjde pekne a baby budu mat relativne sukromie...

v krajskom meste byt do 350 e? dosť nereálne.