icon

Aktuálne informácie o liečiteľovi pánovi Slanskom z Prešova

viktoria1271
24. feb 2025

Dobrý deň našla som tu na koníkovy diskusie ohľadom liečiteľa pána Slanskeho v Prešove len sú už staré tak by som chcela vedieť nejaké aktualne informácie či sa tomu este venuje a ako to u neho funguje nikdy som pri nikom takom nebola ale chcem ísť skúsiť vopred ďakujem za všetky informácie 🙂

motylik333
8. apr 2026

Dobrý deň, s pánom Slanským som sa kontaktovala dvakrát. Raz som mu mala len napísať list kde som mala dať svoju fotku a on mi odpísal. Vzhľadom na to, že mi odpísal, že mi nevie pomôcť som ho potom nekontaktovala. Následne som sa mu ozvala smskou po asi 5 rokoch keďže moje zdravotné problémy pretrvávali a on mi zavolal a povedal, že mi nevie pomôcť, pretože v mojom prípade ide o prekliatie a on s tým nerobí. Že mám poprosiť o pomoc niekoho iného. Reálne si myslím, že Vám stačí jeho číslo a keď Vás bude chcieť prijať pridete k nemu. Zavolá Vás. Bohužiaľ, mne nepomohol.

anonym_ca2ddf
22. júl 2026

@viktoria1271 Ahoj, 2024 som sa mu dovolala a povedal, že od korony už neprijíma doma ľudí. Dal mi adresu kam poslat list s fotkou, dátumom narodenia. Vložila som aj ofrankovanú obálku pre jeho spätnú odpoved a niečo som dala pre neho aj do obálky. Do týždňa mi odpovedal. Mozes skúsiť napísať, ak tu adresu už nevyužíva tak ti príde list späť. Ján Slanský PO BOX 34, 08001 Prešov. Žije na Ďumbierskej 14 v Prešove, ale pre komunikáciu si zriadil Po BOX schránku. Daj prosím ta vedieť ako si dopadla.